V75 Boden – 15/6-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Boden

Spilstop kl.20:30 (Midnatstrav)

Dagens V75 forslag står M&A’s JP Fiduser for, og du kan købe en andel til både deres og Travtips.dk’s andelsspil via link herunder:

V75

Dagens V75 Tips

Til Boden 15/6-2024

V75 Udkastet

V75-1: 3,4,5,6,9
V75-2: 8 Relevant Stride
V75-3: 4,8,9,12
V75-4: 1,3,6,7,9,11,13
V75-5: 1 Imperator F.I.
V75-6: 5,6,7,8,9,10,11
V75-7: 7 Barack Face

1120 Rækker x 0,5 kr = 560 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, og et midlertidigt udkast – drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 gennemgang og analyse er lavet af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Bemærk! At det er midnatstrav, og første start på V75 er kl.20:30.

Herunder kan du finde links til vores spil i weekenden:

Du kan rolig købe til begge spilklubber, da vores spil ikke er ens. Vi satser på god uddeling – Køb gerne i god tid.

Tips til V75 Boden lørdag 15/6-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Boden, det traditionelle midnatstrav fra denne travbane i nord, vi får en masse gode løb at se denne aften, der er jackpot, og Francesco Zet er tilbage efter et skuffende Elitelopp, hvor det ikke rigtigt lykkedes for hesten at tage kampen op med de franske modstandere. Vi har lidt friske bud til denne omgang, selv om vi i øjeblikket lige mangler det sidste, sådan er det af og til men vi er på vej tilbage på sporet. og det kan blive lørdag det ændrer sig, vi er klar, håber der er lidt inspiration der kan bruges.

Afdeling (1) 2140 meter Autostart

Vi starter med et forholdvis åbent løb, det er måske også et af de løb hvor der kan komme en suser ind, som hiver præmien i vejret fra start, 9 Working Class Hero bliver af stald Westholm fremhævet som en de heste der har bedst chance på dagen, den står perfekt inde i løbet og er nok hesten at slå, sidste start var dog ikke prangende, men fra stalden er der optimistiske toner, konkurrenter er der dog nok af 4 Heartbeat Thunder er absolut ikke ueffen og står vel med ligeså god en chance for at vinde, og taget i betragtnig aft der er topform i stald Wajersten, må denne ikke glemmes. 5 Night Art fra stald Djuse skal man heller ikke undlade den er en rigtig god allround hest og endnu en fra Wajersten, den må ikke glemmes, 8 Maybach.W.F. er absolut også en hest der kommer på bon, det er dog synd den har trukket spor 8 men mon ikke den finder ned i feltet hurtigt og kører et fin ryg løb derfra, fidusen i dette løb er helt klart 2 Leave Your Sox on, den har ikke præsteret på top i de sidste par løb, nu piller man skoene af, og det bør give effekt og så er den god til at afslutte, jeg siger ikke den vinder, men hold øje med den og spil eventuelt lidt pladsspil.

 • Vindertip: 4 Heartbeat Thunder
 • Fidusen: 2 Leave Your Sox on
Afdeling (2) 2140 meter Voltestart

8 Relevant Stride er i skrivende stund, min klare favorit og et muligt blankbud, hesten er i absolut topform, eneste minus jeg har er min overtro mod at holde Jorma Kontio Blank i et voltestartsløb 😊 men ingen tvivl om at hvis starten løser sig, er dette feltets bedste hest. Modbuddet finder vi i 15 Soccerbox, jeg tror dog Kontio vil sætte tempo på løbet og gøre det svært for Soccerbox at nå frem. 7 Icegirl L.A er luringen i dette løb, den har en superafslutning og piller mange ned i opløbet, nu har den haft lidt pause og hvis ikke den helt har tabt formen er denne hest med på målfoto.

 • Vindertip: 8 Relevant Stride
 • Fidusen: 7 Icegirl L.A
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Et forholdsvis åbent løb der kræver lidt heste 9 Kurtz er kneben favorit i skrivende stund, og det er på sin plads hesten viser god form og mange er inde på at den hurtigt ligger sig frem og overtager løbet, der er dog andre heste/ kuske der nok har samme plan 8 Zigzag Zagazoo kan godt løbe med om sejren, den viser fin form og startsporet yderst bør ikke være et problem, 4 Summit By Proxy har et perfekt startspor og kan den fortsætte sin fine form er det absolut en hest der kan vinde dette løb, min fidus på trods af et koldt startspor er 12 Coin By L.A.

 • Vindertip: 9 Kurtz
 • Fidusen: 12 Coin by L.A.
Afdeling (4) 2140 Voltestart

Koldblodsløb og denne gang er der ingen stor favorit, jeg er oppe på 8 heste i mit første udkast, jeg synes dette er et løb der kræver så mange der er mange der kan vinde, jeg kunne godt se en lukket afdeling på den endelige bon, 6 Prinsen Af Sola er bedste hest i feltet og hesten at slå, 4 Modig Rapida er på bon, den har dog en vis galoprisiko, men kan Magnus Djuse holde styr på den kan den meget vel løbe med om sejren. 13 Pyrotek er en af de bagspors heste der godt kan overspurte alle til sidst og løbe med sejren, 7 Jarvsømalla får Kihlstrøm i sulkyen og kan den prikke starten er den også et bud, hesten mangler lige det sidste i nogle løb for at vinde, det kan komme lørdag, den store luring i dette løb er 1 Ravn Kiro som har vist blændende form i de sidste løb , jeg tror den holder spidsen op, og så er det bare at se hvor langt det rækker, måske hele vejen, 3 Teknolina skal også på kupon.

 • Vindertip: 6 Prinsen af Sola
 • Fidus: 1 Ravn Kiro
Afdeling (5) 1640 Autostart

Her kommer et muligt blankbud 1 Imperator F.I. viser fuld form og jeg tror det er en klassisk spid og slut, hesten kan starte godt og hvis den svigter, skal der bruges mange heste så jeg går ud og blanker denne, skulle favoritten svigte er 6 Icon Mearas et godt bud eller 3 The Oak L.A, eller 4 The Last Dying Breath.

Fidusen og et godt pladsspil er 5 Djang Limit.

 • Vindertip: 1 Imperator F.I.
 • Fidusen: 5 Djang Limit
Afdeling 6 (2640 meter) Autostart

10 Kingen Mearas kommer fra en formstald og dens seneste præstationer viser også at formen sidder, jeg har den som kneben favorit i en ganske seværdigt løb, hvor der er en del modbud, 6 Xeven Leader er en af de første, desværre har jeg ikke fundet noget billedmateriele på hesten, men ud fra diverse skriverier er det en rigtig god allround hest, hvor denne distance ikke er et problem, 7 Galant Ima med gul kusk som gæstekusk er interresant og den kan blande sig i topstriden, det samme kan 8 Nikylon som når den kan holde sammen på travet er en fin hest, 5 Sultan Sea har et fint startspor, som man håber den kan udnytte. 9 Black Paint har vundet mange løb i dens seneste starter , men denne gang er den mest outsider, min fidus i dette løb er dog 11 Jamie Sisu, som måske er hæmmet lidt af spor 11 men godt kan blande sig i topstriden, vi giver den en chance på lørdag.

 • Vindertip: 10 Kingen Mearas
 • Fidusen: 11 Jamie Sisu
Afdeling 7 2140 meter autostart

Nordbottens store pris, er sidste løb denne aften tæt på midnat ved vi om 7 Franseco Zet blot havde en dårlig dag til Elitloppet, eller om den er til at tale med, jeg er i skrivende stund inde på at den bare mødte rigtigt gode heste i Eliteloppet og måske manglede de sidste 2% i at gøre op med sprinter eliten, det kan være at den bare ikke er til 2 løb samme dag, ja spørgsmålene er mange jeg er dog sikker på at den vinder dette løb, selv om der er et par gode modbud, dog mener jeg at der er klasseforskel. Skulle favoritten mod forventning kikse er 3 Great Skills og 9 Always Ek bedste bud på vindere, jeg tror dog ikke de pågældende heste giver sig uden kamp og de vil give favoritten kamp til stregen, og kan 5 Castor The Star finde travet er den også et godt bud på en overraskelse, vi må se lørdag aften, der er vi altid klogere, jeg tror der bliver gang i den på lørdag.

 • Vindertip: 7 Francesco Zet
 • Fidusen: 9 Always Ek

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Trav ved Hav

Trav ved Hav

Oplev magien ved travsporten som aldrig før, når “Trav ved Hav” forvandler Blokhus Strand til en brusende arena for fællesskab og ægte hestekræfter.

 • Tid: Søndag den 16. juni 2024 – kl.13:00-16:00
 • Sted: Stranden i Blokhus
 • Pris: Gratis

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere