V75 Solvalla – 29/9-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla (søndag)

Spilstop kl.15:00

Vil du være med i søndagens V75 andelsspil – så køb en andel til vores spil via linket – Kun 30 andele til salg:

V75

Søndagens V75 Forslag

Til Solvalla 29/9-2024

Dagens V75 Forslag

V75-1: 4,5,9,11
V75-2: 1,4,5,6,8,9,11
V75-3: 3,5,9,11
V75-4: 2 Dream Mine
V75-5: 5 Vivillion
V75-6: 10,11
V75-7: 2,7,8,9,11

960 Rækker x 0,5 kr = 480 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndag er der en ekstra omgang V75 fra Solvalla, med kvalifikation til Svensk Trav-Kriterium og – Oaks.
På gårsdagens V75 havde vi de 7 rigtige, og hver enkelt andel gav ca. 717,66 kr. tilbage, så håber du var en af de få der fik købt én.
 
Vi havde håbet på lidt mere i udbetalingen, men i den afdeling vi havde lukket med samtlige (V75-3 ungdomsløbet) – da vandt favoritten, og håbet om et storskræl svandt ind, men vi løb alligevel hjem med en fin skilling, da San Moteur svigtede og vi netop havde High On Pepper på vores bon.
 
Søndagens V75 ser spændende ud med udtagningsløb til Svensk Trav-Oaks og Svensk Trav-Kriteriet, og her dukker der nogle gange nogle heste op, som måske ikke har vist hele deres registre endnu, og hvor formen er toppet til dette. Her gælder det om at være blandt de to første i deres heat, og det kan ofte betyde at der bliver trykket på speederen.

Tips til V75 Solvalla søndag d. 29/9-2024 fra Travtips.dk

Som tidligere sagt er dagens V75 omgang fra Solvalla meget spændende ud, og der findes et par fine holdepunkter, samt nogle løb der er en del mere åbne. Husk på at det gælder om at blive mellem de to første for at gå videre, da det som tidligere nævnt er kvalifikationsløb til Svensk Trav-Oaks og Svensk Trav-Kriteriet. Vi satser på at gentage succesen fra i går på vores andelsspil.

V75-1 – 2640m Auto – Kval. Svenskt Trav-Kriterium
I første afdeling sidder 4 Ironic Man med stor sandsynlighed i spidsen, da både 1, 2 og hvad jeg har set af de løb 3 Longfellow har gået i USA, så har denne ikke frontet af egen kraft da heller, der er derfor ikke nogle startkanoner indvendigt. Og den holder med stor sandsynlighed 5 Izod Zet ud også, som nok er favorit til hullet. Fra spidsen, da vil det såklart være hesten at slå. Fra bagsporet har vi dog 11 Bootsman, som jeg ser som bedste hest, men sporet blev dog iskoldt. Jeg tror tidligt de vil søge fremad, for at kunne “styre” farten udvendigt om 4, for så at kunne køre en kval-plads hjem. Men det er jo taktik, det kan jo hekse til herfra. Men hesten er stærk og tåler at blive brugt. 9 Lando Mearas sidder bag to heste på dybt vand, og inden af dem er startkanoner, så det gælder her for Wärjensten at søge ud og fremad, hvis man vil have en chance. Her skal det nævnes, at den senest gik både med sko og en punktering, og den slipper for begge her;) Er er af de bedste i løbet og skal regnes tidligt. Vi har ikke så megen info endnu på 3 Longfellow, men har gået gode tider i USA, men på sprint – og her er det 2640m, hvilket er et helt andet game. Hvad kan den her? Må ses som en outsider, og skal tages med ved 5 streger eller mere.
 
  • Vindertip: 11 Bootsman
  • Fidusen: 3 Longfellow
  • Spids efter 1000m: 4 Ironic Man | Vinderhullet: 5 Izod Zet | Dødens: 11 Bootsman
V75-2 – 2640m Auto – Kval. Svenskt Trav-Kriterium
5 Steady Express er favoritten i dette løb, og meget taler også for sejr. Det er en snack heste, der allerede i sit første løb (volt) gik ud og vandt på flotte 14.8 og 2140m. og har siden da kun blevet bedre. kan åbne okay fra start, men tager ikke spidsen i starten, men kan tænkes at blive kørt fremad tidligt for at overtage. Bør have respekt med sig, og dermed “få lov” til at overtage fra enten 1 Ace Wibb eller 3 Bearra, som normalt er hurtigere fra start. 6 Preacherman er også hurtig fra start, men tror ikke den tager spidsen herfra. Netop 3 Preacherman veksles op i udstyr og kommer nu ud uden sko for første gang, dette kan selvfølgelig gøre noget på starthurtigheden og den er en af de bedre i feltet. Der er dog flere gode heste i løbet, som har lidt mere rutine end favoritten, og på 2640m kan meget ske. Jeg holder også 9 Good Lord højt i dette selskab, og vandt bl.a. over Precherman fra dødens i sin trav debut på ovalen, og hvis der kan blive lidt tempo på løbet, så kan denne meget vel vinde. 11 Conrads Stefan er mere stærk end den hurtige type, og trvies derfor på distance. Travet var dog ikke i fineste stil senest, men banen var da også hård. 8 Grand Circuit med Magnus A. Djuse i sulkyen må man heller ikke glemme her. Og hvordan står den norske gæst 4 Broker Artist sig i dette felt..
 
  • Vindertip: 5 Steady Express
  • Fidusen: 9 Good Lord
  • Spids efter 1000m: 5 Steady Express | Vinderhullet: 1 Ace Wibb | Dødens: 6 Preacherman
V75-3 – 2140m Auto – Kval. til Svenskt Trav-Oaks

Her holder jeg 5 Melba Westwood som min førstehest efter sporlodtrækningen. Magnus A Djuse har her stor mulighed for at køre sig til spids tidligt, hvorfra det vil være hesten at slå. Kommer desuden nu ud med både amerikanervogn og uden sko. Den hest der pt. er spilelrnes favorit er 9 Screen Time Limit er nok feltets bedste hest på kapacitet, det viste den bl.a. da den vandt E3 finalen for hopper i juni. Her blev sporet dog ikke det bedste, og det gælder her om at søge fremad og kvalificere sig videre, og dette er mit andetvalg i dette løb. Man kunne måske godt nøjes med disse to heste på de mindre bon’er. Jeg har dog en fidus i løbet, som er 11 Great Pride ( kun 3% på nuværende) og selvom den kun har en sejr på sine ti starter, er det en hest der har vist sig godt frem mod stærk modstand, bl.a. var den to bagom Ready To Run H.C. for tre løb siden, og var da før Melba Westwood. Hesten kommer desuden nu ud uden sko og den maerikanske vogn for første gang. Kan god skrælle til her på en god dag.

  • Vindertip: 5 Melba Westwood
  • Fidusen: 11 Great Pride
  • Spids efter 1000m: 5 Melba Westwood | Vinderhullet: 3 Miss Liberty | Dødens: 9 Screen Time Limit
V75-4 – 2640m Auto – Kval. til Svenskt Trav-Kriterium
Her kommer et af omgangen måske bedste holdepunkter ud, nemlig 2 Dream Mine, der trak et fordelagtigt spor for en starthurtig hest. Og det åbenlyse scenarie er selvfølgelig spids og slut for vinderen af året E3 finale for Hingster/Valakker. Distancen er dog ny (som den er for flertallet af deltagerne), og det er det eneste minus jeg ser. Men hvem skal sætte et tempo fra dødens? Det tvivler jeg nogen vil gøre med mindre de leger kemikaze piloter. Og ved det scenarie, da er det kun galop og sygdom imod. Vil man gardere, da ser jeg et par fine modbud som vil kunne drage gevinstpuljen op for de 7 rigtige på V75. Den første er 9 Wallman opkaldt efter sin ejermand (Walmann Roger), hesten er i min bog en hest der går bedst fra ryg, og her kan den følge favoritten og sidde fint i andetsporet direkte, og den har tilmed vist at den duger på distance (1/2). Kan gå en rask slutspurt, og skal regnes blandt en af dem der kan gå videre. 3 Dark Photon Face er favorit til vinderhullet og dermed ryggen på favoritten, og holder ekvipagen sig i trav denne gang, så kan den overraske. Men ellers er det åbent der bagom favoritten.
 
  • Vindertip: 2 Dream Mine
  • Fidusen: 9 Wallman
  • Spids efter 1000m: 2 Dream Mine | Vinderhullet: 3 Dark Photon Face | Dødens: 6 J.Kagan Brick
V75-5 – 2140m Auto – Kval. tilSvenskt Trav-Oaks
En ligeså stor favorit finder vi her i denne afdeling, da 5 Vivillion pt. er stregte til lidt over de 50% og det er nok også passende. Denne Propulsion datter har gjort to løb for dtald Wärjesten, og det først løb trængte den virkelig også til efter lidt sygdom. I det seneste løb så vi en forvandlet hest, der vandt over flere af kuldets bedste trods en rejse i dødens, gik den en 12.8 tid over de 2140m. De fortsætter til denne start med samme udrustning, og her tror jeg de presser sig til spids efter lidt, og overtager denne fra 4 Tangerina, der nok er den første til planken. Fra spids bør det være spil mod et mål. Igen, vil man ud og gardere, da er det mere åbent bagom. Men 11 Pretty By Linda skal med, hvis 5 udgår. Denne var med i det samme løb som favoritten senest og blev to’er, men fik da en bedre rejse, og var alligevel chanceløs! 6 Bottnas Lady er en okay starthurtig hest, der er letlørt og virker til at være i udvikling. Bør få en fin rejse her, og kan måske kvaæe sig ind som andenhest. Det er enten at bakke eller prøve sig fremad mod dødens for Goop, og mon ikke de kører fra start – og derfra håbe på at 8 Scarfo Pellini holder hele vejen ind. Får på sig den amerikanske vogn her, og det kan øge starthurtigheden på en i forvejen okay kvik hest.
 
  • Vindertip: 5 Vivillion
  • Fidusen: 6 Bottnas Lady
  • Spids efter 1000m.: 5 Vivillion | Vinderhullet: 4 Tangerina | Dødens: 8 Scarfo Pellini
V75-6 – 2640m Auto – Kval. til Svenskt Trav-Kriterium
De to bedste heste har fået bagspor, og det kan selvsgatens åbne løbet lidt op her. Vil man gå kort, så kan man bare spille på 10 og 11, men for dem der måske søger en mindre overraskelse, så kan dette være et løb der er værd at smide et par ekstra streger i på de større bon’er. Jeg holder 10 og 11 som de klart bedste heste i løbet. Af dem bliver min knebne førstehest i løbet 10 Facetime Dream, der også må ses som en af forhåndsfavoritterne til at vinde Kriteriet. Men først skal den kvalificere sig. Den har to okay fine starthurtige heste foran sig, så de bør sidde med okay fra start, og planen må helt klart være at køre hele vejen frem til dødens, og måske endda prøve at overtage. Ifølge Nurmos virker hesten bedre for hvert job de kører derhjemme. En anden stærk vinderhest fra bagsporet er 11 Phantom Express, det er også ses som en af forhåndsfavpritterne til at løbe med det hele. Holdt flot bagom Dream Mine i E3 finalen, og var reele, da han slog samme hest fra dødens sidst. Her er planen nok ligeså klar, og det er også at søge fremad. De kan nemt ende i dødens og anden-yder, hvis ikke en af dem “får lov” at overtage. Om det bliver spids for en af forhåndsfavoritterne, kommer nok an på Khilstöm og 2 Greetings, da jeg tor denne sidder i spidsen efter de første par hundrede meter, og taktikken er given, at køre der hele vejen, eller overlade, og håbe på at det kan holde til at være blandt de to første. Så vil man streg mere på, så tag 2 med.
 
  • Vindertip: 10 Facetime Dream
  • Fidusen: 2 Greetings
  • Spids efter 1000m.: 2 Greetings | Vinderhullet: 5 Look At Me Sisu | Dødens: 10 Facetime Dream
V75-7 – 2140m Auto – Kval . til Svenskt Trav-Oaks
Nu er vi allerede nået til sidste afdeling, og denne r vel sammen med anden afdeling en af de mere åbne. Vi kan starte ud med 2 Gudrid Face, der senest virkede forvandlet, som at hesten nu ved hvad det går ud på. Vandt på en høj 11 tid over kort distance på lette ben, og så godt ud. Det er en hest stalden holder højt, og  den er også velstammet. Her er der fine muligheder for at tage spidsen, og jeg tor ikke Kolgjini overlader den, selv om spørgsmålet skulle stilles af bl.a. 7 Olivia Bros, der før har spidset fra samme spor. Oliva Bros var rigtig god ved sejren for 4 starter siden, men har i de sidste to løb ikke vist de samme takter. Men har ifølge stalden været mindre trænet, da de havde dette løb i sigtekornet – så det kan være grundet. Hesten har kun 1 ud af 5 i spids, så den foretrækker nok et rygløb, hvis ikke spidsen er optaget. Desværre for denne kan de måske ende med dødens, som det ser ud i min taktikbog, med mindre de søger ned i vinderhullet – det er op til Magnus A. Djuse at finde den bedste løsning her. En af de heste der i dette løb starter med højst sejrschance er vel også 11 Ready To Run H.C., her er det lidt samme scenarie, som i de fopregående, mon ikke de bør søge fremad per omgående. De har også teste ryk-tusser i træningsjob, og det har fungeret fint, og ifølge stalden skal hesten være en del forbedret til denne start i forhold til senest, og det siger vel en hel del – da det blev til sejr. Fidusen i løbet må være 8 Lovely Rita, hesten var bl.a. favoritspillet til 1.98 mod bl.a. Ready To Run H.C. for tre starter siden, og er nu totalt bortglemt. 9 Mellby Merry skal også med på de større bon’er. Har taget sine sejre fra spids, men det bliuver det ikke her, men bør kunne sidde fint til med en starthurtig ryg (2 Gudrid Face), og skal med ved 4 eller flere
 
  • Vindertip: 11 Ready To Run H.C.
  • Fidusen: 8 Loverly Rita
  • Spids efter 1000m.: 2 Gudrid Face | Vinderhullet: 1 Star Pulsion | Dødens: 7 Olivia Bros
Håber du kunne bruge denne gennemgang. Husk at køb en andel til vores V75 spil her.

V86 Superdays

V86 Superdays fortsætter mandag, tirsdag og den sidste omgang onsdag – hvor der er MULTI-JACKPOT! Køb din andel allerede nu til de tre resterende dage:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere