V75 Solvalla – 26/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.16:20 (Tirsdag)

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang. Spil med os i jagten på V75 millionerne – køb en andel her:

Winterburst 2023

Tirsdagens V75 Forslag

Til Solvalla 26/12-2023 - 2. juledag

Værd at vide

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag.

Forslag er fra Travtips.dk v/ Steen og Michael Andersen.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
  • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
  • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
  • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
  • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
  • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
  • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
  • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
  • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00 (Multi-Jackpot)
Du kan læse mere om V75 Winter Burst her.
 

Tips til V75 Winter Burst

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte Travtips.dk syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter – ikke kun at gentage, men at overgå denne succes. Køb en andel til Solvalla her.

Travtips.dk Gevinst

Tips til V75 Solvalla

V75 Tips af Travtips.dk v/ Steen M. Nielsen

Vi er nu nået frem til Solvalla, hvor der er finaler og sidste år da ramte vi den lige i røven denne dag, og selvfølgelig håber vi på en gentagelse. Du kan spille med i vores andelsspil her, husk at køb en andel til hver af de resterende V75 omgange.

V75-12 Dear Friend bliver retmæssig favorit her i første afdeling, og det skal den også være, den 10-årige hoppe har vist topform det meste af i år. Her er det et perfekt spor for den starthurtige hest, og spidsen må være indenfor rækkevidde. Har mødt hårdere modstand end det i dag og vundet. Senest blev det dog kun til en fjerdeplads, i et løb som 8 Decision Maker vandt, og spørgsmålet er om formen er på retur, og eller skoene er et større minus. Men Dear Friend fik selvfølgelig også et løb i dødens, og det var simpelthen for hårdt, men burde i min bog have gjort det bedre for at kunne være et oplagt blankbud i dag. Men lad os høre hvad træneren siger op til løbet, og hvordan den ser ud i opvarminingen. 1 Filippa B.J. kan måske holde 2 Dear Friend ude, og dermed tage spidsen, hvis den gør det, så er meget vundet, og skal bestemt regnes som en af vinderkandidaterne her, går desuden stort set altid med sko – så skotvanget er en fordel for denne.

V75-2 – En flot Klass-II finale, hvor specielt 11 Countess Face virker som en hest med stort potentiale, kommer fra to flotte sejre, og er min førstehest trods sporet, men netop sporet gør at det bestemt ikke er en jeg vil gå fuldt ud på, og der bør garderes. 3 Striking Eagle er den hest, der sandsynligvis sidder i spidsen her, og bør holde længe (måske hele vejen). Der bagom er det mere åbent, men jeg holder af en hest som 4 Jollywood, som her er lidt glemt af spillerne til 5%, men bestemt ikke en hest jeg vil gå uden den er på systemet. 10 Jacques Mearas har vundet 6 af 10 løb, og er også tidlig på kuponen.

V75-34 Phoenix Photo har nok en god chance for at tage spidsen her, og prøve en spids og slut scenarie, ligesom senest. Har fundet vinterformen, og skal derfor tælles tidligt – kan være et blankbud. 6 Milliondollarhymne vandt senest meget flot fra dødens og vandt over flere af de samme heste den stilles overfor i dag, skal derfor tælles meget tidligt her. Der bagom er det mere åbent, men det er sjovt at se at en hest som 2 Axel Ruda, nu kun er spillet til 2% – kan få en perfekt rejse her. og skrælle.

V75-4 – I Diamantstoet kan alting næsten altid ske, der er ofte sådan, at når man blanker her, så taber favoritten og spiller men hele pladen, så vindeer den.. Det er i hvert fald følelsen man tit står med. Nå, men tilbage til løbet. Jeg ser det lidt som en lås eller alle i dette løb. Ser 13 Olly Håleryd som min førstehest her, fra sit springspor på tillægs volten, og bør dermed havne fint på det fra start. 9 Jewilla vandt senest og viser topform, og skal regnes på lige fod med Olly Håleryd. Kan være en lås. Der bagom er det mere åbent. 14 Gloabl Collection bør tælles med på sin kapacitet, men har fået bagspor på tillæg og dermed mange at runde, hvilket er et stort minus.

V75-5 – Flot Silverdivision finale, hvor 2 Garth Vader, hvis denne kommer i spids, kan række hele vejen, men det er dog ikke sikkert, da 3 Dominic Wibb er meget hurtig fra start. En fejlfri 5 Hannibal Face endnu engang står på et fremspor, og skal regnes. Reparerede en galop på bedste vis senest. 4 Boli You S.M. gør altid stærke løb og skal bestemt også regnes med chance her. Det samme kan siges om 7 Power Doc, der dog ken ende i ingenmandsland herfra, kommer den ned i andetsporet ikke for langt tilbage er meget vundet.

V75-6 – Nu til Klass-I finalen. Tælles tidligt skal 2 Game On Butcher med Flemming Jensen, og specielt hvis den når spidse, for så kan det være så simpelt som spids og slut. Der er dog endnu en startkanon i 5 Jimbaran Zon, der kan åbne godt. Dette er en kanonhest, der dog til tider har svært ved at holde travet, men på kapacitet er den en af de bedre her. 3 Pingis kommer med absolut tpform, og bør få en perfekt rejse her fra et godt spor. Disse tre står lidt bedre til det i forhold til værste konkurrenter.

V75-7 – Vi afslutter med en finale i Bronsdivisionen. Endnu en Flemming Jensen hest kommer ud her med fine sejrschancer, det er med 2 Glorius Rain, der med sin starthurtighed, måske kan kommer forbi 1 Xanthis Hilton og gå i spidsen her. Lykkes den mission er meget vundet. netop 1 Xantis Hilton kan være værste modbud, da denne vil få ryg på Flemmings hest, eller måske endda holde den ude og tage spidsen. 9 Kinky Boots skal også regnes tidligt, hvis den kan holde ryggen på Flemmings hest i starten, og håbe på højt tempo, så fælder den mange over opløbet.

Held og lykke med spillet – vi håber at vi kan sætte de syv rigtige til dagens Solvalla omgang som vi gjorde sidste år. Du kan købe en andel til vores spil via linket her.

V75 Tips v/ Micael Andersen (Bl.a M&A’s JP Fiduser)

Tredje omgang af årets Winterburst, vi skal til Solvalla som denne 2 juledag byder på spændende løb, her er fundet lidt tips og fiduser til denne omgang,

V75-1 – 2 Dear Friend er nok hesten at slå i dette løb, et lille løb med kun heste, jeg satser på at den laver en spids og slut og spiller derfor lidt VP på denne. 8 Decision Maker er vel nærmeste konkurrent, men jeg tror startsporet er lidt imod her, glem ikke Fillippa BJ fra spor 1 der er mulighed for lidt tvillingspil på denne.

Vinderbud: 2 Dear Friend

V75-2 – En meget åben afdeling, hvor der er mange der kan løbe med sejren, jeg anbefaler man ikke glemmer 1 Funcio, som pt ikke har den store tiltro fra tipperne, hesten er i god form og kan godt overraske, staldformen hos Kolgijni er i top lige nu derfor er der mulighed for lidt pladsspil på 4 Jollywood. Nicklas Korfitsen kører ud med 3 Striking Eagle og er absolut også en hest der kan tjenes lidt penge på, underligt nok er der mange der ikke har den store tiltro til 7 Luca Barosso, men efter opvisningen på Åby sidst den løb tør jeg ikke andet end at anbefale en eller anden form for spil på hesten. Jeg tipper dog enten 10 Jaques Mearas eller 11 Countess Face som vinder.

Vinderbud: 10 Jaques Mearas

V75-3 – Klasse løb her i 3 Afdeling min helt store luring er 6 Milliondollarrhyme laver en spids og slut, hesten der hver gang leverer en topplacering, jeg bliver ikke overrasket hvis den løber med sejren. Modbud er der rigeligt af, 11 Stoletheshow er en værdig modstander og kan godt vinde fra spor 11, hesten med feltets bedste afslutning 5 Beartime kunne man spille lidt plads på eventuelt tage med i et tvilling spil, hvis man er til det lidt mere sikre kan man altid spille lidt VP på nummer 4 Phoenix Photo, denne er pt. favorit.

Vinderbud: 6 Milliondollarrhyme

V75-4 – I 4 Afdeling vil jeg anbefale at man tager et tvillingespil med 9 Jewilla som u Hest, og så putter 5-6 heste på som anden heste. Da det lige nu er svært at udråbe en stor favorit, men Jewilla er en af dem der løber med om sejren. Glem ikke lidt pladsspil på nummer 1 Le Fille de Niky, som er en kraftig outsider til sejren.

U Hest 9

1/2: 1-3-6-10-13

Vinderbud: 9 Jewilla

V75-5 – Hvis man gik efter staldform, satte jeg 4 Boli You S.M. som første hest, det er også en mulig plads hest, jeg har dog en stor tiltro til at Bjørn Goop styrer nummer 5 Hannibal Face til sejr, Af outsidere kan nævnes 10 L.A. Boko den har dog fået et ærgerligt startspor men lidt pladsspil anbefales.

Vinderbud: 5 Hannibal face

V75-6 – Her kommer der et VP-spil3 Pingis, som jeg tror vinder løbet, godt spor og starthurtig hest er lig med spids og slut, spil lidt penge på det danske islæt Game on Butcher den skal Flemming Jensen nok få styret i top-3.

Vinderbud: 3 Pingis

V75-7 – Her kommer rundens bedste luring, jeg vil anbefale et pladsspil på nummer 8 Mulberry, en gammel Falster hest der er skiftet til det svenske, et skifte der har givet hesten ny energi, at Bjørn Goop så er kusk gør det ikke dårligere, om den vinder ved jeg ikke, da den er oppe mod formstærke modstandere, blandt andet 1 Xanthis Hilton, 2 Glorius Rain samt nummer 3 Chitchat som jeg har som vinderbud

Vinderbud: 3 Chitchat

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen. Støt op om travtips.dk til Winterburst.

Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner. Og kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke Michael Andersen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere