V64 Bergsåker – 17/1-2023

V64 Tips

V64 Travtips til Bergsåker 17/1-2023.

Med Jackpot! Spilstop kl.19:30.

V64

Dagens V64 Forslag

Til

Dagens V64 Forslag

V64-1: 7 Star Muscle

V64-2: 1,3,4,7

V64-3: 1,4,7,8

V64-4: 2,4,5,8,10

V64-5: 2,6,8,9,11

V64-6: 2,6,13,14

1600 Rækker x 1 kr =  1.600 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vi prøver endnu engang med et V64 spil sammen med spilkubben odds-betting.dk inden på Derby25. 

Du kan spille med på V64 her. Vi spiller med udgangspunkt i vores system her på siden. Med forbehold for ændringer grundet udgåede heste mm.

Godt Plads spil eller V64 kæmpeskrald!

I V64-3 (Løb 6) finder vi 1 Jolie Liss, der ikke har vist det store væsen af sig i de seneste starter. Hesten har dog fin kapacitet, og sad senest fast med masser af kræfter over mål. Hesten er starthurtig, og er nok den initielle spidshest, og vil sikkert også være tilfreds med vinderhullet hvis favoritten 4 Blues Brother kommer for at overtage. Herfra burde det være fin chance for i det mindste én plads. Spil evt. V/P

Jolie Liss – sejr på Romme tilbage i maj 2022. På vindertiden 1.15.7 over 2140m. volt.

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres fra Bergsåker, der ofte giver gode skræller! Og dermed høje gevinster – At der tilmed er Jackpot, gør aftenens V64 endnu mere interessant.

Ligesom vores V4 Lunch fra Aalborg, der sad lige i skabet, så gjorde vores V64 spil det også, at der så overhovet ikke kom nogle af de skræller vi håbede på, gjorde at gevinsterne blev små og derfor jackpotten i dag.

Tænk på at
Hjemmetræneren Wärjesten har sammen med 7 Star Muscle (V64-1) det ene ben i vindercirklen her. Hesten er starthurtig, og den værste konkurrent på papiret er 1 Västerbo Razzia, der dog ikke har vist nogen væsentlig starthurtighed, og kan sidde fast eller tabe positioner fra start. Her sidder 7 Star Muscle nok i spidsen tidligt, og derfra skal det være et straffespark på den korte distance. Kun galop imod! En anden hest man ikke skal glemme ved gardering er 9 The Last Trapper, der kommer fra en overbevisende sejr, og kan tage ryggen på 2 S.Pura Vida, der åbner godt. Herfra burde de sidder fint i andetsporet direkte.
 
1 Jolie Liss (V64-3) ikke har vist det store væsen af sig i de seneste starter. Men hesten har dog fin kapacitet, og tidligere vist fartressourcer, der holder godt i dette selskab. Hesten sad senest fast med masser af kræfter over mål. Hesten er starthurtig, og er nok den initielle spidshest, hesten har faktisk 2/2 i spids (2 sejre af 2 i spids) – men vil sikkert også være tilfreds med vinderhullet hvis favoritten 4 Blues Brother kommer for at overtage. Herfra burde det være fin chance for i det mindste én plads. Spil evt. V/P – Eller kan den være et kæmpeskræl på V64 spillet. Kun 2% på nuværende.

Travtips Logo

Nyhedsbrev

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender kun maks. 2-3 gange om måneden. Og kommer oftest med ekstra spilforslag, grundigere analyser du ikke kan finde på Travtips.dk eller andre steder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere