V64 Solvalla – 8/8-2023

V64 Tips

V64 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.19:30

Vi kører et andelsspil via Bet25. Spil med via link herunder:

V64

Dagens V64 Forslag

Til Solvalla - 8/8-2023

Dagens V64 Forslag

V64-1: 1,2,4,5,6,7,9

V64-2: 3,6,8,10,11

V64-3: 6,13

V64-4: 1,9,12

V64-5: 1,5,6,8,9,10,11

V64-6: 12 Popeye Tooma

Det viste forslag koster 1.470 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vi fik desværre ikke Margareta Tooma at se på gårsdagens travoval, men navnesøsteren Olga Tooma fik vi at se i løb 8. Denne havde Redén stor rost i træningen efter sit regi skifte. Hesten skuffede ikke og gjorde alt perfekt og vandt via spids og slut. Hvor 1-taller får denne i rækken?

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres fra Solvalla.

Lige ved og næsten..

På gårsdagens kuponer, var det lidt en øvdag, da vi var SÅ TÆT på rigtig gode gevinster og måtte nøjes med mindre, På V4 Lunchen røg vi på 3 Megan Di Quattro, hvor vores skræl 4 Ninja’s Queen (V4-3) til 4% ellers førte og så ud til at vinde ud på opløbet, og var løbets moralske vinder.. men en snude kom i vejen. Og da røg en ellers fin præmie.

På gårsdagens V64 måtte vi gennemtænke vores kupon, da vores blanke 8 Magareta Tooma (V64-1) blev strøget fra startlisten. Vi bestemte os da for at blankespille navnesøsteren fra samme stald 4 Olga Tooma (V64-5), da Redén i et interview havde storroser til denne hoppe. Og lighederne stoppede ikke her, begge heste er kommet ind i regi Daniel Redén fra Jevgeni Ivanov, og “hesteviske magikeren” Redén kan bare noget med heste. Vi havde luret, at denne hest burde kunne holde favoritten fra start og tage spidsen, hvilket Olga Tooma gjorde. Spids og slut. Det var flot. 

Vi røg desværre på vores kupon i sidste afdeling, da 6 Bradbee (V64-6) ikke kunne holde hele vejen hjem. Vi havde ellers vinderen 1 Speedy Cash Vicane på vores første kladde bon, men vi valgte at bruge nogle ekstra garderinger i V64-4, hvor vi bl.a. tog 7 Explode med, og det lignede også et meget klogt valg, da denne i første øjekast så ud til at pille favoritten ned på stregen… Men favoritten holdt akkurat med mindste marginal.

Så selvom systemet gav et lille overskud, så var det brand ærgeligt. Nogle gange er det bare de små marginaler, der lige afgører om den store gevinst kommer ind. Men vi prøver igen i dag.

Dagens V64 Blanke

Sjovt nok er det halvsøsteren til netop 12 Olga Tooma (V64-6), som vi på nuværende holder som et godt blankbud i omgangen. Den velstammede hest står med et vanskeligt spor 12 i volten, men jeg tror at Goop fikser dette, og serverer hesten et godt løb. Hesten virker nemlig nem kørt og er kvik fra volten, også fra de “vanskelige volt spor”. Vil man gardere, da er det i første omgang 7 Jorle og 11 Röde Orm som man skal have med. Men som sagt, så tror jeg Goop og Popeye Tooma fikser dette sammen.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere