V75 Mantorp – 23/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Mantorp

Bemærk! Start er kl.20:00 lørdag

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst, og vi er klar med fiduser og blankbud til hver omgang.

Winterburst 2023

Dagens V75 Forslag

Jule- og nytårsdagene er traditionen tro lig med V75 Winter Burst. Alt peger på en rekordstor Drømmejackpot i det populære V75-travspil nytårsaftensdag

Værd at vide om Winter Burst

V75 Winter Burst står for døren. Fra lørdag 23. december og til og med 31. december er der otte V75-travspil på ni dage. Kun 24. december holder millionspillet fridag. Det er vel jul.

Alle jackpotoverførsler i V75-spillet samles til en kæmpe jackpotrunde 31. december. Der er allerede nu overført 27 millioner kroner til Drømmejackpotten – og den vil med stor sandsynlighed vokse yderligere. “Faktisk er vi snublende tæt på, at syverpuljen nytårsaften overgår rekorden fra 2021 på 60 millioner kroner. Der skal bare én jackpotoverførsel mere til” siger driftsdirektør Henrik Friis.

Der er altså syv runder mere, inden den forventede pulje kan gøres endeligt op 31. december. Netop i 2021 blev der tale om milliongevinster for syv rigtige. Der var 2,9 millioner kroner til de dygtige og heldige spillere. Der blev nytårsaften 25 gange sjovere.

V75 er klart det førende travspil i Skandinavien, og hen over julen spiller både Sverige, Norge og Danmark med. Løbene køres i alle tre lande. Danmark har placeret V75-spillet torsdag 28. december i Skive.

Alle V75-løb vises på Bet25 Live, der kan ses både på bet25.dk og Pluto.tv.

Hos Bet25 har du flere muligheder for at få del i gevinsten. Du kan selvfølgelig selv sætte dit bud på vinderhestene og lave din egen kupon, men man kan også spille lynspil eller købe anparter i traveksperternes V75-kuponer. I både lynspil og spilklubberne kan man spille med fra 50 kroner.

Bet25 har under Winter Burst fokus på fem af de største spilklubber, der hver dag spiller med om millionerne i store systemer. Travtips.dk’s spilklub er én af deltagerne. 

Vær med på rejsen – Så slå følge med os på Travtips.dk. Vær en del af spændingen, deltag i vores andelsspil, og lad os sammen jagte stor gevinsten i V75 Winter Burst. Vi ser frem til otte runder fyldt med spænding, strategi og selvfølgelig, muligheden for at vinde stort! Vi vil ligge vores spil op løbende, som de forskellige V75 omgange åbner op for spil. 

V75 Winter Burst 2023 Oversigt:
  • Lørdag 23. december, Mantorp – kl. 20:00
  • Mandag den 25. december, Umåker – kl.16:20
  • Tirsdag den 26. december, Solvalla – kl.16:20
  • Onsdag den 27. december, Momarken – kl.19:30
  • Torsdag 28. december, Skive – kl.19:30
  • Fredag den 29. december, Bjerke – kl.19:30
  • Lørdag 30. december, Gävle – Gävle – kl.16:20
  • Søndag 31. december, Axevalla – kl.15:00

Tips til V75 Mantorp

Vi har bl.a. allieret os med Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser, som vil komme med blankbud og fiduser til hver omgang. Ligesom vi til den Danske V75 omgang fra Skive har Steffen Møllergård ombord, til at give sit besyv med. Vi ser frem til en stærk spillemæssig spændende V75 Winter Burst.

Travtips.dk v/ Steen M. Nielsen

Lørdagens V75 omgang køres som sagt fra Mantorp, og vi satser på at køre lidt skillinger ind til julen allerede her på lørdag.

Et blankforslag kommer allerede i første afdeling. Her kommer 11 Winner Broidde (V75-1) ud, og selvom sporet kunne have været meget bedre, da er dette “hesten” i feltet. Viste senest at han klarer at gå uden sko, hvor han kom til spidsen efter 300m., og vandt på 13.7 med kræfter sparet. Hvis bare den kommer nogenlunde til her, så bør Peter Untersteiner avancere tidligt, og kan vinde dette fra dødens hvis det kræves. Værst imod er dog en fejlfri 4 Ninepoints Lasse, men den er sjældent fejlfri, samt en måske 1 Midnight Special, hvis den kan holde spidsen..

I V75-2 er 4 High Hope Lee spillet til 30% på nuværende, hvilket er en kende for meget. Ja, spidsen er indenfor rækkevidde, men distancen er længere og der er flere gode modbud, specielt hjemmehesten 5 Jannah, der skulle holde god form.

Et andet blankbud eller god A-hest kan være 6 Dark Roadster i V75-3. Denne har virkelig vist flot form i længere tid, og var senest ude på V75, og klarede det flot som 3’er på mellemdistancen. Kommer nu ud på sin favorit distance, og klarer det også fint med sko. Kan måske tage sig til spidsen eller i det mindste få en fin rejse fremme. Værst imod er 3 Heart Of Steel, der har bedre form en resultatrækken og 7 Chapuy, der dog kommer ud efter pause, men plejer at gå godt henover vinteren. Er en af de starthurtigste i Sverige, og vil Åke Lindblom til spids, så kommer Chapuy til spids. Så garderer man, da er dem man bør overveje først.

I V75-4 skiller en trio sig ud, det er 4 Heartbeat Julie, 5 Daytona Roc og 6 Marvellous Steel. De står alle tre med gode spor og er alle starthurtige. Og her på den korte distance er spidsen hurtigste vej til målet.

Et andet blankbud eller fin A-Hest kan være 6 Kapten Nemo (V75-5), der her har fin mulighed for at tage sig til spidsen, og lykkedes den mission uden at det koster for meget, da tror jeg den vinder. Der bagom er det mere åbent, men en hest som 7 Ulla Rols skal tælles tidligt ved gardering. 

I V75-6 ser det umiddelbart fint ud for 2 Joe Dalton, der kan være et alternativt blankbud, da jeg tror at det er spidshesten og vel en af de mest kabable heste i feltet. 2 Olga Utca er ikke så starthurtig, men sidder i andetsporet direkte og har altid en god spurt og skal bestemt ikke glemmes. 10 Red Hot Roadster og 12 Game Brodde er tidlige der bagom.

I sidste afdeling, da er 7 Jalapeno K. (V75-7) retmæssig favorit (nuværende 38%), og der er endda en lille chance for at den kan komme til spids, med mindre den får svar fra de indvendige. 4 Moses Boko skal dog tælles tidligt ved gardering. 

Klik her for at købe en andel til Travtips.dk’s V75 på Mantorp. Håber i vil være med;)

Tips & Fiduser til V75 v/ Michael Andersen

Første omgang af årets Winterburst, en fest af travløb frem mod nytår, der er fundet nogle gode blank forslag og nogle gode fiduser, til inspiration til spillene over den næste periode, der startes med Mantorp lillejuleaften.

V75-1 – Her er den store fidus nummer 12 Ikaros Di Quattro, startsporet er ikke det mest optimale, men jeg er meget sikker på at Hans Crebas ender i top-2 med denne fine hest, og et VP-spil kan godt anbefales, en hest som nummer 6 Powerbank løber lidt med skjult form og er glemt af spillerne pt, og er et muligt pladsbud.

Vinderbud: 11 Winner Brodde

V75-2 – Et lærlingsløb, nogle gange kan disse give en kæmpe overraskelse, og det satses der lidt på at dette sker i denne omgang, jeg har siden jeg så startlisten haft stor tiltro til 1 Lazy Breeze, hesten er i fin form, og selv om den ikke er verdens hurtigste fra start, er jeg sikker på den kommer fint rundt i første sving, og bliver placeret fint af kusken, derfor lidt pladsspil på denne.

Vinderbud: 12 Safira Diablo

V75-3 – Her kommer omgangens første blank forslag. Nummer 6 Dark Roadster, jeg mener den vinder uden de store problemer, En spændende luring og en hest som er lidt glemt, er nummer 9 Sweetman, den er meget bedre end resultaterne viser, og startsporet er lidt dårligt men er et pladsspil værd.

Vinderbud: 6 Dark Roadster

V75-4 – Her er der et muligt blankforslag i nummer 5 Daytona RocMen mest interesse er der i et par mulige fiduser.. Jeg foreslår et tvillingespil med nummer 5 som U hest (hvilket betyder at hesten skal slutte som nr 1 eller 2) og så tager man 5 -6 heste efter U Hest 5 1/2: 2-3-6-7-10-11 priser er 30 kroner / 5 kroner pr væddemål.

Vinderbud: 5 Daytona Roc

V75-5 6 Kapten Nemo er manges favorit, jeg vil dog advare kraftigt imod nummer 7 Ulla Rols, hvis den kommer bedst fra start, er det spids og slut. Den blev streget for 14 dage siden, men holder den stadig form vinder den, så det anbefales at spille lidt VP på Ulla Rols.

Vinderbud: 6 Kapten Nemo

V75-6 – Jeg synes nummer 3 Joe Dalton er lidt højt spillet, men den er da et vinderbud, her kommer det helt store bud på en overraskelse nummer 9 Oxidizer (DE) er et vildskud af de store, men efter at have set hestens sidste løb er jeg overbevist om at det er en top 3 hest, jeg kan tage fejl. Men en top 3 placering er absolut inden for rækkevidde, nummer 1 Gerben og Hans Crebas er også et pladsspil værd

Vinderbud: 3 Joe Dalton

V75-7 8 Drill og nummer 4 Moses Boko er pt. meget overset, jeg vil ikke blive overrasket hvis en af dem er med på målfotoet, i en i øvrigt halv svær 7 afdeling kan der komme overraskelser, da hestene synes jævnbyrdige glem ikke 11 Belgique, der i sidste løb skuffede lidt, men kom i mål med kræfter sparet.

Jeg vælger lidt VP spil på nummer 4 og 11

Vinderbud: 4 Moses Boko

Jeg håber dette har givet lidt inspiration, der tages forbehold for udgåede heste på dagen. Støt op om travtips til Winterburst. Jeg har selv en lille V75 sammen med M&A`S JP Fiduser her er anpartsprisen 60 kroner – Og de kan købes via linket her.

Med venlig hilsen held og lykke i Winterburst uge

Winterburst 2023

V75 Winter Burst

Læs mere om V75 Winter Burst® med Multi-Jackpot nytårsaften.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere