V75 Eskilstuna – 18/11-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Eskilstuna.

Spilstop kl.16:20

Flot trav lørdag i vente med Breeders Crown finaler. Travtips.dk kører et andelsspil med lidt ekstra andele nu da der er Jackpot. 

M&A’JP Fiduser kører også et V75 spil – se alle tips mm. herunder.

Køb en andel via linket herunder:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Eskilstuna - 18/11-2023

V75 Forslag fra Travtips.dk

V75-1: 1,2,3,4,9,10
V75-2: 3,5
V75-3: 2,10,11,12
V75-4: 1,2,3
V75-5: 4 Tearsinheaven
V75-6: 1,3
V75-7: 1,2,3,9

1152 Rækker x 0,5 kr = 576 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Lørdagens Blankbud

Dette må på nuværende være 4 Tearsinheaven (V75-5), der bl.a. imponerede med en flot spidssejr i klasse I-finalen på Solvalla i oktober, og nu taler alt for en favorit i gentagelsen. Nok har vallakken taget et hak op i divisionerne siden da, da det nu er Bronsedivisionen. Men det er bestemt ikke den hårdeste felt vi har set. Spørgsmålet er om den kan komme til spids, gør den det, så er meget vundet, men det afhænger bestemt også af om 3 Farfars Dream og 5 Declan i første omgang er de hurtigste fra start, og om en af disse er interesseret i at overlade denne til 4 Tearsinheaven. Da må vi vente og høre kuskekommentarerne inden løbet (som vi ikke har endnu – da dette er skrevet torsdag formiddag).

Et par stærke lås

3 Boscha Diablo og 5 Fame And Glory (V75-2) kan være en rigtig stærk lås. Her sidder 2 Caviar From Mine i spidsen initialt, men mon ikke ekvipagen overlader den til 3 Boscha Diablo (som den gjorde det 1/10 på Solvalla), og derfra bør chancen for sejr være gode. 5 Fame And Glory er dog stærk, og de rykker tilmed skoenen på hesten til denne start. En veksel, der måske kan give overtaget. Disse to synes jeg hæver sig over resten.

1 Ester Degli Dei og 3 Adriatica (V76-6) kan også være en stærk lås. 1 Ester Dehli Dei åbner hurtigt, og hvis den kan holde spidsen (fremmeste udfordrer er vel 6 Kitty Hawk – men denne vil med største sandsynlighed ikke skulle køres i spids), så er meget vundet. 3 Adriatica er dog en meget stærk udfordre, og virker som en hest med stor kapacitet og potentiale, og vandt bl.a. Oaks den tunge vej den 14/10 på Solvalla

Værd at vide

En meget flot trav lørdag har vi her foran os! Med Breeders Crown-finaler af højeste klasse suppleres af en V75-jackpot på hele 45 millioner SEK.
 
Obs! Forslaget her på siden er lavet allerede torsdag.
 
Vi kører et V75 andelsspil til lørdag og har 50 andele i alt – og satser stærkt på at ramme de syv rigtige. Vi har vel været så tæt på som muligt på det seneste, og har vel topform uden det helt rette sidste held.
Så tæt på

I sidste onsdags ramte vi igen de 8 rigtige, (med spilklub25 Odds-Betting.dk) og i går (onsdag 15/11 – på V86) da røg vi kun på 9 Carroty, der ellers var flyvende. Hesten spurtede bedst af alle og hesten blev vel lidt bortkørt pga. fejlbeslutninger de sidste 800 meter – men var tæt på sejren alligevel. I afdelingen inden, da vandt 1 Money Matters, men hold da op en langspurt 8 Börtas Ankare kom med, og dette var vel den “moralske vinder” til kun 2% – og ja den havde vi også luret og var på bongen, men den nåede dog ikke helt frem med næsen – og så ville præmierne været røget i vejret istedet for at storfavoritten vandt. I sidste afdeling, da blankede vi 8 Jeannica, da den var rykket to pladser ind pga. strygninger, og dette i bund og grund var en af de stærkeste i feltet – og dette slog ikke fejl. Onsdagen kunne have været så meget bedre, det ville nok have været en millionuddeling i så fald – hvis vi lige havde haft marginalerne på vores side.

I søndags på GS75 fra Charlottenlund, ja da ville vi have blanket 9 Hilton i sidste afdeling (SopilKlub25 Travtips.dk), denne blev dog strøget – og vi måtte sadle om. Vi stod om vi skulle blanke 12 High Five, men fra spor 12 syntes vi alligevel det var et langskud (dette fortrød vi), da vi så istedet gik med 2 Hardcore D.K., der havde gode træningsrapporter med sig, men ikke levede op til det på banen. Øv. Vi havde jo ellers bl.a. luret både 2 Longone River og 1 Four Guys Dream.

Husk at køb en andel til lørdagens V75 her (via Bet25).

X-Labs er blevet opdateret

Nu kan du reelt se hvor langt hestene har løbet – Og resultatet er overraskende!

Søndag den 5. november blev de nye opdateringer taget i brug, dette var til Breeders Crown semifinaler på Solvalla. Når vi dykker ned i tallene, er det spændende læsning. F.eks. It’s Peppertime, der gik i sporene, løber hele 2191 meter, mens Thereisnolimit i samme løb, kun løb 2149 m. Læs hele artiklen her.

V75 Forslag – Fra M&A’s JP Fiduser

V75-1: 1,2,4,6,10
V75-2: 5 Fame and Glory
V75-3: 1,2,6,10,11,12,15
V75-4: 1,2,3,6,10
V75-5: 2,3,4,6
V75-6: 1 Ester Degli Dei
V75-7: 1,2,9

2100 Rækker x 0,5 kr = 1050 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Tips og udkast til V75 Eskilstuna lørdag 18/11-2023 fra M&A`S JP Fiduser

Vi håber at kunne bidrage med lidt tips og fiduser til lørdagens V75 omgang.

Der er flere gode og åbne løb, og så er der jackpot.

I sidste weekend blev der advaret lidt om faren ved koldblodsløb, dette viste sig desværre at holde, da Eld Tekno der ikke havde vundet løb i et par sæsoner, overspurtede de fleste i opløbet og dermed vandt foran en af de mere betroede heste. Dette var vel den største overraskelse på dagen,

V75-1 – En perlerække af gode heste, 3 Chapuy tager nok starten og sætter tempoet, jeg tror dog ikke på at den kan holde spids, efter et stykke tid tager Magnus Djuse over med 6 Dats So Cool, og så dirigerer de løbet, jeg vil dog ikke sige de vinder da jeg finder 10 Phoenix Photo i så god form at spor 10 ikke er en hindring, så vi smider nok 4-5 heste på bon, 1 Comes With Age kommer også på, men der er en lille galoprisiko på denne. Glem ikke 2 Dark Roadster, som er en fantastisk afslutter

Tip: 6-10-2-1-3

V75-2 – Her kommer et af vores blank bud 5 Fame And Glory med Bjørn Goop i sulkuen, denne stald Nurmos Hest er en klasse bedre end sine modstandere, eneste udfordrer er 3 Boscha Diablo.

Tip: 5-3

V75-3 – 15 Heste over 3140 meter ligner et superløb, der er en del der kan løbe med sejren, hvis Erik Adielsson får 2 Rendez Vous godt afsted kan den føre længe, i dette løb bliver der brug for en del heste, en af disse er 6 Corazon De B , hesten der altid leverer når den holder sig i trav, en af vores favoritter 13 Bransbys Jukebox skal på den har en super afslutning og har før gjort os glade, 15 Ferrari Sisu er også på bon, og selv med 60 meters tillæg skal den have en chance, distancen er et plus, 11 Global Collection, får også plads på kupon

Ugens varme tip er nummer 12 Power Doc.

Tip: 15-12-11-2-13

V75-4 – Hvis staldformen er afgørende går vindetippet til 3 O`Mara Zon. Daniel Wajersten har god form på stalden og jeg tror de tager starten og fører et langt stykke, om det rækker helt til slut, ved vi ikke, men der er også mange om buddet, det er en af de afdelinger hvor mange knappen måske skal i brug,

Tip: 3-1-4-6

V75-5 – Med fare for at gentage sig selv, men i dette løb skal den lidt brede pensel også frem, 5-6 heste kan vinde dette løb og denne gang har stald Untersteiner er par gode chancer  4 Tearsinheaven får tippet da den virker et par procenter bedre end modstanderne, og 2640 meter virker til at være en af favoritdistancerne, 9 Excusez Moi skal dog ikke glemmes, det samme kan man sige om 2 Global Above All og Bjørn Goop som måske kan tage spids fra start, og føre længe Helena D.D er det danske håb , men her tror jeg ikke på mere end en 4-5 plads

Tip: 4-3-9

V75-6 – Her vælges et 2 hestes lås på 1 Ester Degli Dei og nummer 3 Adriatica, begge heste har strålende form og start momentet kan være afgørende

Tip: 1-3

V75-7 – En spændende afslutning venter lørdag klokken cirka 18.45. Hvis man stadig er med til de 7 rigtige vil man nok gerne have en del på kuponen, jeg tror dog at vi er nede på 3-4 heste i afgørelsen, Hvis 1 Bedazzled Sox kan holde føringen kan det være spids og slut, dog har jeg af gammel vane altid Jorma Kontio med i sidste afdeling, da denne snu Finne altid er god for en overraskelse,  i denne afdeling sidder han bag 9 IT`S Peppertime og med den rette styring af Jorma er denne med fremme, det samme gør sig gældende for  2 Staro Mack Crowe, her sidder Rikard N Skoglund bag, og den er med garanti også toptændt på dagen, sidste der skal nævnes er 4 Miru Boko, og med Magnus Djuse i sulkuen skal den også have en fair chance.

Tip: 2-9-1-4

Håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste.

Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så finder du linket her.

GS75

GS75 Färjestad

Spil med på GS75 Färjestad søndag, hvor vi har 30 andele til salg via Bet25.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere