V75 Momarken – 27/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Momarken

Spilstop kl.19:30 (Onsdag)

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang. Spil med os i jagten på V75 millionerne – køb en andel her:

Winterburst 2023

V75 Forslag

Til Momarken 27/12-2023

Værd at vide

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag.

Forslag er fra Travtips.dk v/ Steen og Michael Andersen.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
 • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
 • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
 • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
 • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
 • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
 • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
 • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
 • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00 (Multi-Jackpot)
Du kan læse mere om V75 Winter Burst her.
 

Tips til V75 Winter Burst

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte Travtips.dk syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter – ikke kun at gentage, men at overgå denne succes. Køb en andel til Umåker her.

Travtips.dk Gevinst

Tips til V75 Umåker

V75 Tips af Travtips.dk v/ Steen M. Nielsen

V75 Winter Burst er nået til Momarken. I Norge er der ikke barfodsforbud som i Sverige.

Momarken har et længere opløb end de svenske baner, med hele 240 meter. Dog er kurverne lidt mere skarpe (se billede).

Voltstartsystemet er lidt anderledes end det kendes fra Danmark og Sverige. Spor 5, 6 og 7 vender i modsat retning af de indre, uden for dem og alle tre spor tæller her som springspor. Også 11 og 12 vender sådan på bagvolten og kan godt komme i ryg på sig med ryg på springsporhestene. Spor 4 er nok det smalleste spor her og kan godt ses som det dårligste, selvom der er lidt mere plads her end i Sverige og Danmark fra det spor.

På tirsdagens V75 på Solvalla, ja da kunne det have set helt anderledes ud, hvis bare to’erne havde vundet;) hvis nu en af favoritterne var røget. I V75-1 havde vi 5 Kayla Westwood (2%), der var ved at køre den førende ned over opløbet, og burde vel have rykket ud og forbi, muligheden var der. Men det er sjovt, så snart vi garderer de store favoritter, så holder de hele vejen. I anden afdeling var Örjan og 6 Rayon (3%) også ved at nå frem, og havde opløbet været 2 meter længere, så havde den vundet til 3% – I fjerde afdeling var 4 Phoenix Photo bare bedst, og da var der ingen tvivl, to’er blev 2 Axel Ruda (2%), som jeg havde sendt en advarsel afsted herfra på siden i vores tips. Ja, alle to’erne var under 3%. Endelig i fjerde afdeling kom der en overraskning, og vi havde luret Diamantstoet, hvor alt altid kan ske, og her havde helgarderet bl.a med 7 Rodemary Tile (3%). Her kunne der nemt have været en stjerne udenfor *værdi – Og rigtig gode præmier til alle gevinstgivende rækker derefter, hvis bare en af de ovenænte heste havde været étter istedet for to’er. Men man kan jo desværre ikke vælge hvem der skal vinde løbet.. Vi fik ikke syv rigtige, og nu tilbage til Momarken og onsdagens V75.

Momarken kontra Solvalla

Jeg når ikke det store tips her på bloggen til selve Momarken, da tiden lige er lidt knap i dag til den store analyse, men heldigvis kommer Michael med lidt input her på siden, og jeg har lidt samme syn på vinderchancerne, og skal man gå blankt, så kan en 2 Zaire Heldia i første afdeling være en idé, og det samme med 11 Stumme Fyr i fjerde afdeling af V75, selvom det her er sprint og tillæg. 1 Gentleron i 6 afdeling kan også være et godt vindertip, eller lås med 2 Photo Fighter. Jeg vil bygge det endelige andelsspil op når vi kender budgettet, og jeg lige har rådført med det seneste nye fra Norge og mine kontakter der. Det kan være vi ligger et foreløbigt udkast ud på Bet25 i løbet af dagen i morgen.

Håber du vil støtte op omkring Travtips.dk’s andelsspil, og så skal jeg nok gøre alt for at ramme på de 7-rigtige en af dagene, vi behøver jo bare at ramme den den ene gang, hvor der kommer en rigtig god udbetaling. De små udbetalinger er ikke noget for os;) Vi har jo ramt de syv rigtige på V75 og GS75 en del gange allerede i år, med flere fine gevinster – så det ville være pudsigt, hvis ikke også vi rammer igen her til Winter-Burst. Vi har jo også før kommet med spilforslag som gav over millionen, men hvor der ikke var købt nok andele til at spille det – Læs mere her. Så lad os lige få de spillepuljer op på vores andelsspil her de sidste dage på Winter-Burst, da det bestemt ikke er først, men heller ikke sidste gang vi rammer den store gevinst.

Du kan købe en andel her til Travtips.dk’s andelsspil her til Momarken.

V75 Tips v/ Micael Andersen (Bl.a M&A’s JP Fiduser)

Fjerde omgang af årets Winterburst, vi skal til Momarken, og her kommer der lidt tips.

Jeg har denne gang valgt at fokusere på VP spil og en enkelt tvilling da informationerne fra Norge ikke har været mulige at indhente, normalt er disse V75 dage i Norge enten eller med hensyn til præmier, det kan give en lille udbetaling eller en der virkelig rykker, vi håber på det sidste, og at vi får garderet de rigtige steder.

V75-1

2 Zaire Heldia får vindertippet, spil dog eventuelt lidt plads på 3 Clubber Lang, der er i samme startvolte, vildskuddet og en der kan slutte i top-3 er 8 Charleston Volo, godt nok har den 60 meter at indhente men det er muligt .

 • Vinderbud: 2 Zaire Heldia
V75-2

3 Ramstad Stjernen får tippet, men dette er et forholdsvis åbent løb, og man kan med fordel spille lidt på at 4 Ingen kommer i i top-3 også.

 • Vinderbud: 3 Ramstad Stjernen
V75-3

Vinder på 8 Daim Brodda, som nok også er et blank forslag på V75. Eventuelt spil lidt pladsspil på 3 Mister Madrik, outsider 11 M:H: Cash Ing.

 • Vinderbud: 8 Daim Brodda  
V75-4

11 Stumme Fyr vinder dette løb uden de store problemer, det kunne være en u Hest i et tvillingspil smid gerne fem seks heste bagefter. 

U 11

1/2: 2-3-4-7-8

 • Vinderbud: 11 Stumme Fyr
V75-5

Hvis vi skal finde en afdeling med lidt muligheder for en overraskelse, kan det være denne afdeling, lige pt. Er 11 Rouge Tile favorit, jeg har dog kastet mit blik på nummer 9 Devilish, som jeg tror ender i top-2, af andre mulige plads chancer har jeg 8 LA Toya BR.

 • Vinderbud: 9 Devilish
V75-6

1 Gentletron får vindertippet da jeg finder den en kende bedre end konkurrenterne.

Glem dog ikke 3 Excalibur Zet, da den altid leverer varen, og her er en top-3-placering inden for rammen, af andre pladsbud kan nævnes 6-9-12.

 • Vinderbud: 1 Gentletron
V75-7

Mit vinderbud er 3 Thai Dakota, hesten holder god form, den mangler dog lige det sidste i at komme forrest på målfotoet, det tror jeg kommer denne gang, den har et fint startspor, og glipper nok ikke spidsen her. Nummer 10 Matadore er en mulig pladshest , det samme er nummer 12 Bravestile.

 • Vinderbud: 3 Thai Dakota

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen.

Støt op om travtips.dk til Winterburst.

Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner. Og kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke Michael Andersen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere