V75 Solvalla 25/5-2024 – Elitloppet Lørdag

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla. 

Spilstop kl.15:00.

Lørdagens V75 forslag og analyse her på siden står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for. Du kan købe en andel til M&A’s JP Fiduser og Travtips.dk’s andelsspil til lørdagen via links herunder:

Elitloppet lørdag 2024

Lørdagens V75 Forslag

Til Solvalla - 25/5-2024

Lørdagens V75 Forslag

V75-1: 1,7,8,10
V75-2: 1,6,10,12
V75-3: 1,2,3,6,7,10
V75-4: 1,5,6,9,15
V75-5: 2 Portofino
V75-6: 1 Dany Capar
V75-7: 1,11,15

1440 Rækker x 0,5 kr = 720 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Forslaget er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. Forslaget er til denne lørdag lavet af M&A’s JP Fiduser.

Værd at vide

På Elitloppslørdagen starter folkefesten for alvor. Så snart portene åbnes, skynder masser af mennesker som regel ind for at sikre sig deres yndlingspladser på den populære E-tribune.

Se også Travtips.dk’s analyse af V4 omgangen inden V75 til lørdagen – her skal vi bl.a. se hvem der kvalificerer sig til Swden Cup finalen (som køres i løb 7.).

Bemærk, at første løb på V75 starter kl.15:00 og IKKE kl.16:20 som normalt.

Trav af højeste klasse

Sporten er af absolut højeste kvalitet med STL-finaler samt forsøg og finaler i den historiske Sweden Cup. Som er et sprintløb, der køres over en distance på 1.609 meter for verdens eliteheste, lige under dem, der er med i søndagens Eliteløb. Vi har her dansk deltagelse af Emoji, som nok ses som en outsider til at gå videre.

Derudover køres styrketesten Harper Hanovers løbet, som afgøres over de tre kilometer og er et af Eliteløbsweekendens mest populære og mest spændende løb, dette køres som afslutningen på dagens V75.

Lørdagens V75 forslag og analyse her på siden står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er alt dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Link til V75 Andelsspil Lørdag:
Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

V75 Analyse 25/5-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Solvalla, Elitelopps weekend, der bliver gang i den, det er her alle med travheste håber at komme med i løbene, det bliver stort både lørdag og søndag, jeg glæder mig helt vildt til denne weekend. Jeg har forsøgt at strikke en god bon sammen til lørdag, hvor der er flere spændende løb.

Afdeling (1) 1640 meter Autostart

Vi begynder med et sprinterløb over 1640 meter, jeg sætter 8 Zeudi AMG først trods et dårligt startspor, hesten besidder så meget kapacitet at jeg ikke ser startsporet som det store problem, tør jeg blanke nej der er absolut gode modbud og her kommer 10 Illusion Jipad ind i billedet, kendskabet til hesten er ikke det største, men det video materiale der er studeret viser en hest der godt kan løbe med, om det rækker i dette selskab får vi at se, 1 Felicia Zet har jeg svært ved at se holde føringen igennem første sving, men mon ikke Ørjan Kihlstrøm forsøger. 7 Betting Pacer slog Felicia Zet sidst de mødtes og er absolut en hest der skal på kuponen, det er dog spørgsmålet hvor den havner i startmomentet, men hvis den kan få et rygløb, tager den mange modstandere ned på opløbet, vores danske Derby vinder 9 Harper er med i dette løb, og er nok mest en outsider, men man skal absolut have respekt for denne.

 • Vindertip: 8 Zeudi AMG
 • Fidusen: 7 Betting Pacer
Afdeling (2) 2140 meter Autostart

Her kommer et af de mere åbne løb, der kræver en del heste på kuponen, 6 Lexus B.R. får favoritværdigheden, men der er mod bud, i 1 Eolo Wise L, der ligner en hest der går mod toppen, desværre er 12 Antognoni hæmmet af spor 12, men mon ikke Jorma Kontio får hesten fremad den er min store fidus i dette løb, det kan blive svært at tage en længde på de to førnævnte,men forsøget bliver gjort. 7 Kingen Mearas viser fin form og kommer derfor med på kupon det ser ud til at Wajersten har fået fint styr på hesten,jeg giver dog vindertippet 6 Lexus B.R.

 • Vindertip: 6 Lexus B.R.
 • Fidusen: 12 Antognoni
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Nok denne lørdags sværeste afdeling at forudse, der er mange der kører med om sejren, 2 Combat Fighter har vist særdeles god form gennem længere tid og er hesten at slå i denne afdeling,10 Winterburn starter i anden række men med klog kørsel tror jeg Kihlstrøm, kommer til at få et fint rygløb  hvor han kan gemme sig lidt for til sidst, at slå til, det kræver dog også at han kan håndtere 7 Jerka Sting som ikke er så afhængig af løbets udvikling, den kan afslutte helt fint og tåler at gøre noget af arbejdet selv. 3 Crown Wise As har været lige ved og næsten det sidste stykke tid, nu er Magnus Djuse i sulkyen og det kan give det sidste, det er min fidus i dette løb og absolut en hest der kommer på min kupon.

 • Vindertip: 2 Combat Figther
 • Fidusen: 3 Vrown Wise As
Afdeling (4) 2140 Autostart

Endnu en åben afdeling hvor jeg tror der kan komme en suser ind, den store luring og fidus er 15 Olga Utca, denne hest har holdt form igennem det meste af foråret og er i absolut topform, det betyder knapt så meget med startsporet da denne fighter er en god afslutter, favorit er den ikke men den kommer på bon. 5 Dutchess Sun og 6 Urbina Southwind deler favorit rollen, den modige låser løbet med disse to, det har jeg dog ikke mod til😊 1 Melby Lion kommer på bon men den kan nok ikke holde spids fra start, da de to førnævnte kommer stormende fra ydersiden, 13 Kashima B.R. og 9 Mi Amore Bros skal også nævnes som outsidere.

 • Vindertip: 6 Urbina Southwind
 • Fidus: 15 Olga Utca
Afdeling (5) 2140 Autostart

2 Portofino har leveret varen de sidste par løb og står som løbets favorit, jeg synes dog procenten pt er lidt for høj (47%) da jeg finder 5 Melby Knekt næsten lige så god, derfor anbefaler jeg også at putte den på kupon. Det er dog næsten sikkert, at der er flere der kommer ind i kampen, hvis de to favoritter kører på hinanden, her tænker jeg på 1 Wall Of Moni og 7 Wishfull Order, løbet vælger jeg nok at gardere med de fire nævnte, alternativt er Portofino et muligt blankbud.

 • Vindertip: 2 Portofino
 • Fidusen: 1 Wall Of Moni
Afdeling 6 (2140 meter) Autostart

Her kommer et blankbud jeg væger at sætte kryds ud for nummer 1 Dany Capar, jeg kan ikke se andet end gul kusk der stryger til spids og styrer løbet derfra og henviser resten af deltagerne til at køre om 2 pladsen, hvis favoritten mod forventning skulle fejle, er der en del om buddet. 5 Riet Hazelaar er nok værste konkurrent, ellers er der en luring i 4 Illfindmywayhome som jeg synes er meget glemt den er bedre end procenten lige nu, jeg synes også 3 Never Mindèm er lidt glemt, men absolut et godt trio/tvilling spil.

 • Vindertip: 1 Dany Capar
 • Fidusen: 4 Illfindmywayhome
Afdeling 7 3140 meter Voltestart

Vi Kommer til Harper Hannovers løb, og det bliver et brag af et løb, jeg vælger dog at gå kort og tage 3 heste med på mit udkast, 11 Izoard Vedaquais må bære favoritværdigheden tæt forfulgt af 15 High On Pepper, som har været vinterens / forårets hest i Sverige, distancen er intet problem og jeg tror på hårdt tempo. Min fidus i dette løb er 1 Keep Gamble, som vil sælge sig så dyrt som muligt og så længe der er benzin på tanken, kan den føre løbet længe, måske hele vejen, jeg tror det er mellem disse tre løbet bliver afgjort, og giver en stor fordel til vores franske ven, er man ude i en vild satsning og går efter favoritfald kan jeg anbefale et pladsspil på nummer 14 S.I.P. den er en fantastisk god afslutter og hvis den kan blive trukket med af eks.High on Pepper, så er den et godt pladsspil.

 • Vindertip: 11 Izoard Vedaquais
 • Fidusen: 1 Keep Gamble

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Link til spil kommer her pris pr anpart er 60 kroner – https://bet25.dk/heste/SPK/3LISVNOK

Tak til Michael for lørdagens V75 gennemgang.

Det er en million gange sjovere at spille samme

Travtips.dk kører et andelsspil til weekendens store V-spil. Herunder kan du finde links dertil via Bet25. 

Hos Travtips.dk sætter vi de respektive andelsspil op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet. 

 • Lørdag – V4 m/ Travtips.dk – 75 kr. pr. andel (Køb senest kl.12:30) – Kun 20 andele til salg
 • Lørdag – V75 m/ Travtips.dk – 125 kr. pr. andel (Køb senest kl.14:45)
 • Søndag – V4 m/ Travtips.dk – 75 kr. pr. andel (Køb senest kl.12:30) – Kun 20 andele til salg
 • Søndag – V75 m/ Travtips.dk – 125 kr. pr. andel (Køb senest kl.14:45)
Køb gerne i god tid 😉 Vi indleverer senest 15 minutter før, og er der udsolgt – Så indleverer vi nok lidt tidligere (for at undgå it-fejl fra ATG pga. overbelastning). Så køb en andel allerede nu 😉

Rent Trav Podcast

Rikke Munk Sørensen deler sine oplevelser som rytter ved Elitloppet. V75-gennemgangen afslører, hvad der gør Harper Hanovers Lopp speciel. Rent Trav udkommer med weekend-specials – Hør første afsnit her.

Reprise – Elitloppet 2023. Her kan du se en reprise af sidste års Elitlopp finale, hvor Honneck vandt.

V75 - Elitloppet

Spil med Travtips.dk på de to gange V75 fra Solvalla på Elitlopppet weekenden. Du kan købe en andel til lørdagens og søndagens V75 via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere