Oplev hesteverdenen som aldrig før: Bliv andelsejer i to spændende heste!

Fra tilskuer til medejer

Vil du opleve suset af hestesport fra første parket? Og vil du være med på en unik rejse sammen med to talentfulde heste? Dette er din chance for at blive andelsejer i Golden Stone, vinderen af Derby Consolation 2022, og Kassandra, en spændende hoppe efter Who’s Who og Lady K.

Golden Stone

Info om Projektet

To heste, én unik mulighed: Bliv andelsejer i Golden Stone og Kassandra

Prisen per andel er kun 850 kr. om måneden. Selvom andelsprojektet har kørt siden oktober 2022, er der stadig flere andele tilbage!

Fordi nogle tidligere andelsejere har forladt projektet, kan nogle af de nye ejere komme med uden at skulle betale for alle tidligere måneder – men her er det efter ‘først til mølle’.

I alt er der 30 andele, og mange af dem er allerede solgt. Men som sagt, vi har stadig nogle få tilbage.

Hvis du køber en andel, da vil du kunne finde en masse nyheder via vores Facebook gruppe, hvis du vil følge med i hestenes udvikling. Her deler vi regelmæssigt nyheder, billeder og video-interviews med træner Morten Friis. Hvis du ikke er på Facebook, frygt ej! Vi sørger også for at sende information ud via e-mail.

Kontakt Mogens Jensen for mere info

Er du interesseret, eller kender du måske nogen, der vil være? Tøv ikke med at kontakte Mogens Jensen på 21 65 18 01 eller via e-mail for at høre mere. Dette er en mulighed du ikke vil gå glip af!

Sidste nyt om hestene

Up-to-date info om Kassandra: Træner Morten Friis er positiv omkring Kassandra’s udvikling. “Kassandra træner godt og en prøveløbsstart er snart aktuel. Hun viser rigtig flot fremgang. Vi planlægger nogle starter for hende dette år, hvorefter vintertræningen vil fokusere på at styrke hendes muskulatur yderligere. Jeg er sikker på, at hun har en lovende fremtid foran sig,” siger Morten.

Se et nyere billede af Kassandra herunder:

Up-to-date info om Golden Stone: Golden Stone har fundet formen, og kommer nok allerede til start igen til weekenden (Aalborg). 

Du kan se de seneste løbsklip af Golden Stone via Bet25 her.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere