V64 Åby 25/5-2023

V64 Tips

V64 Travtips til Åby

Spilstop kl.19:30 m/ Jackpot!

Spil med os i jagten på V64. Kun 75 kr. pr. andel.

V64

Dagens V64 Forslag

Til Åby - 25/5-2023

Dagens V64 Forslag

V64-1: 4,5,7

V64-2: 1,5,7

V64-3: 1,2,5,9,10

V64-4: 2,3,10

V64-5: 2,4,8

V64-6: 1,2,4,5,13

Det viste forslag koster 2.025 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Tænk på at
7 Lexus B.R. (V64-2) er en norsk gæst, der kommer til Sverige med tre sejre på kontoen, det ligner en hest, der har lidt mere i sig, og har faktisk virket til at have en del kræfter tilbage over mål ved dens sejre. Jeg tror på at den har godt chance. Værste modbud er vel 1 Veyron Bros og 5 Waco Sixx, der nok initielt er en af dem der sidder i spidsen/vinderhullet. Tager man disse tre med, da når man langt, og tør man, så spiller man 7 Lexus B.R. som blank.
 

10 Silver Fashion (V64-4) kan være en skræl som er værd at betale for. Hesten kommer med meget bedre form, end man kan aflæse af resultatrækken, og med lidt køreheld undervejs fra tillæg, da er det ikke umuligt, at den kan spurte forbi alle over opløbet. Kun 2%.

13 Jimbaran Zon (V64-6) er en fin fireåring, der bl.a. gik i finalen i Breeders Course sidste år, men var dog generelt lidt efter de bedste heste i kuldet. Men har altså gået mod nogle af de bedste, og fået lidt hårdhed, som burde gavne i et løb som dette. Hesten har stadig udvikling i sig, og er kommet hæderligt ud efter vinterpausen, og burde have god chance imod denne modstand som den stilles overfor i dag, men den går dog lidt unde radaren her på det tidlige spil (kun 8%). Hesten har springspor, og “Conny” burde kunne få hesten godt fra start, og derfor hurtig sidde godt til det over den lange distance.

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres fra Åby. Her er det værd at bemærke, at der er dobbelt open-strech til rådighed over opløbet, så at sidder i vinderhullet er ikke ringe, hvis man har en hest med en god spurt. Spil med på vores V64 kupon til i aften – vi går som udgangspunkt ud fra det viste forslag her på siden.

På gårsdagens V86, da gik vi imod favoritten 7 Global Difference (V86-4), da vi vidste at denne ikke var specielt starthurtig, og måtte vinde ved at gøre grovjobbet, derfor spillede vi imod, da vi vidste at 5 Global Bam Bautin ville gå i spids. Alt gik næsten som forudset, men desværre for vores kupon, da var 7 Global Difference bare utrolig god på dagen, og selvom det hed andet- og tredjespor uden ryg meget af vejen, da pillede den vores blanke ned over de sidste meter på opløbet. Desværre! Det ville ellers have kunnet give en rigtig god gevinst hvis favoritten var faldet. Specielt når man ryger på en 57% favorit, og når man jo har alle skrællerne med på kuponen, bl.a Sue (V86-1), som vandt til 3% og Jan Kramers 7 Ginetta (V86-6), der kun var 6% streget.

V86
Solvalla Elitloppet

Elitloppet 2023

Spil med på de to gange V75 og fredagens V65, der aller foregår på Solvalla. Du kan købe en andel til hver dag via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere