V75 Umåker – 25/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Umåker

Spilstop kl.16:20 (Mandag)

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang. Spil med os i jagten på V75 millionerne – køb en andel her:

Winterburst 2023

Mandagens V75 Forslag

Til Umåker 25/12-2023 - 1. juledag

Værd at vide

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag.

Forslag er fra Travtips.dk v/ Steen og Michael Andersen.

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
  • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
  • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
  • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
  • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
  • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
  • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
  • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
  • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00 (Multi-Jackpot)
Du kan læse mere om V75 Winter Burst her.
 

Tips til V75 Winter Burst

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og lidt ekstre spil fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Tilbageblik: Sidste års Winter Burst succes 

Sidste år, den 26. december på Solvalla, ramte Travtips.dk syv rigtige og vandt over 85.000 kroner. Hver andel på 75 kr. gav en udbetaling på 2.932 kr. – det er 40 gange pengene tilbage! I år stræber vi efter – ikke kun at gentage, men at overgå denne succes. Køb en andel til Umåker her.

Travtips.dk Gevinst

Tips til V75 Umåker

V75 Tips af Travtips.dk v/ Steen M. Nielsen

Vi er nu nået frem til Umåker og anden V75 omgang af Winter Burst. Denne gennemgang er lavet allerede fredag, og dermed før vi kender resultatet af lørdagens V75, men vi håber da at vi allerede her har scoret lidt jule-gysser.

Vi er nået til Umåker travbane, og her gælder det isbane. Ikke alle heste er vandt til dette underlag, og det at køre med sko og brod kan sænke tiderne flere sekunder (hvilket er nyttigt når du læser resultater). På ATG.se, kan du ud for hestene se et V ud for ANM (Anmærkning), hvilket betyder den har travet på Vinterbane (is-bane).

Selvom løbene her på de mere nordlige vinterbane ofte ikke holder højeste sportslige kapacitet, fungerer de alligevel som en fornøjelig afveksling i løbet af travsæsonen. Det er her, at andre heste ofte træder i karakter, da de har deres højdepunkt netop nu i vintermånederne. Derfor har jeg personligt set frem til denne V75-omgang.

V75-1 – Her ser det umiddelbart oplagt ud for 3 Bollinger Bishop, det er en hest der har vist at den fungerer ypperligt på isbanen, og har vundet to af to. Vandt senest fra spidsen på banen, og meget taler for at det er samme scenarie her i dag. Vil man gardere, da er det først og fremmest 11 I’ve Got Pepper, der skal regnes – dog er sporet svært og meget omhandler derfor om Ove A. Lindqvist kommer fint igennem fra start. Hesten har faktisk aldrig været ringere end fire i sine i alt 13 starter (Stat: 5-3-1-4), og har gjort det godt to gange i træk på vinterbanen.

V75-2 – Forudsætninger ser ligeledes meget fine ud for 2 Tekno Tana her i anden afdeling af V75, da denne er starthurtig på den korte distance kan det dreje sig om spids og slut. Har ikke før gået på is-bane, men hesten går altid med sko – så jeg tror ikke dette burde være en hæmsko her. Garderer man, da er det mere åbent bagved, og 1,3,4,5,6,7,8 og 11 (ja i min bog skal næsten alle tælles med, hvis ikke man går ud på favoritten her).

V75-3 8 Weekend Fun bliver min førstehest her, selvom den har det værste spor yderst på vingen, men det var de nok også klar over ved tilmeldingen, da det er en spårtrappa (amerikanerløb). Har stor fordel af det lille felt, og chancen for at sidde okay til det fra start burde være til stede, da Ulf Ohlsson har en starthurtig hest, og kan vælge lidt hvad der skal gøres fra starten. Hesten trives desuden på isen. Spidskampen står dog nok fremst imellem 3 Maybach W.F. og 5 Devils Tongue og den der tager spidsen her holder langt, begge skal regnes. 7 Hector Sisu skal ikke glemmes ved yderligere gardering, dog er hesten meget ujævn i sine præstationer, men på en god dag kan denne sagtens vinde et sådan her løb.

V75-42 Öygård Pål har gjort tre fine løb på isen, og vandt senest efter en stærk præstation. Hesten er hurtig fra start, og kan troligt sidde i spidsen tidligt, og bør køres der da formen er på top. 1 Fyrkraft blev to’er i det løb Öygård Pål vandt senest, og Fyrkraft kom med stor fart henover opløbet og viste både god form og fart og burde tælles tidligt her. Fra tillæg synes jeg at 10 Storspjuver skal med ved gardering. Dog har denne tendenser til galop, men holder den sig i trav, da skal den tælles tidligt. Det samme skal 8 Minna C.G. Synes desuden at 12 Källsjöviking står hårdt til på 40m. og den er lige nu spillet til 35% hvilket i min bog er alt for meget, burde nok nærmere være max. 15-20%.

V75-56 Magical Survivor kom senest ud efter en lille pause, og rundede feltet til en nem sejr på isen, formen burde være rykket yderligere til denne start og da den er starthurtig kan spidsen være indenfor rækkevidde her. 1 Sensitive Tile er meget kababel, men kan ende i indersporet. For denne gælder det derfor om at komme ud i andetsporet, da denne er en af de bedre i dette felt og kommer fra to sejre i træk, bl.a. én på isen. 10 Ice Cold Kent skal også tælles tidligt.

V75-6 – Et hoppeløb m/ tillæg hvor meget kan ske. På forreste volte skal 3 Notice’em tælles tidligt, det er også min initielle spidshest. Det er dog en fordel for tillægshestene, at første volte kun tæller 5 heste, og de er tidligt oppe ved dem. 10 West Wind virker til at have fået formen tilbage, og kan række langt i dette selskab, og er min førstehest, og et blankbud. Glemt af spillerne pt. er dog 9 Estelle Godiva, der har gået goft i længere tid, men sejren er udeblevet – måske den kommer her – et sjovt outsiderbud for dem der smider nogle garderinger. Ellers skal 7,13 og 14 tælles tidligt ved gardering.

V75-7 – En i min bog åben afslutning, hvor 3 Last Dying Breathe pt. er favorit til 25% – Dette er også spidshesten, og på den korte distance kan det række langt, synes dog den møder meget bedre modstand nu og står hårdt inde i løbet, og det er klart en favorit jeg vil gardere. 2 King Of Jazz skal tælles tidligt fra et perfekt spor, ligesom 4 Florence Ima. 8 Ivar Journey kommer med formen på top, og elsker isen – og denne trak nitten i sporlodtrækningen, men helt væk er den dog ikke. Bliver der lidt fartfest, da skal man bestemt heller ikke udelukke at bagsporshestene kan komme ind i billedet, specielt 11 Djang Limit og 12 Timeless Sunset, der begge kommer med dokumenteret form.

Håber i kan bruge disse spiltips, og i er mere end velkommen til at købe en andel til Travtips.dk’s andelsspil her. Herunder finder du Michael A.’s tips og fiduser til omgangen.

V75 Tips v/ Micael Andersen (Bl.a M&A’s JP Fiduser)

Anden omgang af årets Winterburst , vi skal til Umåker som er højt mod Nord, her er fundet lidt tips og fiduser til denne omgang, det er en snedækket bane der løbes på.

V75-1 – 3 Bollinger Bishop får tippet, da formen er i top senest set med en sejr for en uge siden, kan den holde sig i trav vinder den, en der desværre fik et dårligt startspor, er 11 I`ve Got Pepper, men holder god form og kunne være et interessant modbud, et tvillingesspil med enten 11 eller 3 som udgangshest anbefales, af luringer til et eventuelt pladsspil, kan nævnes 2 Didicoy og 4 Guvenør Godiva.

Vinderbud: 3 Bollinger Bishop

V75-2 – Koldblodsløb, et løb med devisen en eller mange, jeg vover pelsen og blanker nummer 2 Tekno Tana, da den virker hovedet højere end sine konkurrenter, derfor VP-spil på denne. Der er mere kamp om de næste pladser og her anbefales et pladsspil på 1 Nylander som hvis den kan holde sig i trav er en fin udfordrer, men slå Tekno Tana tror jeg ikke den kan slå, outsidere er 5 Teknolina og  6 Jeger.

Vinderbud: 2 Tekno Tana

V75-3 – Et løb med kun 8 Heste, et forholdsvis åbent løb hvor halvdelen af feltet vel reelt står med vinderchance, jeg vælger 3 Maybach W.F som vinder da den viser form og har 2 sejre i træk. 5 Devils Tongue har potentialet til sejr men for mange galopper, gør at den højest får en plads mulighed, Weekend Fun med en god kusk og et dårligt startspor, skal også regnes, og så måske 6 Nolimitjimmit som outsider.

Så pladspil på 5 & 6 anbefales

Vinderbud: 3 Maybach W.F.

V75-4 – Vi fortsætter med koldblodsløb, favoritten 12 Kallsjøviking har cirka 40 meters tillæg og der skal løbes stærkt hvis den skal vinde, men det bør den kunne da modstanden ikke er overvældende, dog skal nævnes 1 Fyrkrafs som Djuse godt kan køre en klassisk spids og slut med, hvis den fanger starten, en fidus kan der findes i 11 Edbest som godt nok ikke vinder hver gang, men tit er med på målfoto, så det anbefales at spille lidt pladsspil på 11.

Vinderbud: 12 Kallsjøviking

V75-5 – I denne afdeling vil jeg anbefale et tvillingespil med 6 Magical Survivor som U hest. Det er et åbent løb hvor der stor chance for en overraskelse, der er et par heste som skal med på denne tvilling.

U Hest: 6 det betyder at den enten skal blive nummer 1 eller 2.

1/2:  1-2-3-8-10 til 5 kroner pr væddemål = 25 kroner

Vinderbud: 1 Sensitive Tile

V75-6 – Jeg spiller VP på 10 West Wind da jeg tror det er vinderen, der er dog stærke modbud, men det bliver mest de sekundære placeringer de løber med om, men 13 Grit Brodda skal med på et pladsspil, det samme skal 4 Soccerbox som viser god form med et løb i kroppen, efter lidt pause, de 3 nævnte heste er dem som anbefales.

Vinderbud: 10 West Wind

V75-7 – En svær afdeling at slutte af på, der er i min optik 5-6 mulige vinderbud og der er ikke en jeg anbefaler frem for de andre, så lidt pladsspil på 2-3-8-9-11 eller tvilling på disse, så er man kommet langt, måske kommer der en overraskelse i dette løb, det får vi at se 1 juledag.

Vinderbud: 11 Djang Limmit

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen.

Støt op om travtips.dk til Winterburst.

Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner. Og kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke Michael Andersen.

Juletrav fra Aalborg

Juleaftensdag er der, traditionen tro, juletrav! I år er det Spar Nord Arena i Aalborg, der lægger oval til, og med hele 1.000.000 kroner forventet i 1. præmiepuljen i V64-spillet, kan du se frem til en løbsdag med en masse hestekræfter, spænding og hygge!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere