V75 Jackpot, Barfodsforbud og nye hoveder

Jackpot & Lunden

Til weekenden er der V75 jackpot, og der er tilmed “Jackpot” i vores voksende ekspert panel, hvor vi siger velkommen til en ny Lunden ekspert på siden.

Læs mere herunder.

Det vi snakker om

Det vi snakker om

Torsdag den 1/12-2022.

Ekspert Tips til Lunden

Vi vil fra Travtips.dk sige velkommen til Steffen Møllergård. Steffen vil komme med lidt mere fyldestgørende forslag til fortrinsvist V5, til Lunden. Og det gælder faktisk allerede fra weekenden af, så hold øje med tipsene, der vil komme op her på siden i løbet af lørdagen.

Steffen Møllergård har tidligere lavet analyser for Travet dk, baneprogrammet til Derby Lørdagen 2018 (det tætteste man kommer en facitliste), og han var i 2 år ansat freelance på FastTrack Racing. Han lavede der over 60 v-spils analyser. Havde der en tilbagebetalingsprocent på cirka 98. Dette selvom man maksimalt måtte lave forslag til 250-300 kroner. 

Han er vel det tætteste man kan komme på en decideret travekspert. 

Vi ser frem til et fremtidigt rigtig godt samarbejde med Steffen, og vi er sikre på at vores læsere og travtippere også vil kunne nyde godt af hans analyser og travtips.

Barfodsforbud i Sverige

Onsdag den 1. december begynder årets generelle barfodsforbud at gælde på alle travbaner i Sverige. Fra 1. marts 2023 er der igen frit skovalg.

Dette betyder, at alle heste der stiller til start, skal have sko på hovene. Du skal derfor som spille ikke skal bekymre dig om de går med eller uden sko.

V75 Jackpot på lørdag

På lørdagens V75 fra Bergsåker finder vi en JACKPOT på 29,5 mio. i syver puljen, hvilket gør den endnu mere interresant. Du kan spille med Travtips.dk’s andelsspil til både V75 og GS75 i weekenden.

Links til andelsspil findes herunder (Log-in via Derby25):

Travspillet

Vind det klassiske Travspil

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev imellem perioden 15. november t.o.m. 20. december 2022 – så deltager du i lodtrækningen om ét styk Travspil på Danspil*

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere