V75 Winter Burst 2023

Winter Burst 2023

Traditionen med at indramme jule- og nytårsferien med V75 Winter Burst® fortsætter i 2023.

Winterburst 2023

Winter Burst

V75 Winter Burst® med Multi-Jackpot nytårsaften

8 x V75 travfest på kun 9 dage

Ligesom tidligere år starter V75 Winter Burst® om aftenen den 23. december, og bortset fra en pause juleaftensdag er der V75® hver dag til og med nytårsaften. Konkurrencerne foregår i Sverige, Norge og Danmark.

For at øge chancen for en stor 7-jackpot nytårsaften, laver ATG® ligesom tidligere år justeringer i reglerne for jackpotten. Fra lørdag den 14. oktober t.o.m. lørdag den 9. december vil 20 procent af værdien af alle jackpots på V75 blive akkumuleret i 7’er jackpotten den 31. december. Fra lørdag den 16. december går hele beløbet fra eventuelle jackpots på V75 til syv’er puljen nytårsaften.

På nuværende (18. December) er Multijackpotten på hele 41 mio. SEK. og mon ikke den vokser yderligere.

Læs mere om aktuelle jackpots og regler her på atg.se.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
  • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
  • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
  • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
  • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
  • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
  • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
  • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
  • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00
Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte vi syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter ikke kun at gentage, men at overgå denne succes.

Travtips.dk Gevinst

Travtips.dk – Vi er med hele vejen

V75 Winter Burst: Spændingen intensiveres

Andelsspil og ekspertråd – Til hver af de otte runder i V75 Winter Burst, tilbyder vi et andelsspil, som kan købes via Bet25. Følg med os her på siden, hvor vores team af eksperter, inklusive Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, vil guide dig med deres indsigtsfulde blankbud og fiduser.

Særligt fokus: De danske fiduser – Når V75-karrusellen snurrer i Skive, får vores dækning et lokalt præg. Steffen Møllergård, en anerkendt ekspert fra Møllergårds V5 Loge, vil dele sine værdifulde indsigter, særligt om de danske heste, der stiller op. Hans viden er uvurderlig for de, der søger et ekstra forspring.

Mere på spil i Bet25 Winter Burst – I år, som en del af Bet25 Winter Burst konkurrencen, øger vi indsatsen. Vi tilføjer flere andele til vores V75 spil, hvilket betyder flere chancer for dig til at være med i spillet. Vores mål? At sikre både store puljer og endnu større gevinster for vores spillere.

Vær med på rejsen – Så slå følge med os på Travtips.dk. Vær en del af spændingen, deltag i vores andelsspil, og lad os sammen jagte stor gevinsten i V75 Winter Burst. Vi ser frem til otte runder fyldt med spænding, strategi og selvfølgelig, muligheden for at vinde stort! Vi vil ligge vores spil op løbende, som de forskellige V75 omgange åbner op for spil.

Vi anbefaler, at du opretter et abonnement og/eller besked service på Travtips.dk andelsspil via Bet25. Find spilklubben og tryk på “Tilmed besked-Service” og/eller “Opret abonnement”. På den måde kan du automatisk købe andele og/eller få besked så snart der ligges et nyt andelsspil op.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere