Det vi snakker om – 12/1-2023

Millioner & Prix d’Amerique

Kommer svenske Calgary Flames med til Prix d’Amerique?

Det vi snakker om

Det vi snakker om

Million gevinster & kvalifikation til Prix d' Amerique

Xerxes Millpond fiksede hele 16,8 millioner til én heldig vinder

Xeres Millpond var sejrsløs hele sidste år og var spillet næstmindst i løbet. Men nu ramte Xerxes Millpond som en kæmpe Skræld på V86.
 
Den samlede gevinst var SEK 16.868.763 – den fjerde højeste udbetaling i V86’s historie.
Vinder systemet var indsendt af en pensionist på atg.se i Halland. Indsatsen var på 364,50 SEK og indeholdt én banker.
Efter en tur i fjerde par på ydersiden kom hesten med angrebet ude i tredjespor gennem sidste sving. Inde på opløbet fik han den fulde angrebsordrer, men Flirting Diamond kæmpede beundringsværdigt tilbage, og hestene krydsede målstregen side om side. Men Xerxes Millpond, som er trænet af Mia Wahlberg på Solvalla, havde den længste næse. Hesten var sejrsløs hele sidste år og næstmindst spillet i løbet med 0,93 procent af indsatsfordelingen.
– Hesten havde det godt, men han satte farten ned under løbet. Det var ikke muligt at se, hvem der havde vundet, sagde Mika Forss.
 

Grand Slam igen – Én enkelt vinder vandt 10 millioner

En spiller på ATG.se blev den eneste med 7 rigtige på GS75 på Umåker i weekenden og vandt dermed 10 millioner SEK.

Sidste år var der “Grand Slam” fire gange og nu allerede i årets anden omgang var der igen kun én enkelt vinder på GS75. (Hvis du er alene med 7 lige på GS75, vinder du 10 millioner SEK.)
Søndagens millionvinder havde indsendt et system på ATG.se og satset 448 kroner. I alt vandt vinderen SEK 10.060.264, da systemet også havde 16 rækker med 6 rigtige og 84 rækker med 5 rigtige.

Stort tillykke til vinderne.

Kommer svenske Calgary Games med til Prix d’Amerique?

Efter at Calgary Games missede kvalifikationen til Prix d’Amerique i dens sidste optræden i løbet Prix Ténor de Baune. Har den nu fået en ny chance for at kvalificere sig.
 

Calgary Games ‘eventyr i Frankrig har indtil videre ikke været en ligetil historie. Debuten på fransk grund endte med en galop juleaftensdag, men nu sigter kredsen omkring hesten fremad.

Hingsten efter Readly Express var oprindeligt optaget på tilmeldingslisten til Prix de Belgique, men blev oprindeligt optaget som reserve. Nu skriver Anders Lindqvist , travtræner og ekspert i fransk travsport, på Twitter , at stjernehesten har fået en plads i løbet. Det er også sidste chance for at kvalificere sig til Prix d’Amérique sidste weekend i januar.

Nu er det derfor op til Calgary Games, om han starter i Prix d’Amerique 2023. De skal “bare” blive mellem de tre første i kval-løbet Prix de Belgique på søndag (15. jan).

Afbud fra Elitloppets vinder 2022

De måtte dog vente, og håbe på et afbud, hvilket også kom i sidste time. Desværre er det årets vinder af Elitloppet 2022, der måtte stryges fra startlisten og efterlader den 18. og sidste plads til Calgary Games.

Det viser sig, at Eliteløbsvinderen Etonnant har en kors lammelse. – Det er for tidligt at sige, hvilke konsekvenser det får resten af vinteren, men han kommer ikke til Vincennes på søndag, siger Kanal75’s Frankrig-korrespondent Kristin Riise Ödergård i ATG Live.

Travtips.dk Gevinst

Vores gevinst fra Solvalla 2. juledag – 2022.

V75 & GS75

I weekenden var der endnu engang 10.000.000 kr. til de 7 rigtige på GS75, og der er rigtig god værdi i GS75 spillet, hvor vores eksperter også har haft store gevinster.

Spil GS75 & V75 sammen med eksperterne fra Travtips.dk via Derby25. Pris pr. andel. 100 kr. 

Vi går sammen efter millionerne!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere