Winter Burst 2022

Winter Burst 2022

8 gange V75 på 9 dage! Med V75 omgang fra Aalborg den 29. december og MultiJackpot Nytårsaften den 31. december 2022.

winterburst-2022

Winter Burst 2022

Syvende år med V75 Winter Burst

Syvende år med Winter Burst

Også i år er jule- og nytårsferien perfekt indrammet af V75 Winter Burst. Winter Burst blev første gang afholdt i 2016, og i år er det derfor syvende gang at Winter Burst afholdes, med hele otte V75 omgange på ni dage, med en afsluttende finale og mulig multiJackpot nytårsaften.

I år køres mellem den 23. december-31. december, hvor det afholdes alle dage, bortset fra Juleaftensdag med en afslutning nytårsaften med MultiJackpot. Konkurrencerne foregår i Sverige, Norge og Danmark. Aalborg væddeløbsbane (Aalborg Racing Arena), afholder i år Winter Burst V75, hvor det sidste år var Skive.

Sådan finansieres MultiJackpotten

Mellem 25. september til 3. december går 20 % af værdien alle jackpotpenge videre til den store jackpot, der starter den 31. december. Fra den 11. december kanaliserer ATG alle jackpot-pengene videre til finalen, der finder sted nytårsaften den 31. december på Axevalla. Læs mere om Jackpotten her.

Dramatisk finale sidste år!

På grund af vejret måtte hele runden flyttes fra Axevalla til Halmstadstravet. I det afsluttende Sylvester-løb vandt 9 %  Dwayne Zet, og syv rigtige gav flotte 2.966.280 til 28 systemer.

I år køres den sidste V75 omgang den 31. december, som er en lørdag, den naturlige dag for V75, hvilket kan betyde, at interessen bliver ekstra stor. Så husk at spil med og spar lidt op til den sidste uge, så vi kan få kørt nogle store systemer afsted med en del skræld!

Sådan køres V75 Winter Burst 2022:

  • Fredag den 23. december, Halmstad.
  • Søndag 25. december, Umåker.
  • Mandag den 26. december, Solvalla.
  • Tirsdag den 27. december, Momarken (Norge).
  • Onsdag 28. december, Örebro.
  • Torsdag 29. december, Aalborg (Danmark).
  • Fredag 30. december, Bjerke (Norge).
  • Lørdag 31. december, Axevalla.

Du kan læse mere om de forskellige travbaner til årets Winter Burst under fanen ”Travbaner” her på siden.

Andelsspillet kører alle dage

Sidste år blev der kørst et “Winter Burst Mesterskab”- vi ved ikke om der køres et sådant i år. Men uanset hvad, så spiller Travtips.dk’s Spilklub25, et V75 spil til hver dag i hele ugen, det er lige så sikkert som amen i kirken. Håber i vil smide en 50 eller 100 kr. i puljen hver dag. Så satser vi på at køre nogle millioner hjem til os alle.

Vi kommer desuden med spilforslag til alle V75 omgange, og jeg ved at Wimmer Spil kommer med specifikke spilforslag til Aalborg, hvor der køres V75 den 29. december.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere