V75 Aalborg – 29/12-2022

V75 Tips

Aalborg 29/12 med V75 WINTERBURST – Millioner på spil, altid fedt når vi får V75 på besøg i Danmark.

Køb andele til Wimmer spil med Basse – Kun 50 andele ialt – 100kr. pr. andel.

V75

V75 Analyse - Aalborg

Til Aalborg 29/12-2022 - Tips af Basse Finn Skov Nielsen - Kendt fra bl.a. Wimmer Spil & Jackpot Dysten.

Dagens opgør har nogle favoritter, men de skal ligges ned hvis der skal give lidt penge, tror på mange tætte opgør og team Jensen og Westergaard har sikket deres hest klar til denne dag, især nu hvor de kører om hvem skal have træner championat.

Der er også besøg fra Tyskland af Victor Gentz hvad kan hans heste? Jeg håber det bedste og håber i støtter op om denne dag, så vi kan få flere V75 dage i Danmark.

Held og Lykke.

V75 Analyse

V75-1 – Der er ikke en stor favorit i dette opgør, men de 3 Flemming Jensen skal med om som den første er nr.5 TARGARYAN som gik et top løb sidste gang og kan gå den tung vej og nr.9GOLDEN RAIN kører han selv, tror den er klar til dette løb hvorfor skulle han ellers vælge den? EVER SO CLEVER en hest jeg altid spiller, får den løbet tager den mange til sidst.

Nr.7 Mook kan slå dem alle på en god dag, og skal man tage en sjov kunne dette være nr.4 GOLDEN STAR K J

V75-2 – Alle kigger nok på nr.8 EROS ZOLA, men jeg tror vinderen ligger et andet sted og som jeg ved vil gå et top løb nr.4 ELEGANT C N blev kørt som det var et rutine løb sidste gang, tror den skulle have et løb i kroppe til denne opgave, nr.2 DIAMANT ØSTERVANG er i Top Top form og får de 2 andre et dårligt løb så løber den her frem.

V75-3 – Nr.7 EMOJI går aldrig et dårligt løb for Birger, den kan gå alle steder fra og den har top form ellers skal man kigge mod nr.6FLORIS BALDWIN som er ny ved Westergaard, der skal gøre den klar til en tur til Frankrig, men hvor langt den er fra rejseform ved vi efter løbet. Nr.8 TYCOON CONWAY HALL kan meget på en god dag selv i hans efterår.

V75-4 – Her er min sikker til jer nr.5 EVERY DAY den var fin i sidste start og travet så meget fin ud end længe. Er den fejl fri løber igen fra den, den er stærk som få og Max er i vinder form.

V75-5 – Nr.2 GIRL HAPPY E P er hjemme igen på hjemmebane, der går hun altid godt, nr.10 GINAI var syg i sidste start og gik ok, er hun helt fri af den sygdom så skal hun med her. Nr.8 VANADIUM FACE vandt i sidste start og CONDOR JET er en vildt dyr hest som faldt ud af stilen i opløbet sidste gang, nr.1 GUCCI LINE er lige skifte træner og hvor står den i dette opgør? Nr.6 GIPSY WEE kunne være den sjov i dette løb, tor den er bedre denne vej rundt.

V75-6 – Nr.12 MARVELLOUS TOOMA er min vinder er dette lange opgør, men der er flere med gode chance som nr.10 GANGNAM STYLE K. som altid går gode løb, samt nr.14 E TYPE CASH som er stærk og Birger kender rigtigt godt og hvad med nr.13 APAPMAND som fik løb i kroppe efter en skade sidste gang. Og den sjov Fidus kunne være nr.3 GIBSON S H, har du plads til flere så skal nr.2 FOX ON THE RUN S med, da den har topform, men tror ikke denne vej er en fordel.

V75-7 – Nr.9 GIANTISSIMO vinder hvis han ikke er for gal, den kan tabe hovedet og så er den helt væk, nr.10 KEYSTONE CASH er der store forventninger til. Nr.6 VEROZZO er hurtig fra start, og andre der skal ses med chance er nr.12 COME ON PARTY, nr.7 HONOR, nr.3 BETTE NOCK, men der er mange som har chance med det rigtigt løb som nr.4-1-2-8-5-11

Lidt til de andre løb

Vinder Chance:

  • 1 løb nr. 6 FIGHTER K J
  • 3 løb nr. 1 HURRICANE P

Plads Chance:

  • 2 løb nr.9 HOPE FOR MORE
  • 11 løb nr.9 ECUADOR
winterburst-2022

Winter Burst 2022

8 gange V75 på 9 dage! Med V75 omgang fra Aalborg den 29. december og MultiJackpot Nytårsaften den 31. december 2022. Læs mere om Winter Burst 2022 herunder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere