V64 Mantorp – 31/10-2022

V64 Tips

V64 Travtips til Mantorp 31/10-2022.

Du kan spille med i vores V64 andelsspil til i aften via Derby25 herunder.

V64

Dagens V64 Forslag

Leveret til dig af Odds-Beting.dk

Dagens Lille V64 Forslag

V64-1: 12 La Merida

V64-2: 2,3,4,5,6,9

V64-3: 2,7,10,11,14

V64-4: 2,3,4,5,6

V64-5: 1,2,4,5,6

V64-6: 2 Gambino Brick

Det viste forslag koster kr. 750

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Dagens V64 omgang er spillemæssigt spændende, da den er svær løst, men sportslig set har den ikke ret stor kvalitet.

I en svær omgang, da er det lidt svært at finde nogle klare blank bud, så vi er dykket lidt ned i kassen og fundet et par sjove alternative bud, som helt sikkert vil kunne øge din pengepung, hvis de går hjem + et par overraskelser i de andre løb.

12 La Merida (V64-1) ser nemlig ikke ud til at blive særlig meget streget denne gang, hvilket næppe er overraskende da startsporet er alt andet end godt her på sprint. Men hesten går ned i klasse og med mange hurtigstartende heste på fremspor, burde 12 La Merida og Jarno Koskela komme ind i kampen. Den femårige hoppe har styrken som sit bedste våben og kan muligvis gå forbi hele feltet de sidste 200 meter over opløbet. Kun 8% 

Man kan eventuelt og gå ud og spille blank på 9 Henessi Jubilee (V64-2), der er Propulsion afkom, og virker til at være en fin udvikling. Men står til 50% lige nu, hvilket er i overkanten.

Alternativt forslag til blank, kan være 4 Persos Othello (V64-5) med Magnus Jakobsson. Hvis ekvipagen holder travet, da står den kapacitetsmæssigt perfekt inde i løbet. Streget til kun 15% kunne dette være en sjov alternativ blank. Men vi garderer dog på det viste system.

2 Gambino Brick (V64-6) går altid godt, men har på det seneste kæmpet med dårlige spor. Nu har han endelig et perfekt spor, og får en ny kusk i vognen, nemlig Björn Goop, hvilket såklart er et plus. Gambino Brick, burde sidder godt i andetsporet direkte eller i spidsen direkte og med sin gode spurt til rådighed, er dette et oplagt blank bud.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere