V86 Xpress – Solvalla & Åby – 20/12-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop onsdag kl.20:30

Køb en andel til vores andelsspil via linket herunder. Kun 50 andele ialt:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Åby - 20/12-2023

Dagens V86 Forslag

V86-1:  3,9
V86-2:  1,2,3,5,6,8,9,10,11
V86-3:  5,7
V86-4:  2,7
V86-5:  1,2,5,7
V86-6:  6,10
V86-7:  2,6,7,11
V86-8:  4 Benchmark

2304 Rækker x 0,25 kr = 576 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vi satser på en V86 tripel

Vi har ramt de 8 rigtige de seneste to uger i træk på Travklubbens andelsspil, og vi satser stærkt på at lave det til en trippel. Vi har til begge omgange haft garderet flere favoritter, og der har dermed været garderinger til større gevinster. Men vi kan jo ikke “bestemme” hvem der skal vinde, men vi kan jo bare ramme de 8 rigtige.

Du kan købe en andel her via Bet25 Heste.

V86 gevinst december
V86 - Onsdag

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åby og Solvalla.

Vi har på Travklubben’s andelsspil ramt de seneste ugers V86, og satser stærkt på en gentagelse onsdag, hvor der tilmed er Jackpot, da der ikke var gevinster til 6 rigtige senest.

Kort V86 gennemgang

Bemærk! Vores forslag her er lavet allerede mandag formiddag, så de skal tages med forbehold.

V86-1 9 Deon W. bør være favorit her pga. både den høje kapacitet og form. 4 Uncle Silvio kommer ud i nyt regi, for den amerikasnke sulky på for første gang – kan gå til spidsen og evt. vinderhullet. Kan skrælle over open-strech? Skal med ved gardering.

V86-2 – Et mere lige løb end proenterne angiver, og her kan det bestemt skrælle til. Ingen nævnt ingen glemt…

V86-37 Stan Getz A.T. kommer fra en sejr i det Serbiske Derby. Hesten har nu fået en træningsperiode i Goop regi, og bør være klar direkte (vi må afvente staldinfo). Førstehest. En lås med 5 Mr. Weasley, der har vist sig godt frem i sine få starter kan række langt.

V86-4 – Lav klassse på dette løb, men 2 Young Andy bør sidde godt til det, og kan være et blankbud. 7 Ebullient kan være hurtig, og hvis de tør lade fra start, kan denne måske tage spidsen. Disse to er tidligt på systemet, men yderligere gardering tilrådes.

V86-5 – Synes hestene på første volte står fint til det, og jeg tror 1 Brain Game og 7 Explode deler spidsen og vinderhullet imellem sig, og skal begge regnes. 2 Farbror Melker og 5 Victory H.H. kommer begge med formen på top og regnes begge med fin chance.

V86-6 – Treårings hoppeløb hvor meget kan ske, førstehest er vel 6 Syrah, der går godt hver gang. Senest fik Syrah sin første velfortjente sejr fra spidsen og har formen på top. 10 Sandy At The Beach har et par gode startrygge og bør sidde godt. Har gået to gange udvendigt lederen, og regnes tidligt. Kun 3% på nuværende, men bør nok stige i procenten – hvis folk ikke er tabt bag en vogn…

V86-7 – 2640m autostart, hvor førstehesten bør være 2 Bottnas Idol, der også har fin chance for at tage spidsen, men uanset god chance. Der bagom er det mere åbent. Og vi tager os lidt heste med.

V86-84 Benchamrk kan være et fint blankforslag. Som jeg læser løbet, da vil den have gode chancer for at kunne overtage spidsen tidligt, og på den korte distance, da er meget vundet. Ender den derimod i dødens, åbner det løbet op. Vi må afvente og høre hvad kuske/trænere siger.

trav-winterburst-2023

V75 Winter Burst

Travtips.dk – Vi er med hele vejen når der køres 8 x V75 på kun 9 dage. Du kan allerede nu købe de første andele til vores V75 spil via linket her

Læs mere om V75 Winter Burst herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere