V75 Boden – 5/10-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Boden

Spilstop kl.16:20

Spil med i Travtips.dk’s andelsspil til lørdag, hvor vi satser på igen at ramme de syv rigtige:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Boden - 5/10-2024

V75 Forslag

V75-1: 1,2,4,6,9
V75-2: 6,7,14
V75-3: 2 Coin Boy L.A.
V75-4: 2,4,6,8,14
V75-5: 3,5,7,10
V75-6: 3,6,9,14
V75-7: 2 Kilgore

1200 Rækker x 0,5 kr = 600 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

I sidste uge ramte Travtips.dk’s andelsspil V75 både lørdag og søndag, og vores spilanalyse sad nærmest lige i skabet – vi satser bestemt på en gentagelse denne weekend.

Til lørdagens V75 omgang er det igen Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser som står for analysen og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

M&A’s JP Fiduser kører dog ingen andelsspil til weekendens V75, så du må nøjes med Travtips.dk’s andesspil som du kan købe en andel til her.

Som Michael er inde på herunder, så kan det sagtens blive en V75 omgang med gode præmier til de dygtige.

Tips og udkast til V75 Boden lørdag den 5/10-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Vi går mod Boden og denne omgang er uden jackpot, så det er ikke det der lokker, vi ser frem mod en på papiret meget svær omgang. Der er ikke nødvendigvis de store favoritter denne gang, så udbetalingen kan blive stor. Jeg kommer her med lidt friske bud på lidt sjovt til lørdagens V75, vi holder spilfri denne lørdag, men i skal ikke snydes for lidt gode tips og analyser.

Afdeling (1) 2140 meter Voltestart

Vi starter med en meget åben afdeling hvor der er muligheder for et par omstarter inden vi får sendt hestene afsted. 1 The Boxer L.A. bør tage starten og være den der sætter tempoet om det rækker hele vejen, får vi at se, der er dog fine modbud. 6 Filling Fuel fra springspor bør komme godt med fra start, og Daniel Wajersten har staldform i øjeblikket og kan give god modstand i startmomentet, den har manglet det sidste i de sidste par løb det kan være det er lørdag det ændrer sig. Jeg sætter også 4 Nybys Bumblebee på kupon da, den løber lidt med skjult form, sidste løb den var med i fik den det ikke til at stemme, og den gik i mål med kræfter sparet. 2 Bingo Pop finder også vej til kupon, alene at Magnus Djuse sidder op gør at man skal overveje den. Den sjove fidus finder vi i 9 Arn Silvio den har en rutineret kusk og selv fra spor 9 skal man regne med den.

  • Vindertip: 6 Filling Fuel
  • Fidusen: 9 Arn Silvio
Afdeling (2) 2140 meter Voltestart

Lørdagens første hovedbrud kommer her, vi taler om koldblodsløb med voltestart jeg kan allerede nu forudse en to til tre omstarter, og så kan løbet være helt åbent, mere end jeg synes det er nu, til dette her løb er jeg lige nu oppe på 6-7 heste. 7 Sjøli Morten får en lille fordel af springsporet og vil gå efter spids, fulgt af 6 Guli Hektor, jeg holder Guli Hektor som første hest i løbet, men det er et meget jævnbyrdigt løb og da det er koldblodsløb synes jeg alt kan ske. Glem ikke 13 Tangen Svenn og 14 Tangen Tore, de er lidt hæmmet af bagsporet men de kan absolut med god pace komme til at spille en rolle i dette løb, fidusen og et godt pladsspil er 10 Teknolina.

  • Vindertip: 6 Guli Hektor
  • Fidusen: 10 Teknolina
Afdeling (3) 1640 meter Autostart

I en omgang hvor de mulige blankbud ikke står i kø satser jeg lidt på at hjemmebane hesten 2 Coin Boy.L.A tager en spids og slut, den er trimmet mod dette løb og den bør på en god dag kunne vinde dette løb. 5 Ready West har gennem længere tid vist god form, men frygten er at den kommer til at gå over en omgang i dødens og det kræver sin hest. 4 Hieneken Bishop får en outsider rolle i dette løb, men er den med i opløbet er det en god afslutter, fidusen og min luring til dette løb er 3 Unica, den har været på top i de sidste par løb den har deltaget i i Finland, men om den helt slår til på lørdag må tiden vise, det er en interessant hest og den kan godt med tiden begå sig i Sverige. En hest som 10 Cleveland Broline kan også være et langskud med Mats Djuse i sulkyen, men startspor 10 er ikke optimalt på sprint.

  • Vindertip: 2 Coin Boy.L.A
  • Fidusen: 3 Unica
Afdeling (4) 2640 Voltestart

En afdeling med en 6-7 potentielle vindere er på menuen, 14 Humbe Stance har fordelen af distancen og jeg ser ikke de 40 meters tillæg som værende noget der afskrækker, hesten har god form, og kan lide distancen, den er på hjemmebane, og så mener jeg den er hesten at slå. Modstand kommer i første omgang fra 8 Perkins og 4 Jackpot, de er begge glade for denne distance og sigtet mod dette løb, og jo hårdere tempo des bedre er de, 6 Galant Ima er interessant fra springspor og er kuskeforstærket til løbet med Magnus Djuse dette alene kan give lidt procenter. 2 Hurricane Godiva med en ofte undervurderet kusk i Ulf Ohlsson skal ikke glemmes, jeg vil tro den sætter sig i spids og her kan den dirigere løbet i lang tid. 7 Kissinger Boko er lidt min fidus den blev generet ved dens sidste løb, men er absolut en af de bedre heste i feltet og den skal ikke glemmes og den er derfor min bud på en luring. 13 B.Sacamano skal på hvis pengepungen tillader dette.

  • Vindertip: 14 Humle Stance
  • Fidus: 7 Kissinger Boko
Afdeling (5) 1640 Autostart

Sprinterløb hvor der er mange om buddet. 3 Beacon Kronos virker som den starthurtigste blandt deltagerne og den, står som første hest i denne afdeling, den er dog hårdt udfordret af 5 Mazai som fra spor 5 kommer til at gå efter spids og det kommer nok tiil en spidskamp mellem 3 og 5, det kan 7 Combat Fighter nyde godt af da den fra spor 7 kan blive trukket med frem, og så er den livsfarlig i afslutningen, den vendte tilbage til løbe i forrige uge og vandt let, nu er modstanden dog lidt hårdere, men den er fin outsider i dette løb. 10 Kingslayer Pellini skal ikke glemmes, men fra bagspor er den lidt udfordret, den kommer dog fra en stald i Form (Wajersten) og det alene giver lidt ekstra procenter. Langskuddet eller fidusen er 9 Leave Your Sox On, den er totalt uspillet og det kan være en fejl, så har man en tyver i overskud, så tøv ikke med at spille lidt plads på denne.

  • Vindertip: 3 Beacon Kronos
  • Fidusen: 9 Leave Your Sox On
Afdeling 6 (2140meter) Voltestart

Et af de løb hvor der kan komme en suser ind fra højre og trække præmierne opad, 6 Slave to Queen Cal står godt inde i løbet og med springspor kan dette blive en fin fordel i startmomentet, da jeg tror der forsøges at køre mod spids. 3 Younameit vil også kunne deltage i kampen om spids jeg tror dog ikke den besidder samme fart som 6. Jeg har mest tiltro til at en af baghestene, kommer først og sætter derfor 14 Priscilla Håleryd ind som hesten at slå den vil være begunstiget af bagspor og kan plukke mange ned til sidst med sin afslutning, 10 Soccerbox med altid pålidelige Ulf Ohlsson skal på kupon også , den er dog først tilbage efter et par måneders pause og kan derfor have brug for et løb i kroppen, men glem den ikke. 9 Sandsjøs Amazing er lidt ustabil, men den er absolut værd at tage med hvis den kan holde sammen på travet fidusen er 15 Icegirl L.A., som utroligt nok ikke pt. Ligger i så høj en procent, men den er altid farlig hvis den kommer fri på opløbet, men giv den lidt pladsspil, det kan være det gavner sig.

  • Vindertip: 14 Priscilla Håleryd
  • Fidusen: 15 Icegirl L.A.
Afdeling 7 2140 Autostart

Jeg vælger at chance blanke denne afdeling 2 Kilgore, tror jeg laver en spids og slut. Der er dog god modstand, i blandt andet 5 No Limit Express, med en god kusk i Magnus Djuse som helt sikkert går efter spidsen også, den er måske en lille smule hurtigere, men jeg sætter min lid til at Kilgore svarer op. 12 Cameron fra et svært udgangspunkt kan også ved hårdt tempo komme med i legen, jeg tror dog den får svært ved at tage en længde på de to førnævnte, 7 Zaxton er løbets luring og en lille fidus, men jeg står fast på 2 Kilgore. 1 Conrads Palle har været talt meget op den seneste tid, men jeg synes den mangler det sidste i øjeblikket, derfor tror jeg højest den kommer i top 3.

  • Vindertip: 2 Kilgore
  • Fidusen: 7 Zaxton

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

GS75

GS75

På søndag går det igen løs på GS75, og her ligger Årjäng bane til. Vi er klar. Kun 30 andele til salg – køb din via linket herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere