V75 Gävle – 28/3-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Gävle

Spilstop kl.19:30

M&A’s JP Fiduser kommer med fiduser, og så kan du finde “To Tipper”, hvor vi kommer med et par nedslag på heste man ikke skal glemme.

V75

Torsdagens V75 Forslag

Til Gävle - 28/3-2024

Springrace

Værd at vide

Torsdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Her kan du finde links til torsdagens V75 andelsspil:

Fra og med torsdag køres hele fire V75 omgange i streg fra torsdag t.o.m. søndag d.31/3.

V75 SpringRace afsluttes om søndagen på Romme, hvor der bliver en kæmpejackpot til de 7-rigtige, så det er bare om at drømme stort og håbe på heste og kuske løber som vi har forudset det;)

Der vil komme løbende V75 spiltips her på Travtips.dk, ligesom undertegnede er med i Rent Travs Podcast, som udkommer torsdag i denne uge, hvor vi bl.a. kigger på de forskellige V75 omgange, men også lidt på de danske omgange. Se også Steffen Møllergårds spiltips til Fyens Væddeløbsbane torsdag.

Tips og Fiduser til Gävle – Fra M&A’s JP-Fiduser

Springrace står for døren, og derfor er der lidt tips til den første omgang på Gævle travet, fra M&A`S JP-fiduser.

Der kommer vindertip, lidt tvillingespils forlag og nogle plads spil’s forslag. Vi er med i Springrace og jeg vil håbe der er nogle der vil købe anparter hos både travtips.dk og hos os.

Forklaring til U heste i Tvillingespil, er at den U hest du vælger, skal blive nummer 1 eller 2.

V75-1

Jeg tror det bliver et opgør mellem 2 Hildalgo Heldia og 7 Castor The Star og derfor er min anbefaling at lave et tvilllingespil med begge som U Heste foran.

  • Forslag U 2-7 / 1-2-6-7-8-9 pris 5 kroner pr væddemål i alt 45 kr
  • Fidus bud til Pladsspil 8 Fortune Mearas
V75-2

Her ligger der et godt tvillingespil igen med 2 U heste.

9 Just Fontaine er den jeg tror vinder. Og den bruger jeg som U Hest sammen med 4 Popeye Tooma.

  • U heste 4-9 / 3,5,6,7,8,15 / 5 kroner pr væddemål i alt 60 kroner
  • Pladsspil med en fidus 3 Fastnet
V75-3

Nok det sværeste løb at forudse i denne omgang. Jeg kommer dog med et frisk vindertip i 3 J.J.Detgårbranu 4 løb 4 sejre, og en Djuse i sulkyen og en fra en stald i form, det er dog et løb hvor det kan blive en lavprocent der vinder, så et pladsspil på 15 Overstime er ikke af vejen.

V75-4

Et kolblodsløb, 😊 jeg elsker løbene da de tit er uforudsigelige, selv favoritterne kan have en dårlig dag og tit kommer der en suser ind, i denne afdeling har jeg dog valgt at bagsporshestene bør have en fin chance, og jeg tager et vindertip på 10 Farmens Riska, som sæsondebuterede med en 2 plads, den har nu løb i kroppen, og til en god procent lige pt, er den vindertippet, et muligt pladsspil, sæt lidt penge på 11 Kaksi, som på en god dag løber med om top-3.

V75-5

Her får 10 Ønas Rose vindertippet, i en ellers svær omgang, den bliver dog fulgt til dørs af 3 Maserati Hall, og da det er et lærlingeløb, bliver det et mere åbent løb vil jeg anbefale lidt pladsspil på 2 Give Me Five.NO.

V75-6

14 Iceland Falls har tilbragt vinteren i Frankrig, og har ikke haft den store succes i de sidste par løb, nu returnerer den til Sverige og jeg tror at formen er til stede, derfor får den vindertippet, i dette løb kunne jeg dog anbefale at man lavede et tvillingespil med 9 og 14 som U heste,

En luring i dette løb er 13 O`Mara Zon.

  • U 9,14/ 1,4,5,6,7,9,10,12,13,14,15 pris 5 kroner pr væddemål i alt 95 kroner
  • Pladsspil 13 O`Mara Zon
V75-7

Her vælger jeg at spille vinder på 4 Kaxig In, men efter at have set dens sidste løb hvor den afsluttede fuldstændigt vildt, er formen til stede og den giver ikke op.

Pladsspil anbefales på 10 No Limit Express.

Fidusen i dette løb og en der bliver glemt, er nummer 5 Balotelli Face.

Jeg håber i kan bruge lidt af mine tips. 

 

To Tipper

V75 Spring Race

v/ Mogens Jensen (Rent Trav) og Steen M. Nielsen (Travtips.dk).

Husk at lyt med på Rent Travs nye podcast her – Påskespecial udgaven ligger klar Jer lyttere.

Springrace2024
V75 torsdag Gävle – Rent Trav

Tre heste man ikke må glemme

V75-4: 2 Bork Tindra – Fik ødelæggende galop på, men så ud til at der var kræfter i behold. Denne gang kører træneren (Jørgen Westholm) den selv. 

V75-5: 10 Önas Rose – Har vundet sine to hidtidige starter i år. Startsporet kunne være bedre, men hesten har vundet fra dette spor tidligere. 

V75-6: 8 Starstrucked – Har vundet fire ud af seks starter i år. For mig at se er distancen på 2640 meter kun en fordel. 

Køb andel til Rent Trav’s spil her.

V75 torsdag Gävle – Travtips.dk

Tre heste man ikke må glemme

V75-2: 9 Just Fontain – Kommer nu ud uden sko (for første gang helt barfodet), hvilket er spændende, og det er bestemt min førstehest i løbet. 

V75-4: 2 Bork Tindra – Er bedre end resultatrækken, og åbner godt fra start. Kan være spidshesten, og derfor hesten at slå for de andre. 

V75-5: 12 Woodcutter – Et lærlingeløb, og her er det ikke utænkeligt, at der bliver fart på løbet, og dermed får bagsporshesten bedre muligheder. Woodcutter kommer nu ud uden sko og amerikansk sulky (for første gang). Kan bestemt skrælle her. 

Køb andel til Travtips.dk’s spil her.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere