V86 Xpress – Solvalla & Åby 9/10-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop kl.20:30

Vil du være med i aftenens V86 andelsspil – så køb en andel til Travklubbens spil via linket:

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Solvalla & Åby - 9/10-2024

V86 Forslag

V86-1:  4,10
V86-2:  4,11
V86-3:  3,8
V86-4:  3,5,7,9,10
V86-5:  2,3,5
V86-6:  5,15
V86-7:  3,4,6
V86-8:  10 Izod Zet

720 Rækker x 0,25 kr = 180 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang er en klassisk Xpress , der deles imellem Solvalla & Åby. Husk på, at der på Åbytravet er dobbelt open strech til rådighed over opløbet.

Vi er nu tilbage med V86 efter de heftige V86 SuperDays. Vi i Travklubben ramte ikke helt plet, men heldigvis gjorde nogle af vores kolleger det, og vi havde da også købt et par andele til flere af spillene. Bl.a. Wimmer V spil med jokersystemet, der ramte de 8-rigtige på finaledagen.

Dagens omgang ser faktisk lidt lurig ud, og udbetalingen til de 8-rigtige kan blive rigt fin denne onsdag. Vi satser selvfølgelig på at ramme den lige i røven – og du kan købe en andel til vores andelsspil via linket her.

Vi sætter først spillet op ca. 20 minutter før spilstop når vi kender budgettet, og har fået de sidste nye staldinfo ind. Derfor kan forslag også variere fra det vi viser her på Travtips.dk. 

V86 Xpress Kort Analyse – 9/10-2024
V86-1 2140m Auto – Åby

Et spændende “dansker-opgør” her i første afdeling, hvor Flemmeing Jensens 4 Edienne har fået et godt startspor bag bilen, da hun er hurtigt ude og det meste taler for tidlig spids herfra. Kan Flemming nå spidsen uden at det koster for meget, så vil det være hesten at slå. Kan være et blankbud. Niklas Korfitsen kommer med 10 Whoops Hanover, som hele tiden udvikler sig positivt fra hver start, og har vist at den også tåler at gøre noget i sporerne. Bagsporet behøver at være negativt for hende, da hun ikke er specielt hurtig i starten. 7 Global Empress har vist stabil og god formpå det seneste, og bliver sporet bare ikke en fælde (ude på vingen), så skal denne tælles som et tidligt modbud til de to førstnævnte heste. Bagom disse er det mere åbent.

V86-2 2140m Auto – Solvalla

4 Urbina Southwind har her et meget mere passende løb end sidst, hvor hun stod på tillæg, da hesten trives bedst når den er med fremme. Hesten kan åbne stærk, og åbner hun som næstsenest på Solvalla, er hun tidligt i spidsen, og sker dette, er meget vundet. Det kan sagten være et blank forslag, og eller fin A-hest på system. 11 Mellby Jail er måske bedste hest i feltet, men den har ikke vist noget i sine to starter efter pause. 1 The Lion er dog også kvik ude bag bilen, men jeg tror dog ikke de vil tage imod 4, når denne kommer udefra. Men fra vinderhullet kan det bliver skræddersyet med åbning på opløbet.

V86-3 1640m Volt – Åby

Her skal 8 Head of State være favorit. Har springspor på tillægsvolten, og ja det er kun 1640m., men jeg tror den er hurtigt oppe ved de to på første volte, og kan overtage. Fra spidsen vil det være hesten at slå. Et andet spændende bud er 3 Global Delayed, der dog galopperede senest i Tyskland og har holdt lidt pause før dette løb. Går dog ned i klasse kontra de seneste løb, og garderer man 8, så skal denne med. Vil man gardere yderligere, da er det mere åbent, man kan tage 5 Pharagraf med, da denne kommer med påvist form. Og selvom jeg ser de to første heste som lidt bedre ehste på kapacitet, så slår form nogle gange klasse. Jokeren i løbet kan være 7 IlForte, det er en hest der tidligt viste sig flot frem, men en positiv dopingprøve, gjorde at den mistede over 300.000 kr. og flere flotte resultater, som da den vandt med et helt opløb i en Klass-II finale. Gik da 12-tider på mellemdistancen. Har nu fået to løb i regi Robert Bergh – men seneste start var helt tilbage i november sidste år. Så den mangler utvivlsomt løbsform.

V86-4 2140m Auto – Solvalla

Her står 7 pretty By Linda til at blive stor favorit, men jeg synes dog at formen på denne har været nedadgående, og at denne ikke har vistret meget i de seneste løb, der skal gøre at den er streget til hele 47%! Får også sko på bag nu, så et lille minus der også, ligesom sporet heller ikke er det bedste. Kun en streg hvis du steger 4-5 heste. 3 Unforgettable A.Y. kom med en flot afslutning fra køen i Oaks-kval’en, og viser opadgående formkurve. Her blev sporet endeligt godt (har haft 7,7,10,8,7 i de seneste starter). Og til 11% på nuværende, er det en jeg tager imod alle dage. Her kan det blive spids, og da bør Mats vel køre der. De fortsætter med samme udrustning, og ser ikke ud til at veksle ned kontr flere konkurrenter. Synes også 9 Scarfo Pellini, er en hest der skal med på bon’en. Synes at dette løb ser passende ud modstandsmæssigt, og kommer de bare nogenlunde til fra bagsporet så kan denne godt fælde mange over opløbet. Nævner også 5 Global Fragrance, der også er starthurtig, og sidder 3 ikke spidsen, så gør denne det. Fik lidt for langt frem senest, men virker til at være i form. 

V86-5 2140m Auto – Åby

Min førstehest her bliver 3 Mulberry, opgaven ser helt perfekt ud på papiret. Hesten var dog syg ved sidste løb, og derfor skal man ikke ligge for meget i resultatet. Bør være frisket op når den kommer ud her, så bør alt være fint med hesten igen, ellers ville Christoffer E. ikke melde den. Har her spor indvendig om sin værste konkurrent, og bør kunne køre sig til spidsen per omgående, og derfra skal det være en god chance. Værst imod kan faktisk være 2 Game Brodde, der også er hurtig fra start, men bør kunne sætte sig i vinderhullet bag favoritten, og som vi alle ved, så er der open-strech – har dog vundet fire ud af fire fra spids, men jeg tror stadig at de foretrækker vinderhullet. Vandt bl.a. på en 11.9 tid fra spids i den forrige start, og en lignende indsats her rækker langt. 5 Laredo Boko kørte i flot stil en andenplads hjem fra dødens på Axevalla senest og viser form. Er også kvik fra start, men jeg tvivler på at den er hurtigere end de indvendige, dog skulle det lykkedes at komme til spidsen, er han hesten, der skal slås. Men det kan nemt blive dødens her igen, og så kan det blive svært at vinde. 4 L.A. Boko fik et løb i kroppen senest efter et langt ophold i nyt regi – kan den få rygløb ind til opløbet her, kan den skrælle.

V86-6 (2140m) Volt – Solvalla

Et svært handicap Voltstartsløb over tre volte på 2140m, og selvom tillægshestene er klart de bedste heste, kan det være svært at hente hele 60 meter her. Dog vil jeg ikke gå uden at have en eller flere af dem med på bon’en. Og det kan være et løb man skal strege en del heste. 15 Erik the Phantom må ses som den bedste i feltet, men præstationerne varierer dog, og der er meget, der kan gå galt her over fire volte og 60 meters tillæg. Han kan absolut vinde løbet, men det kan være en idé at strege på. På samme volte som favoritten finder man også 12 Ringo Adore, dette er en hest, der på samme tid sidste år vandt Klass-II finalen på flotetste vis på en 12-tid. Hesten har dog ikke helt vist samme takter i år, men kan de smyges med her i rygge på favoritten, så kan det måske række hele vejen. Spørgsmålet er dog hvordan den volter, har ikke gået i volt siden starten af karrieren, hvor den ikke imponerede. Ved tre-fire streger, så tag den med. 5 Bravo Victorio kommer i topform og er normalt kvik ude i volten, kan være hurtigt oppe ved de forreste og måske overtage spidsen, da er meget vundet, og jeg holder denne som første hest bagom favoritten. 7 Mellby Indigo står mildes talt godt inde på pengene og har høj kapacitet, men formen virker særdeles diffus.. Her tror jeg det bliver vigtigt op til start og høre træner- og kuskekommenatrer om taktik og form på hestene.

V86-7 2140m Auto – Åby

Sidste V86 løb fra Åby denne aften, og her holder jeg 4 Chanel Trio som min førstehest. Hesten er hurtig fra start og kan måske tage sig til spidsen, den har dog også hurtige heste på indersporet (1 og 2), så det er ikke sikkert det bliver spids, men vinderhullet eller lignende vil heller ikke være ringe for denne, da den altid har en stærk spurt at tilgå. Så meget afhænger af om de indvendige vil gå i spids, eller om en af de udvendige kan få overtaget. En anden meget spændende hest er 6 Herina Sotto, som vi kender fra det danske. Nu debuterer den for Christoffer Eriksson her og ser ud til at komme i fin form. Kommer med amerikansk vogn. 3 Luxury River er en kababel hest i dette felt, og bør kunne få en perfekt rejse i andetsporet direkte her. 

V86-8 2640m Auto – Solvalla – Kriterium Consolation

Nu til Kriterium Consolidation løbet, hvor jeg pt. holder 10 Izod Zet, som et muligt blankbud. Dette var Redéns håb indnenfor kriteriet, men desværre gik den ikke med til finalen, da åbningen kom for sent i kvalen, og de gik i mål med kræfter sparede. Hesten så ellers fin ud og jeg tror her, at Örjan Khilström kører sig rakt frem til dødens, og styrer løbet derfra og vinder dette på den hårde måde, da hesten er mere stærk end speedig. Jeg tror simpelthen dette er feltets bedste hest. Vil man gardere, da er det mere åbent. men en hest som 8 Jula Menuncio, bør også række langt i dette løb. Sporet blev ikke det bedste, men jeg tro Goopkører fremad istedet for at bakkes, og muligheden findes for at overtage spidsen, gør de det er meget vundet. 4 Currency Artist bør også tælles tidligt, da formen er god og er starthurtig. Har haft lidt utur i løbene, og kan her få en perfekt rejse på indersporet, og med åbning til slut kan overraske. 3 Coolman Evo måtte bakkes sidst, men spurtede positivt mellem hestene over opløbet. Magnus A Djuse nu er et stort plus, og det vil ikke være forkert at gardere her.

Travtips Logo

En weekend med store Jackpot's

I weekenden er der både Jackpot på V75 og GS75 – Travtips.dk kører andelsspil til begge dage, og håber selvfølgelig på du vil være med. 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere