Dansk Trav Derby 2023

Trav Derby 2023

Dansk Trav Derby 2023 byder velkommen til en begivenhedsrig weekend på Charlottenlund Travbane. 

Bliv grebet af atmosfæren, når Danmarks bedste travere kæmper om æren i dette historiske løb.

Dansk Trav Derby Søndag

Hvad indebærer Dansk Trav Derby?

Med en distance på 3000 meter er dette løb det længste af året for de fireårige travere. Her finder vi årets stærkeste hest.

Fordi derbyet kun er åbent for fireårige travere, får en hest kun én mulighed for at deltage. Kun de bedste 12 heste kvalificerer sig. For alle føl født i 2019 var målet klart: Dansk Trav Derby 2023. Denne søndag afgøres løbet, hvilket tilføjer en særlig charme.

Dansk Trav Derby startede i 1898 med Clara Greenlander som den første triumfator. Nu er tiden kommet til at finde vinder nummer 126. Denne sejr vil for altid forankre vinderen, kusken, ejeren og avleren i travsportens annaler.

Lørdagens Hoppe Derby

Hoppederbyet er et særskilt travløb, der afholdes om lørdagen, dagen før det traditionelle Dansk Trav Derby. Dette løb er specifikt for de fireårige hopper. Det giver en unik mulighed for at hylde og anerkende de bedste hopper i deres årgang. Ligegyldigt hvilken hest der krydser målstregen først, vil sejren i Hoppederbyet for evigt markeres i travsportens historie som en præstation af højeste rang.

Bet25 viser alle løbene

Danmarks væddeløbskanal Bet25 Live og Pluto TV viser alle løbene fredag, lørdag og søndag. Alle sejl er sat og Derbyhestene mandsopdækkes af staldreporterne. Følg med fredag, lørdag og søndag på Bet25 Live eller Pluto TV.

Hvorfor begynder alle derbyhestene med H?

Alle travheste født i 2019 har et navn, der begynder med H. Derfor kaldes for H-årgangen. De heste, der bliver født i 2023, skal begynde med M.

Derbyfeber: En weekend med passion, tradition og spænding på Lunden

Dansk Trav Derby er unægtelig det mest fremtrædende travløb i Danmark. I den kommende weekend vil entusiaster fra hele landet rette deres opmærksomhed mod, og mange vil også besøge, Charlottenlund Travbane.

Weekenden sparkes i gang allerede fredag eftermiddag med flere løb. Lørdag står i hoppens tegn med det centrale arrangement, Dansk Hoppe Derby. Når aftenen falder på, vil en række unge heste blive auktioneret bort ved den traditionsrige derbyauktion. Måske finder fremtidens derbyvinder for 2026 sit nye hjem her.

Søndagen vil se en massiv tilstrømning til Charlottenlund Travbane, hvor 2023’s Derby vinder vil blive fundet.

Millioner på spil

Der kan vente store gevinster til weekenden. Det største spil er uden sammenligning V75-spillet søndag.

Er der kun én, der finder de syv vinderheste, forventes udbetalingen at være omkring tre millioner kroner. Alle tre dage er der V4- og V5-spil. I hvert enkelt løb i derbyweekenden kan man spille vinder, plads, komb, tvilling og trio.

Baneprogrammer

Herunder kan du finde baneprogrammerne til fredag, lørdag og søndagens løb

Trav Derby 2023 - Baneprogram fredag

Derbyfesten starter

Fredag 25. august kl.15:45

Dansk Hoppe Derby

Lørdag 26. august kl.12:30

Dansk Trav Derby Søndag

Dansk Trav Derby

Søndag 27. august kl.13:00

Bet25 Programmer - Dansk Trav Derby 2023

Bet25 Programmet Dansk Trav Derby
Bet25 Programmet Dansk Trav Derby
Bet25 Programmet Dansk Trav Derby - Special
Bet25 Programmet Dansk Trav Derby - Special

Bet25 Eksperternes Spilforslag

Tre tipper trioen i Hoppederbyet

Tre af Bet25’s eksperter har hver givet sit bud på, hvordan trioen i Dansk Hoppe Derby 2023 bliver. De er ikke enige om vinderen!

Se Nicole Marsings, Palle Vennekildes og Søren Aaens bud lige HER.

Kjærs Corner

Video: Ekspert René Kjær har set på weekendens løb, og du kan få hans dugfriske spiltips og analyser til lørdagens løb HER og søndagens løb HER.

Carsten Rabjerg: Sådan rangerer jeg hestene

Ekspert Carsten Rabjerg har lavet en rangering af hestene til weekendens to store løb.

Se hans rangering af deltagerne til Dansk Hoppe Derby HER og Dansk Trav Derby HER!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere