GS75 Årjäng – 6/10-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Årjäng

Spilstop kl. 15:00

Spil med i Travtips.dk’s andelspil til denne søndags GS75

GS75

GS75 Forslag

Til Årjäng - 6/10-2024

GS75 Det Lille Forslag

GS75-1: 3 The Way I Talk Ås
GS75-2: 1 Fourwhitesox
GS75-3: 4,6,7,13
GS75-4: 6,7
GS75-5: 1,6,7,9
GS75-6: 7 Indiana Downs
GS75-7: 3,4,6

96 Rækker x 1 kr = 96 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil.

Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

På andelsspillet sætter vi det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Husk på, at det viste forslag er lavet allerede torsdag formiddag, så der kan sagtens være ændringer i forhold til det der bliver spillet. 

Kort info

På en dag med flotte løb på Lunden kigger vi nærmere på GS75 Årjäng. I lørdagens V75 havde vi kurs mod endnu en flot V75-gevinst, men flere galopper gjorde det umuligt. Da 3 Younameit tog spidsen i 6. afdeling, var meget afgjort, og desværre nåede 9 Sandsjöns Amazing med Mats Djuse akkurat ikke at snuppe sejren i en langspurt. Det var surt, og ekstra frustrerende at ryge på en 16%’er. At 12 Cameron så vandt sidste afdeling, var lidt af et chok – ikke fordi den mangler kapacitet, men den har før vundet sine sejre fra spids, og fra spor 12 skulle mange ting gå op i en højere enhed, hvilket de gjorde, især da 2 Kilgore underpræsterede fra spidsen. Vi havde spottet 8 Jamie Sisu, som var på vores bon, men den måtte nøjes med en andenplads.en ligesom 9 D´Sandsjön Amazing i forrige afdeling. Tillykke til dem, der havde forudset dette udfald – vi var så tæt på, men alligevel så langt fra. Det er det med de små marginaler.

Nå, men kort tilbage til GS75. Vi når ikke den stora ‘Grande Analyse’, men kigger på et par nedslagspunkter her. Der er flere relativt store favoritter i bl.a. de første afdelinger, og vi køber fint at begge skal være favorit. 3 The Way I Talk Ås (GS75-1) er spidsfavorit, og klart den hest at slå derfra, meget tyder på at det kan blive spids og slut her da værste modbud 11 Joint Chef har spor 11. I næste afdeling er det et løb med heste,d er kun må have tjent op til 60.000 kr. og niveauet er derefter. 1 Fourwhitesox skal og bør blive favorit, og på en normal dag skal den også vinde, af hvad de har vist i sin seneste start. Er dog urutineret, og det kan sagtens skrælle reelt her! I tredje afdeling synes jeg at 6 M.P.Atle (GS75-3) står perfekt inde på volten, og kan meget vel vinde. Men vi garderer dog lidt bredere. I fjerde afdeling står det nok femst mellem 6 Wanderlust Pellini og 7 Level Off, en af disse (med fordel indvendigt) sidder nok tidligt i spids, og skal derfra slås. 12 Level Off er ustabil, men kababel. 9 Tmber Tile (GS75-5) i femte afdeling, kan være et altarnativt blank forslag, da modstanden er overkommelig. Vi garderer dog  på vores viste system her på bloggen, men under normale forudsætninger er cahncen for sejr okay. Det samme kan siges om 7 Indiana Downs (GS75-6) i sjtte afdeling. Værst imod er 10 Cash Forever, den er dog håbløs usikker. Den sidste afdeling, er vel den mest åbne i omgangen, så er man med så langt, så kan det være her stregerne skal bruges, men synes dog at 3-4 heste skiller sig lidt ud. 3 Call it Home (GS75-7) er mit skræl forslag, og en man bør have med på alle seriøse kuponer. Hesten er starthurig og min favorit til at tage spidsen, og derfra sælger den sig dyrt over den korte distance her. Kun 4% – forstår det ikke! Kan være en cahnceblank, for dem der vil gardere favoritterne.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere