V75 Bergsåker – 26/8-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Bergsåker

Spilstop kl.16:40

Vi kører selvfølgelig et andelsspil til lørdagens Jackpot V75 omgang – Spil med via linket herunder:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Bergsåker - 26/8-2023

multijackpot_v75

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 2 Comes With Age
V75-2: 2,8
V75-3: 1,3,4,5,8
V75-4: 1,3
V75-5: 1,2
V75-6: 5,9
V75-7: 2,6

160 Rækker x 0,5 kr = 80 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

En flot travweekend er i vente med to gange V75, hvor lørdagens V75 køres fra Bergsåker, da køres søndagens ekstra V75 omgang fra Lunden hvor Dansk Trav Derby 2023 skal afgøres.
 

Til lørdagens omgang er der hele 75 mio. SEK ekstra i 7-puljen, og jeg tror der bliver rigtig høj omsætning og forhåbentligt store præmier.

Vi sætter vores andelsspil op ca. 30 min før spilstop, når vi kender budgettet og har fået de seneste staldtips og nyheder.

Vi kører et andelsspil til både V75 om lørdagen og selvfølgelig også til den ekstra V75 omgang fra Lunden, i anledning af Dansk Trav Derby 2023:

V75 Analyse – Bergsåker 26/8-2023

V75-1 1640m auto

2 Comes with Age vandt på en 1.09,9 for to starter siden på imponerende vis, og det var med Örjan i sulkyen, så taktikken må være klar. Sidste gang tog han igen føringen i løbet, men desværre kom der en uventet galop i sidste sving (og der siges i krogene at den blev skræmt af noget personale på banen). Men det så ud til, at der var mange kræfter tilovers og hvis bare formen holdes, da ser det på forhånd passende ud her i første afdeling. At det er en kort distance ses som et plus, og hvis de kommer til spidsen uden at det koster for meget, er Comes with Age også hesten at slå. Kan være en blank.

5 L.A. Boko er en af dem, der også kan åbne fra start, og den er vel bedst i spidsen, men jeg er temmelig sikker på at den ikke kommer forbi Comes with Age eller 3 Kagan det første stykke. L. A. Boko er en god hest til klassen, der altid gør sit bedste. Han har både hårdheden og farten til at være med i kampen her, hvis favoritten skulle være under niveau. Ved yderligere gardering, da er det først og fremmest 3 Kagan, 6 Mellby Joker og 9 Devils Tongue.

Ranking: A:B:5,6,3,9,4  C:11,8,7,12,1,10

V75-2 2140m auto

2 Decathlon, der er søster til Calgary Games er den mest betroede her. Vandt sporlodtrækningen mod den værste modstander (8 Ringo Adore). Sidst klarede han sig klart godt som to efter et hårdt løb, hvor den gik i tredje spor indtil dødens. Nu venter andre forhold, Decathlon kan måske nå spidsen i løbet, og i den position vokser chancerne for sejr også. Kan være en blank på de mindre bonger. Dog kan spidsen måske være optaget af 4 Natural Mine, og spørgsmålet er da, om de køres der, eller er tilfredse med ryggen på Decathlon.

Værste modbud 8 Ringo Adore trods hans startspor. Sidste gang gjorde han det godt på trods af at han blev slået, men dengang blev vinderen Working Class Here. Inden da har Ringo Adore imponeret med to sejre i træk. De skal selvfølgelig have lidt held med på vejen herfra, men målt på kapacitet, da er den på niveau eller endda bedre end favoritten Decathlon.

Ranking: A:2  B:8,4,3,9,7,10  C:6,1,12,11,5

V75-3 2640m auto

Så er det tid til Svensk Mesterskab for koldblodshesten.

4 Bäkklös Uriel må på årets meritter ses som et godt sejrsbud her. Det er blevet til i alt 9 sejre i 13 starter og Bäcklös Uriel er for alvor trådt ind i eliten i løbet af året. Han har vist sig at være en allrounder i løbene og er i god form. Det er dog debut over 2640m. og tager den sig til spids, da har hesten dog vist tendenser til at bruge lidt for meget krudt, og så kan det være for langt hjem. Men den er dog en klar A-hest.

Hvis 1 Månlykke A.M. var som sit gamle jeg, da havde den nok “leget” med disse heste, men den er dog godt på vej. Hesten har bl.a. døjet med luftvejen (pga. høfeber), men dette skulle være ovre, nu de kender årsagen.  Formkurven peger fortsat opad for Månlykke A.M. og han er måske den i løbet, der nyder mest af, at det er lang distance i dag. Indersporet bag bilen er dog ikke optimalt, men da er vek 50/50 chance for at de holder spidsen herfra. Men uanset skal den ses som et tidligt sejrsbud her. Kan kun se at der er fem heste der kan vinde dette (se A og B hestene).

Ranking: A: 4,1  B:5,8,3  C:10,11,9,7,2,6

V75-4 2140m volt

13 Imhatra Am er klart bedste hest i dette felt, men den starter dog på tillæg, og står nu ensomt der efter en strygning. Men med en normal præstation burde hun være i stand til at runde alle her uden problemer. Senest var han ude i EM for hopper og blev nummer tre efter vinderen Great Skills. Inden da har Imhatra Am været ude mod heste som Felicia Zet og Zeudi AMG. Nu er modstanden en helt anden og med sine knap 4.500.000 SEK på kontoen står hun perfekt inde her. Det der taler imod, er at det er et lærlingeløb, og der er et helt felt at runde – sikkert i tredjespor meget af vejen. Men førstehest, det skal hun være.

Garderer man, da tror jeg man næsten kan tage hele banden med. Men først og fremmest er det 1 Young Mistress, der har absolut topform, hesten er ikke specielt starthurtig og bliver sporet ikke en fælde her, da burde den have fine muligheder for at spænde ben for favoritten, da den har en fin slutspurt at tilgå.

Ranking: A:13,1  B:7,6,8,9,5,11  C:3,4,2,10,12

V75-5 2640m auto

1 Maybach W.F. har fåeten lille pause, efter nogle hårde løb, og alt virker perfekt i træningen. Her er forudsætningerne perfekte, da hesten er starthurtig, og taktikken er klar spids og slut, spørgsmålet er dog om den holder hele vejen, men den vil lede dette længe.

2 Jetborne har også fået en perfekt startspor i dag.  Senest var de ude i en V75-finale og gjorde det godt som nummer tre. Stalden meddeler, at de forventer endnu en bedre indsats nu, og sammen med Örjan Kihlström føles holdet meget spændende.

Jeg synes 12 Dragons Bar er spillet i overkanten (35%), da sporet er ringe, og det kan endnu engang blive et for hårdt løb. Men får hesten et bedre løb, så er den bestemt stærk nok til at vinde her. Men er kun en garderingsstreg i min bog.

Ranking: A:1,2  B:12,4,7,5  C:9,3,6,8,11,10

V75-6 1640m auto

Dette er vel omgangen mest åbne løb. Der er flere starthurtige heste, og spidskampen er lidt åben, og går der lidt kamp og tempo i det, da lukker man bagspor hestene med ind i kampen. Og her står 9 Danao Degli Dei godt til, og dette er altså en hest der har vundet på en lav 10-tid over distancen. Tror de vil sidde fint med fra start, og kan i så fald måske nedspurte alle til sidst. 

Glem heller ikke 12 Kendall Jackson, ved yderligere gardering. Denne fik senest en velfortjent belønning for sin fine form. Skal køres lidt på chance her fra spor 12 og håbe på tempo fremme. 

Min førstehest i løbet er dog en helt anden, da jeg faktisk håber og tror denne kan tage spidsen, og derfra kan det række hele vejen ind. Det er 5 Denco’s Rioja, der kommer med formen på top og kan nok løbe en lav 11-tid hvis det kræves, og det vil række langt i dette selskab.

Ranking: A:5,9  B:12,2,4,6,7,11,10,8,1

V75-7 2140m auto

Vi slutter af med dagens sportslige højdepunkt, Sundsvall Open Trot. Hvor vinderen får 1.000.000 SEK. Et løb, der på forhånd ser ud til at blive en hård duel mellem 6 San Moteur og 2 Hail Mary.

Spørgsmålet er hvad 1 Click Bait vil gøre her, det er nøglen til løbet. Fra stalden lyder det bare at hesten er i topform, og vi har jo før set denne blive kørt i spidsen hele vejen og holde hjem (også over 2140m), hvilken den er blevet bedre til i år.

For køres 1 Click Bait i spidsen, og svarer ud 2 Hail Mary, så er der stor chance for at Hail Mary ender i dødens, og så kan Goop og 6 San Moteur, komme ned i ryg på andetsporet, og så sidder de med de bedste kort på hånden til sejren. Kommer Hail Mary dog til spidsen uden at det koster for meget, så kan San Moteur ende med at skulle vinde fra dødens, og så er rollerne byttet om.

Skulle disse to køre mod hinanden og lukke andre ind i kampen, så kunne starthurtige 4 Borups Victory være en sjov streg, ligesom 9 Power, der har to starthurtige rygge, og burde kunne sidder perfekt til i andetsporet direkte fra start. 5 Chamante De Zack vandt senest på en 11-tid udevendig på den førende over 2640m – skal også tages med respekt her, ligesom 7 missle Hill, der har hysterisk form, og som plukkede metre ind på san moteur i Årjäng.

Ranking: A:6,2  B:4,9,1,5,7  C:3,10

Dansk Trav Derby Søndag

Læs om Dansk Trav Derby 2023

Se alle travprogrammerne til Derby weekendens løb, og læs mere om det danske Trav Derby generelt.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere