V75 Bjerke – 29/12-23

V75 Tips

V75 Travtips til Bjerke

Spilstop kl.19:30 (Fredag)

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang. Spil med os i jagten på V75 millionerne – køb en andel her:

Winterburst 2023

Fredagens V75 Forslag

Til Bjerke 29/12-2023

Værd at vide

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag.

Forslag er fra Travtips.dk v/ Steen og Michael Andersen.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
 • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
 • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
 • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
 • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
 • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
 • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
 • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
 • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00 (Multi-Jackpot)
Du kan læse mere om V75 Winter Burst her.
 

Tips til V75 Winter Burst

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte Travtips.dk syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter – ikke kun at gentage, men at overgå denne succes.

Travtips.dk Gevinst

Tips til V75 Bjerke

Vi på Travtips.dk kører et andelsspil til fredagens V75 omgang, og i er mere end velkommen til at købe en andel. Der har desværre ikke været de store præmier endnu i Winter Burst, men vi satser stærkt på at ændre dette til de sidste dage. Bemærk, at der bliver rekordhøj Multi-Jackpot pulje til Axevalla, og du kan allerede nu købe en andel dertil.

Travtips.dk’ spil til V75 Winter Burst:

Herunder finder du Michael A.’s tips og fiduser til omgangen – de ramte senest på Momarken – kan de fikse de norske kroner igen?

V75 Tips v/ Micael Andersen (Bl.a M&A’s JP Fiduser)

Sjette omgang af årets Winterburst, denne omgang er vi tilbage i Norge på hovedstadsbanen.

Momarken gik over al forventning da vi ramte de 7 rigtige hos M&A`S JP Fiduser, det gav tæt på 7x indsatsen igen, vi forsøger at gøre det endnu en gang.

V75-1 – Vi starter med et åbent løb hvor der er mange om buddet vindertippet får nummer 4 Beaty Smart face, det virker til at Frode hamre har sine heste i form og startspor 4 er et godt udgangspunkt for, for ekvipagen så derfor lidt VP på denne, outsidere finder vi i 2,8,9,10 især nummer 9 Calas kan jeg anbefale lidt pladsspil på, da denne også viser god form.

 • Vinderbud: 4 Beaty smart Face

V75-2 – Nummer 8 Tiras Perla kommer med 2 friske sejre og er hesten at slå, der er dog et par konkurrenter til sejren, men Tiras Perla er favorit, dog kan startspor 8 godt være en smule problematisk, jeg vælger den dog som U Hest i et tvillingespil, hvor jeg sætter 1,2,3,5 efter.

Tvilling U 8

1/2: 1,2,3,5

 • Vinderbud: 8 Tiras Perla

V75-3 – Her kommer der et brag af et løb, da jeg så startlisten, troede jeg at jeg havde fundet to heste med enslydende navn, men nummer 7 Charleston Volo vandt 1 afdeling af V75 på Momarken onsdag og nu er der efter at have løbet 2640 meter, klar til endnu en tørn, denne gang dog en joggetur på 2100 meter, det er et spørgsmål om den kan klare mosten, den får dog lidt pladsspil da den er i superform, min favorit til at vinde er dog nummer 4 The Baron der efter en tur i Sverige , er tilbage i vante omgivelser, lidt pladsspil på nummer 8 Type A anbefales også.

 • Vinderbud: 4 The Baron

V75-4 – Her kommer min første blanke nummer 5 High Performance. Hesten har været i superform over et stykke tid, og jeg tror den vinder med et par længder eller tre, spil vinder på nummer 5.

Og eventuelt lidt pladsspil på 4,6.

 • Vinderbud: 5 High Performance

V75-5 – Her sætter jeg nummer 3 Travis ind som første hest og vinder af løbet, jeg tror den har lidt mere at give af i starten end 4 Premiær Tooma, værste konkurrent kan dog komme fra bagspor i nummer 11 Blue Spirit, jeg tror dog det kan blive svært at tage en længde på nummer 3, hvis man er ude efter en skræl, kan jeg anbefale lidt pladsspil på nummer 8 Picasso, hesten er tit med i top-3 og holder ok form.

 • Vinderbud: 3 Travis

V75-6 – Nummer 2 Limerence er favorit lige nu, men der er modbud til sejren, hvis 1 Here Comes Gardenia, havde haft en anden startspor, havde den også været en af favoritterne, nu er jeg bange for at den bliver klemt i starten og derfor må kæmpe om positionerne, jeg tror 5 Thai Ohio og 3 Hush løber med om sejren og 6 Thai Manhattan har en fin plads chance.

Men mon ikke 2 klarer skærene.

 • Vinderbud: 2 Limerence

V75-7 – Jeg synes den sidste afdeling, ligner et opgør mellem 3 heste, jeg vælger dog at sige at nummer 2 Cool Trix løber med sejren, den er starthurtig, og da de værste konkurrenter i min verden starter fra bagspor, er meget vundet, det ligner spids og slut til Cool Trix, jeg smider dog lidt penge efter nummer 10 Ritmester Hill og 3 Trefilov da de begge ved hvor målstregen er, et outsiderbud er nummer 4 Thai Targaryan.

 • Vinderbud : 2 Cool Trix

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen

Støt op om travtips.dk til Winterburst.

Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner. Og kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke Michael Andersen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere