Prix d’Amerique 2023

Prix ​​d'Amérique

Tips til Prix ​​d’Amérique 2023.

 

Prix-d'Amérique 2023

Prix ​​d'Amérique

Gennemgang af Prix ​​d'Amérique 2023

Tilføj din overskrift her

prix d'amérique 2023

Værd at vide – Prix d’Amérique

Prix d’Amérique løbet, er vel det mest kendte travløb i verden. Det blev grundlagt for at hædre de amerikanske troppers bidrag i Frankrig under 1. verdenskrig. Dette løb finder sted på Vincennes væddeløbsbane, helliget terræn for travløb og en bane, der er berømt over hele verden i ridekredse. Prix d’Amérique køres over en distance på 2.700 meter.

Løbet har en samlet præmiesum på en million euro. Vinderen tager 450.000 euro med hjem.

Prix d’Amérique Ranking

Ranking: A:6  B/C:16,2,3,14,13,18,9,7,12,10,11,4,8,15,1,5

 

Åby Stora Pris 2022

Moni Viking vandt Åby Stora Pris den 13. august 2022, hvor de nedspurtede hele feltet og Hail Mary i spidsen.

Prix d'Amérique 2022

Nicolas Bazire vandt i 2022 sit første Prix d’Amérique med Davidson du Pont.

Prix d’Amérique

Årets udgave har desværre en mangel på både en superstjerne og en storfavorit, da Calgary Games og Etonnant faldt fra pga. sygdom og skade.
 
De fleste heste i feltet er jo “vinderheste”, og der er bestemt ikke nogle der helt væk i dette felt. Der er dog nogle spørgsmålstegn ved flere, og vi vil herunder komme med lidt info på hver af hestene.

6 Idao de Tillard er nok den bedste hest i sin årgang, og han bliver bedre og bedre. Vandt meget let i sit sidste løb, endda med sko på begge. Til denne start tager de forskoene af. Hvis han får et passende løb, hvilket gælder enhver, der vil vinde dette, da vil han bestemt være med og kæmpe for sejren. Hesten har hela 18 sejre på 25 forsøg. Vores favorit til sejren.
 
16 Delia du Pommereux er ti år gammel, men kæmper stadig flot. Vandt en flot sejr i Prix de Bourgogne, og er blandt en af favoritterne her også.
 
2 Horsy Dream kommer fra fire sejre i træk og er en af årets bedste heste. Er forvandlet uden sko og har forbedret sig siden Eric Raffin satte sig op i sulkyen. Vandt nemt Prix de Tenor de Baune den 24. december, så det er ingen overraskelse, hvis han vinder her.
 
3 Hussard du Landret blev nummer to i Prix de Bourbonnais og har efterfølgende haft to forberedelsesløb. Han er stærk og sætter pris på tempo. Hvis han får et godt løb, kan han overraske – har en stærk spurt at tilgå.
 
14 Flamme du Goutier er bestemt en af feltets bedste hopper. Hun var tredje i dette løb sidste år. Kommer fra en nylig sejr i Prix de Cornulier, ligesom sidste år. Har en god spurt at tilgå, og sidder de bare i ryg indtil de sidste 300-400m. så kan den afslutte hurtigt.
 
13 Don Fanucci Zet kender vi alle og vil til enhver tid kunne vinde et løb som dette, hvis formen er der. Og Reden har god tro på denne, og jeg tror ikke de rejser til Frankrig som turister. En god outsider.
 
18 Vivid Wise As har tjent mest i feltet. Fik et forberedelsesløb i Prix de Bourgogne, men træneren sagde, at hesten ikke var i topform. Burde være bedre til denne start. Outsider.
 
9 Hooker Berry skuffede i sidste løb. Fik ellers et godt løb, men sluttede ikke så godt som forventet. Hvis han ikke er bedre nu, bliver det hårdt for ham. En outsider.
 
7 Honey Mearas vil håbe på en god start og en flot ryg. Daniel Redén har valgt at Örjan Kihlström skal køre denne, da hesten kan have lidt problemer i volten, og det er simpelthen for at få den rutinerede kusk på denne. Det kan tilmed blive hesten sidste løb, inden den går til avl ifølge flere rygter. Selvom hesten har vist flot form, så kan det blive for svært at kæmpe med i toppen, men vi håber på en god præstation for den svenske hest.
 
12 Vernissage Grif er en rigtig god italiensk hest. Jeg forventede en bedre præstation i Prix de Bourgogne i december. Han var ikke i topform, men er nok meget bedre nu og kan overraske. Lille Outsider.
 
10 Moni Viking var okay i forberedelsesløbet sidste gang, men manglede nok lidt form. Er han i bedre form, kan han ende blandt de fem første. Kommer de med en spurt som, da de vandt Åby Stora Pris den 13. august 2022, hvor de nedspurtede hele feltet og Hail Mary i spidsen, wow – Ja – Så skal ingen i feltet føle sig sikre. Outsider.
 
4 Ampia Mede Sm bliver ofte kørt hårdt og offensivt til spids. Hvis kusken nu prøver, at spare på speeden og energien, kan hun bestemt ende blandt de første. Outsider her hvis kusken giver hesten et godt løb.
 
11 Hohneck blev nummer fem i Prix d’Amerique 2022. Men den har haft mange dårlige løb på det seneste. Burde kunne gøre det bedre og er god nok til at slutte i top fem.
 
8 Italiano Vero er en af årgangens bedste. Blev nummer to i Prix de Bretagne.
 
15 Cocktile virker til at være et stykke fra formen, og har ikke præsteret som man har håbet det seneste stykke tid, efter de ellers vandt det eftertragtede MGM Yonkers International Trot.
 
1 Hip Hop Haufor er en rigtig god hest, men som er en langsom starter. Er dog altid god på de sidste 1000 meter, men jeg tror ikke, det er nok til at slutte i toppen her.
 
5 Decoloration er en heste der ofte leverer gode resultater, men som også ofte mangler det sidste i forhold til flere af dagens konkurrenter. Må håbe på en fin præmie.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere