V75 Gävle – 30/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Gävle

Spilstop kl.16:20 (Lørdag)

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang. Spil med os i jagten på V75 millionerne – køb en andel her:

Winterburst 2023

Lørdagens V75 Forslag

Til Gävle 30/12-2023

Værd at vide

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag.

Forslag er fra Travtips.dk v/ Steen og Michael Andersen.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
 • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
 • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
 • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
 • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
 • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
 • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
 • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
 • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00 (Multi-Jackpot)
Du kan læse mere om V75 Winter Burst her.
 

Tips til V75 Winter Burst

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte Travtips.dk syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter – ikke kun at gentage, men at overgå denne succes.

Travtips.dk Gevinst

Tips til V75 Gävle

Travtips.dk’ spil til de resterende V75 Winter Burst omgange:

V75 Tips af Travtips.dk v/ Steen M. Nielsen

Så er vi snart færdig med V75 Winter Burst, men der venter et par gode omgange, og slutteligt den vilde rekord Jackpot omgang fra Axevalla den 31/12. Vi har ikke rigtigt ramt noget endnu, men det er jo sådan, at når man garderer mange af de store favoritter, og de stort set alle går hjem, dag efter dag – så er der ikke så meget at gøre. Vi kunne sagten spille “safe” og blanke de store favoritter hver gang og så fylde på de sidste afdelinger – og så tage de 7-rigtige til småpenge.., men det er dog ikke vores stil. Vi kan dog ikke komme udenom, at til Gävle omgangen, da er vi inde på at blanke 2 Danao Degli Dei, dog syntes vi at de resterende løb er meget lige og der findes mange gode objekter, som kan få V75 værdien op. Så husk at køb en enkelt eller to andele til vores V75 Gävle og slutteligt til den sidste på Axevalla.

I dag er det Gävle det handler om, og jeg har fundet et et blankforslag og luring, som du kan vælge at bruge på dit eget system. Du kan også vælge at gå med på Travtips.dk’s andelssytem via Bet25.

Omgangens bedste Blankbud2 Danao Degli Dei (V75-5) var der pæne rapporter på, dog stadig et par ubesvarede spørgsmål senest i sit regi debut for Adrian Kolgjini. Men hesten viste sig endnu bedre frem, end man kunne have forventet. Præstationen var fænomenal, og hvis han viser den samme form her, vil det være endnu en overlegen sejr. At Jägersro træneren også kun tager turen til Gävle med denne ene hest, giver mig endnu mere tro på at den er lige der hvor den skal være – kun en sejr tæller. Og med en Adrian i topform er dete omgangens bedste blankbud.

Omgangens Luring7 Dino Cream (V75-1), er kun spillet til 5% på nuværende, hvilket er for lidt. Den står perfekt til i springsporet her, og spidsen er bestemt indenfor rækkevidde, møder såklart rigtig hård modstand, men fra spidsen tror jeg denne fører længe, måske endda hele vejen ind. Førstehest skal dog være 12 Winterburn, som jeg sagtens kan se være offensiv fra start og spiller man ikke denne blank, da skal man tage 4-5 heste med. Men det sjove spil er Plads på 7 Dino Cream og måske en smule vinder.

Herunder finder du Michael A.’s tips og fiduser til omgangen.

V75 Tips v/ Micael Andersen (Bl.a M&A’s JP Fiduser)

Syvende omgang af årets Winterburst, denne omgang er vi tilbage i det normale lørdags set up, på Gävle med start lørdag 16.20, omgangen indeholder 2 koldblodsløb disse kan indeholde overraskelser, hvilket kan få præmierne i vejret.

Skive gik over al forventning da vi ramte de 7 rigtige hos M&A`S JP Fiduser, det gav dog ikke de store gevinster, da omgangen var favoritpræget.

V75-1 – Jeg sætter lidt frækt 12 Winterburn først, jeg mener dog at det er hesten at slå selv fra bagspor så lidt Vinder/plads på denne så er man godt i gang, jeg vil dog mene at en hest som 5 Bottnas Justin ikke må helt forbigås, da den har fint startspor og en heftig afslutning gemt i sig.

Fidus til lidt pladsspil er 7 Dino Cream.

 • Vinderbud: 12 Winterburn

V75-2 – 5 Grude Trygve er lige nu favorit og den er også en top 3 hest, jeg har dog ikke helt opgivet nummer 10 L.Q.Widde, og til den procent der er lige nu, tøver jeg ikke med at kalde det dagens bedste odds hvis den holder den lave procent, hesten er god og ved hvor målstregen er, af andre pladsbud kan nævnes 9 Kleppbest og 13 Solstorm, løbet er meget åbent.

Eventuelt lav en tvilling med 5 som u hest.

Tvilling U:5

1/2:1,4,9,10,13

 • Vinderbud: 5 Grude Trygve

V75-3 – Dagens to hesteslås 3 Notre Dame Boko og 6 A Teaser gør op om sejren, en lille fordel til 3 da den er en kende hurtigere fra start, og A Teaser har af og til galop som sin fjende, men der er kapacitet i hesten, jeg synes også en hest som 1 Frustration er interessant, jeg spiller lidt tvilling på disse tre heste og lidt VP på 3 Notre Dame Boko.

 • Vinderbud: 3 Notre Dame Boko

V75-4 – Et svært koldblods løb står for døren, jeg har fidus til at nummer 10 Dån Klara, vinder da værste udfordrer starter 40 meter bagud, det er dog set før i koldblodsløb at dette ikke altid betyder noget, men 14 Tangen Tone får noget af en opgave hvis den skal hente 10, jeg tror 3 Guli Smilla kommer til at føre løbet længe, og derfor giver jeg den lidt pladsspil.

 • Fidusen: 9 Bork Tindra.
 • Vinderbud: 10 Dån Klara

V75-5 –  Jeg kan ikke se andre vindere end 2 Danao Degli Dei, den opvisning den gav i sidste løb var vild, kun galop imod, V spil på denne, en der kan afslutte flot og som er en luring er nummer 3 Will I Am, den får lidt pladsspil, hvis man har lidt penge, i overskudkan jeg anbefale et tvillingspil med 2 som U Hest og alle bagved mindstepris 55 kroner.

V75-6 – En åben afdeling hvor det er svært at finde en favorit, 15 heste fordelt over et par Volter hvor der måske kommer omstart et par gange, gør at det er i en sådan afdeling, der kan komme en fuser ind, 3 Nouchka di Quattro er en af favoritterne, og kan sikkert også vinde, jeg har dog en stor tro på at vinderne skal findes i bagspors hestene og jeg har meget fidus til Paw Mahoneys 13 R.K. Queen, hesten viste intet i sidste løb, men jeg tror den løber med om sejren, sammen med nummer 15 Future Sox, som er en god afslutter.

 • Fidusen: 13 R.K.Queen
 • Vinderbud: 3 Nouchka Di Quattro

V75-7 – 2 Victory Eagle er retmæssig favorit i løbet, dog synes jeg procenten er lidt for høj, da jeg ser nummer 6 Express Cash som en stor udfordrer sammen med nummer 5 Bengt, jeg tror at det er mellem disse tre heste løbet afgøres og tror nummer 2 tager sejren, lidt spil på disse 3 er løsningen.

 • Fidusen: 8 Pennywise
 • Vinderbud: 2 Victory Eagle

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen.

Støt op om travtips.dk til Winterburst.

Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner. Og kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke Michael Andersen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere