Tid til en lille pause (men kun lidt!)

Vi vil gerne have dig om bord!

Har du passion for travsport? Så vil Travtips.dk gerne have dig om bord!

Travtips Logo

Travtips.dk

Vi vil gerne have dig med ombord! - 16/10-2023

Kære traventusiaster,

Som I sikkert har bemærket, har det i den seneste tid været lidt stolpe ud på Travtips.dk’s og Odds-Betting.dk’s andelsspil. Vi har haft næsten alle heste med i toppen, men præmierne har været på det jævne – kun små dryp hist og her. Ligesom når man er et hestehoved fra at vinde, eller en galop på opløbet – Og så står man med 5 rigtige i stedet for 7.

Lidt færre travtips den kommende tid

Jeg vil gerne være transparent med jer. I den kommende tid vil der komme færre spiltips til V64, V75 og V86 mfl.. Årsagen? Livets andre projekter ringer, og som med en god travhest, er det nogle gange nødvendigt med en kort pause. Men frygt ej, for der vil stadig komme tips, bl.a danske tips fra bl.a. Steffen Møllergård. Dog kan der godt gå lidt længere tid imellem spiltips til specielt de svenske baner.

At kreere spiltips er ingen hurtig omgang. Hvert enkelt tip og løbanalyse kræver dyb forberedelse, analyse og tid til at præsentere det pænt på siden for jer. Og når tiden er knap, så går det også ud over kvaliteten – og det vil jeg ikke lade ske – så derfor vil der være længere imellem vore travtips. 

Vil du med på holdet

Og netop pga. travlhed, håber jeg der kunne være andre, med interesse for analyse og travtips, der kunne komme med på vores Travtips.dk hold: Så hvis du brænder for travsport, har et analytisk sind, så vil vi ELSKE at høre fra dig. Med flere hænder om bord kan vi sørge for, at spiltipsene fortsætter med at rulle ind. Det kan være ét spiltip om ugen eller et om måneden. Det er helt op til dig, vi hører gerne fra alle.

Vi mangler gerne “eksperter” til nogle af de danske omgange, ligesom vi gerne søger nogle til de svenske omgange også – så gerne hele paletten, så at sige;)

Er du interesseret? Så send en besked til info(@)seo-sem.dk, og lad os se, om vi sammen kan gøre Travtips.dk endnu bedre!

Tak for jeres forståelse og fortsatte støtte.

Med venlig hilsen,
Teamet bag Travtips.dk

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere