V75 Skive – 28/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Skive

Spilstop kl.19:30 (Torsdag)

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang. Spil med os i jagten på V75 millionerne – køb en andel her:

Winterburst 2023

V75 Forslag

Til Skive 28/12-2023

Værd at vide

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag.

Forslag er fra Travtips.dk v/ Steen M. Nielsen, Steffen Møllergård og Michael Andersen.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
 • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
 • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
 • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
 • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
 • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
 • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
 • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
 • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00 (Multi-Jackpot)
Du kan læse mere om V75 Winter Burst her.
 

Tips til V75 Winter Burst

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte Travtips.dk syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter – ikke kun at gentage, men at overgå denne succes. Køb en andel til Umåker her.

Travtips.dk Gevinst

Tips til V75 Skive

Til denne omgang har vi her på Travtips allieret os med Steffen Møllergård, der kommer med sit besyv på bedste blankbud og hvilke heste man ikke skal glemme på sit V75 spil. Vi bygger bl.a. vores Skive V75 andelsspil op på Steffens og Michaels tips, dog kan det variere en smule, hvis der kommer betydelig info eller strygninger inden start, samt selvfølgelig vores spil-budget. Du kan købe en andel her.
 
Opdatering 28/12 – På vores andelsspil, da tror jeg vi går efter at blanke 7 Get A Wish, da stald Bo Westergård, siger at denne ses som omgangens bedste chance, og i et lille felt bør dette kunne løses. De har selv tre heste med i løbet, og den næstmest spillede er 1 Floris Baldwin (samme stald), men jeg er dog ikke sikker på at den når spidsen, da 2 Gustavson Be er meget starthurtig, og denne ser nok gerne en ryg på favoritten, så kører Bo Westergård fremad fra start, så tror jeg favoritten sidder i spidsen tidligt. Hvis vi har råd, så garderer vi i resten af løbene, som Steffen Møllergård, så rigtig siger, så er Skive favoritternes kirkegård (læs tips nedenfor). Vi vil nok gå kort i V75-4, da Flemming Jensen ikke selv ser 3 Hans Reerstrup som en vindrchance, og deraf måske gerne tager et rygløb på inderbanen, hvoraf 1 Moses Di Quattro kan tage spidsen, og holde langt – ja måske hele vejen, og spilles denne sammen med 5 Hugo Boss Shadow, der selv er hurtig fra start, og bestemt også har mulighed for at tage spidsen, så bør man nå langt i denne afdeling. Kan dog være vi spiller noget A-B-heste (an på budget mm.), og garederingstreger, jeg da skal man kigge efter lavprocenterne 7 Painted Genius (der skulle have ligeså god form, som da den vandt på Axevalla), og formhesten 10 Reginal Wright. 6 grumbazz Kini bør i V75-6 have en god chance for at tage spidsen og lede hele vejen ind, og kan være et blankforslag, såsom Michael Andersen også pointerer i tipset nedenfor. Tror dog vi garderer, eller spiller den som A-Hest i et system – da den er spillet lidt i overkanten, og deraf håbe på en skræl, da den møder lidt bedre modstand i dag. Tænker vi tager 4, 7 og 10 med. Men meget afhænger selvfølgelig af at der er budget til det på andelsspillet. I slutningen af V75, da kunne det være sjovt, at 6 Galant Lund tog spidsen, såsom Steffen pointerer nedenfor, men det er dog ikke helt sikkert at den kan tage spidsen, og så er den mere sårbar. Flemming mener desuden, at hans 7 High Five er hans bedste chance på dagen. Kan være en sjov lås, men med på kuponen skal disse bestemt, samt garderes med de nævnte heste i Steffen’s og Michaels tips herunder.
Foreløbig forslag fredag kl.18:
V75-1: 7 Get A Wish
V75-2: 2,3,4,5,6,7,8,9,10
V75-3: 1,2,5,6,8,9
V75-4: 1,5
V75:5: 1,2,5,6,8,10
V75:6: 4,6,7,10
V75:7: 1,2,4,6,7
Forslaget koster 6.480 kr. (vi køre nok et forslag i denne stil + et par ekstra systemer hvis budgettet tillader det på andelsspillet – så håber der er lidt flere der køber inden deadline).
Du kan købe en andel til vores spil via linket her, og ellers ønsker jeg alle spillere held og lykke med spillet. De bedste hilsner Steen, Travtips.dk.
V75 Tips af Steffen Møllergård

Jeg vil lige tilføje, at disse spiltips er lavet inden Bo Westergaard fik sin dopingdom torsdag d. 21 december. Hvordan det påvirker ham på dagen er i skivende stund ikke til at vide. Men som spiller må man tage det med i sine betragtninger på dagen.

Dagens bedste blankbud i V75 spillet. (6 løb/V75-3)

Skive banen har i en længere periode på deres store spilledage, været kendt for at være ”favoritternes kirkegård”, som Vagn Honum så rigtigt har opsummeret dette, når løbsdagene er afsluttet. Selv har jeg det også sådan med Skive banen, at jeg helst spiller uden en blank der. Det er ikke mindst pga. det åbne spor i opløbet. Det har kostet livet for mange storfavoritter. Men på en V75 dag med syv afdelinger kommer man ikke udenom, at man skal bruge en enkelt blank eller to med mindre man har et fem cifferet beløb i sit budget.

Sværhedsgraden af dette V75 spil er virkeligt højt, og jeg forventer man ser en topgevinst i spillet.

Jeg synes ikke, at der er en oplagt V75 blank i spillet, så mit blankbud er bestemt noget chancebetonet.

Det bliver Bo Westergaard, som jeg satser på kan vinde 6 løb med 2 Amazing Grace E P, som er ude i et hoppeløb med heste fra tre volter. Jeg forventer at vinderen skal findes fra spidsvolten, da ikke mindst 40 meters tillægsbelastede 8 Shallow skal få meget langt frem, hvis man fra spids løber en jævn 16 fart derfremme.

Den har i sin danske løb ikke været dårligere end tredje i sine seks starter. Fra et godt startspor vil den helt sikkert få et løb godt fremme i feltet enten i spids eller ryg på den førende. Har vist tidligere, at den kan gå gode løb fra alle positioner, men jeg forventer at Bo W gør et forsøg på at tage fronten fra start. Derfra er det alt andet lige lettere at vinde travløb, hvis man er den bedste hest på dagen. I sin sidste start var den ude på Focus banen i Norge, hvor den var ude i et stærkt besat 3-4 års løb. Den start skal man bare se bort fra, da den kiksede starten totalt, og var allerede tidligt væk fra løbet, da bilen slap feltet.

En hest som 1 Initus kan blive hårdeste konkurrent til Amazing Grace E P. Gik et fint spidsløb på Fyn i sin forrige start, hvor den var anden bag Jasp. I sin sidste i Århus ventede Michael Lønborg for længe med at sende sin hest i angreb rundt sidste sving, så den løb over mål med alle kræfter sparet. Så mon ikke kusken er opsat på revanche her. 5 Donna Barrosso har fået et skidt spor i volten. Der er også efter en god indledning på karrieren kommet lidt ”grus i maskineriet”. Blev slettet op til sin sidste tiltænkte start pga. forkølelse i oktober måned. Derfor køres den måske lidt defensivt i dette løb er mit bedste gæt, da den ikke har løb i kroppen siden den 29/9. Men den skal selvfølgelig følges tæt på dagen.

Man kan sige, hvorfor ikke foreslå 7 Get A Wish i første afdeling af V75 spillet? Men jeg synes som spiller at disse Liga 1 løb og til dels Liga 2 er pænt trælse. For ingen kuske vil på nogen måde ofre deres heste. Et godt eksempel var Liga 1 løbet på Ålborg Store Pris dagen, hvor kuskene bag Emoji og Seven Nation Army lod Rene Kjær og First Blood stjæle løbet derfremme i spids til en sikker overraskende sejr for denne.

Her er der mange starthurtige heste med indvendige startspor, så hvis Bo W gasser fra start, så kan det hurtigt blive en helt forkert indledning af løbet.

Disse heste du ikke må glemme på din V75 bon!

Fælles for disse er, at de ikke bliver favorit i deres løb, men det kan være heste som kan overraske spillerne i spillet.

V75-2 – 5 løb.

2 Hardcore Diamond

Den er meldt noget op i dette løb, og den har få starter bag sig. Men modsat flere af favoritterne, så har Hardcore Diamond et godt startspor på sprint. Den er hurtig fra start, som den viste i sin sidste start på Fyn, hvor den let svarede sit inderspor op. Først på de sidste meter af løbet måtte den lade Haps gå forbi sig til en fin andenplads. Front eller vinderhullet, så kan den være den sjove hest i alle spilformer på dagen med det sidste løb i kroppen.

7 Gogo Gucci

Den kan også blive glemt af spillerne, da det er Christian Lindhardt, som er dagens kusk. Ikke at han kører dårligt på nogen måde. Men de nordiske spillerne går nok stenhårdt på de velkendte kuske. Den har absolut topform, og med overpace runder den mange i opløbet.

Her skal man nok krydse 3 til 4 heste før man sætter disse to heste på ens V75.

Her tænker jeg 6 Masterpiece River, 8 Izabella Nordic og 9 Jackie O H S og evt 4 Jeantoutstart.

5 Julia Doctor var god i sin første start i regi Flemming Jensen, men møder markant bedre heste her, og den er i mine øjne ”kun” en farlig outsider.

V75-7 – 10 løb.

6 Galant Lund

Den vandt en flot sejr den 8 december efter en flot spidssejr. Den var op til løbet helt glemt af spillerne. Jeg havde vindertippet denne i min analyse på dagen, så den kom slet ikke overraskende for mig. Det er præcis de samme forudsætninger denne dag. Men selvfølgelig en lidt hårdere modstand. Men jeg forventer, at den har heste som Geo og Almas Caviar invendigt for sig, at den sidder i spids ud af første sving. Er åbningen ikke for vild, så skal der være en god chance for, at den kan føre løbet helt til målstregen. 10 sejre i sæsonens 18 starter taler sit tydelige sprog om en hest med en helt utrolig vindermentalitet.

Galant Lund vil være den første hest jeg sætter på V75 bonen. Men jeg ved også godt, at man som spiller ikke kommer udenom 7 High Five, 4 Geo, 1 Almas Caviar og 2 Futteflagfis på ens V75 bon.

Et tripple V75 lås i V75-4 – 7 løb.

Man kommer ikke udenom i et V75 spil, at man mindst skal have en V75 afdeling, hvor man ”låser” afdeling med få heste. Der er masser af gode heste i dette løb. Men 1 Moses Di Quattro – 3 Hans Reerstrup og 5 Hugo Boss Shadow virker en klasse over resten af feltet. Mit vindetip giver jeg uden tvivl til Hugo Boss Shadow, som siden september måned har leveret det ene topresultat efter det andet, selvom den har haft dårlige startspor. Moses Di Quattro er noget uens i sine præstationer, men har den en plusdag, så løber den med en god chance. Hans Reerstrup vinder ikke så ofte, men alle spillere ved, at Flemming Jensen har sine heste klar på de store dage når de gode præmier skal uddeles. Positionerne undervejs for de tre heste kan være afgørende for, hvem af disse som løber med sejren. Hugo Boss Shadow er måske den af de tre heste, som har leveret på det højeste og stabile niveau. Derfor bliver den mit vindertip i løbet. Men jeg vil helst ikke spille en bon uden de to andre.

Er Even Steven bare bedst i stayerløbet? V75-5 – 8 løb.

For mig er der ikke stor tvivl, at 10 Even Steven er klassehesten i feltet., og at den skal have vindertippet i løbet. Starter for det meste i hård konkurrence i Sverige, hvor den for tre starter siden kunne vinde et stayerløb i oktober måned. Der kunne den vinde efter stærke sidste 800 meter i fjerde spor og gå forbi kort men sikkert forbi Hashtag Simoni. I sin sidste start på Åby blev den fra start sat af ude i sporerne, og måtte bakke ned som den sidste hest i feltet. Derfra kom den aldrig ind i løbet igen, så se bare bort fra dette løb. Den præsterer nogle gange lidt negativt, men er som regel direkte igen næste start. Vælger man at gardere Even Steven skal man først kigge på 8 Elegant C N. Den blev i sin forrige start i Århus kørt lidt passivt, men den havde aldrig slået Smokin Joe på dagen uanset hvad. I sin sidste start på Lunden blev det bare for hårdt, at give 40 meters tillæg til Hurricane K K. Er helt sikkert bygget op imod denne her start. For at vinde løbet, så skal den sikkert sidde i ryggen på Even Steven undervejs, og med trækhjælp fra denne, så kan Elegant C N godt vinde løbet. Så er der halve vinderchancer i form af 5 Defender Grif, 7 Thai Kansas og 2 Muscle Crown i første omgang. Jeg kan være i tvivl om voltestart og distancen for Defender Grif. Men den har gået 2 topløb i træk. Thai Kansas gik en forrygende afslutning i sin forrige start i Århus. Den bliver her nok kørt på chancen indtil til opløbet. Har Muscle Crown en plusdag, så kan den blive farlig for favoritterne. Men skal nok tidligt overtage spidsen fra sit tillæg før den er vinderaktuel.

Her synes jeg man skal tilføje Even Steven og Elegant C N på sin V75 bon i første omgang. Tillader ens budget flere heste, så kan programnummerne 1,2,5,6,7 og 9 komme i spil. Jeg tror dog selv mest på de 3 outsidere jeg har nævnt bag favoritterne.

V75 Tips v/ Micael Andersen (Bl.a M&A’s JP Fiduser)

Femte omgang af årets Winterburst, det bliver dansk og det ligner en fin omgang med gode felter, dejligt med lidt dansk V75 trav inden nytår.

V75-18 Get A Wish får tippet, da den virker lidt bedre end sine konkurrenter, bemærk i øvrigt at Bo Westergaard har 3 af de 8 deltagende med, jeg anbefaler lidt pladsspil på 3 First Blood, som kommer med frisk form, jeg er dog ikke sikker på den, går forbi Get A Wish til slut.

 • Vinderbud: 8 Get A Wish

V75-2 – Vi kan komme ud for et rent Bo Westergaard show på denne løbsdag, men i anden afdeling har jeg dog en fornemmelse for at denne afdeling er mere åben end som så, jeg kommer med et frækt vinderbud på nummer 8 Izabella Nordic, denne hest har præsteret på top i et stykke tid, godt nok galopperede den i sidste start, men mon ikke den er frisk igen, det er klart 6 Masterpiece River kommer til at give modstand i kamp om sejren, men følelsen siger Izabella Nordic, spil lidt pladsspil på 4 Jeantoustart, god form gennem længere tid.

 • Vinderbud: 8 Izabella Nordic

V75-3 – Her kommer 2 Amazing Grace EP nok bedst fra start da den står med 20 meters forspring, til de værste konkurrenter, jeg er dog sikker på vi får et godt løb og er ikke sikker på Amazing Grace EP bare vinder, der er modbud i nummer 8 Shallow og 1 Initus, begge kan godt være med på stregen, flere med chance er 5 og 7, men måske mere plads chancer.

 • Vinderbud: 2 Amazing Grace EP

V75-4 – En forholdsvis åben afdeling, jeg giver 5 Hugo Boss Shadow favoritværdigheden, men der er absolut mod bud, især nummer 10 Reginald Dwight har givet løfter om en god præstation. Jeg synes også at en hest som 3 Hans Reerstrup har gjort det godt over en længere periode, så eventuelt et lille tvillingspil på disse 3 nævnte vil give mening.

 • Vinderbud: 5 Hugo Boss Shadow

V75-5 – Her spilles der et VP SpilEven Steven, jeg synes hesten har gjort det godt det sidste stykke tid, sidste start i Åby var dog ikke prangende, men mon ikke det var en enlig svale, der er dog mod bud, blandt andet 8 Elegant CN, som også viser god form pt, 1 Hendrix som starter med et forspring på 60 meter til Even Steven, det kan godt vise sig at være et plus selv om distancen er 2950 meter.

Lidt tvillingspil med 11 som u Hest og en fire til fem heste bagved.

U 11

1/2: 6-8-1-2

 • Vinderbud: 11 Even Steven

V75-6 –  6 Grumbazz Kini er et muligt blank forslag V75 afdelingen, kommer med 2 friske sejre, og viser superform, hvis favoritten kikser er der enkelte mod bud, blandt andet staldkammeraten 1 Golden Eye S F, og 5 El Capitan, disse kan man med fordel give lidt pladsspil, hvis jeg skal komme med et vildskud på dagen, så kunne det være nummer 2 Ea, som godt kunne komme i top 3.

 • Vinderbud: 6 Grumbazz Kini

V75-7 – Sidste afdeling i V75 er meget åben, jeg kunne i V75 spillet finde på at trykke på alle knappen, men jeg vil anbefale et tvillingespil i sidste afdeling med nummer 7 Highfive som U Hest og så putte 2,3,4,6,9 på efter. Der er flere heste med god form og som kan komme på målfotoet, jeg kan nævne 2 Futteflagfis, 4 Geo, 1 Almas Caviar, så det er lidt hvad man har lyst og pengepung til.

Vinderbud: 7 High Five

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen. Støt op om travtips.dk til Winterburst. Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner. Og den kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke Michael Andersen.

V4 Spil

Nytårsløb fra Århus

Steffen Møllergård kører desuden et V4 spil til fredag fra Århus. Du finder hans tips til dagen under vores V4 travtips her på siden. Du kan købe en andel via linket herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere