V75 Åby – 28/9-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Åbytravet

Spilstop lørdag kl.16:20

Vil du være med i lørdagens V75 andelsspil – så køb en andel til vores spil via linket – Kun 30 andele til salg:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Åbytravet 28/9-2024

Lørdagens Lille V75 Forslag

V75-1: 3 Great Skills
V75-2: 2 Mindyourvalue W.F.
V75-3: Alle (12)
V75-4: 5,7,11,14
V75-5: 6 Cameron
V75-6: 5,8,12,14,15
V75-7: 7 San Moteur

240 Rækker x 0,5 kr = 120 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

En meget flot V75 omgang denne lørdag fra Åby, hvor vi bl.a. skal se San Moteur og Great Skills i aktion blandt flere.

Husk på, at der i denne weekend er hele to omgange V75, da der søndag køres en V75 omgang fra Solvalla.

Vi kører V75 andelsspil til begge omgange, og du kan købe via link herunder:

Tips til V75 Åby lørdag d. 28/9-2024 fra Travtips.dk

Lørdagens V75 omgang fra Åby er en meget fin af slagsen med flere flotte løb, og blandt andet med Svensk Mesterskaber, der skal kåres i diverse kategorier. Dagens V75 gennemgang er lavet torsdag, så tag dette ‘in mente’, at der kan komme nye meldinger fra stalde/kuske, samt strygninger osv. som kan have indflydelse på løbsafviklingen. Husk på at der er dobbelt open-strech til rådighed over opløbet. Så er tur i vinderhullet er ikke helt ringe.

V75-1 – 2140m Auto – Sto SM 2024

Her har Daniel Wärjesten helt sikkert haft sit sigtekorn rettet ind på dette løb i noget tid med sin adept 3 Great Skills. Møder nu kun hopperne, og skal have stor chance. Skal dog også være på 100% for at vinde. Her er løb-scenariet nok at 4 Felicia Zet tager spidsen og overlader den til favoritten. Fra vinderhullet, kan den måske overraske. Skrællen i løbet kan være 5 Iceland Falls. Jeg ser ingen andre vinde dette.

  • Vindertip: 3 Great Skills
  • Fidusen: 5 Iceland Falls
V75-2 – 2140m Auto – Monté-SM 2024
2 Mindyourvalue W.F. vandt bl.a. samme disciplin for to år siden, og er på jagt efter at gentage bedriften. Dette er en klassisk Monté hest, som altid har gjort sine bedste løb med netop en rytter på, og i hænderne på Christina A Hande, og et perfekt startspor, er dette min klare førstehest i løbet. Kan være en blank, eller stærk A-hest. man skal dog altid være på vagt, når Monté eksperten Jonathan Carre sætter sig op. Han misser sjældent pallen med sine køreture, og det samme gælder 8 Beat Generation her i dag. Tror den kommer til at give min førstehest en kamp. Glem ikke 9 Devs Definitif, der kommer “hjem” fra Frankrig, og med erfarne Tove Bengtsson i sadlen kan de overraske.
 
  • Vindertip: 2 Mindyourvalue W.F.
  • Fidusen: 9 Devs Definitip
V75-3 – 2140m Auto – Ungdoms SM

Et åbent løb (ungdoms SM), hvor meget altid kan ske i et sådant ungdomsløb. 5 Patriots Zon står til at kunne overtage spidsen, og skal regnes derfra. Først til planken tror jeg dog 6 She’s She er og fra vinderhullet på Åbytravet kan den sagtens vinde. Vi kunne nævne flere, men se lidt op for 4 Good Moments, der kun er streget til 4% – Har en god kusk i Linus Lönn, og hesten kommer nu med amerikanervogn og ryk-tusser.

  • Vindertip: 5 Patriots Zon
  • Fidusen: 4 Good Moments
V75-4 – 2140m Auto

Den der har størst vinderchance her er i mine øjne 5 Panthere d’Inverne, får til denne start den amerikanske sulky på som næstsenest, hvor den på bedste vis kom tilbage efter en galop. Fejlfrit rækker den langt, da det er en af de bedre i løbet og sporet blev fint i denne spårtrappa (amerikanerløb). Men ellers er det endnu en afdeling der er meget åben. 13 Lovely Ratzeputz kan meget på en god og fejlfri dag. 11 King of Silver ved vi er bedre end hvad den har vist på det seneste, kan den slå til nu. Sporet er dog ikke det bedste. Af de danske islæt er det vel 14 Iloveyou Butcher, der føles mest spændende – men streg gerne på i denne afdeling.

  • Vindertip: 5 Panthere d’Inverne
  • Fidusen: 11 King of Silver
V75-5 – 2140m Auto – Lärlings-SM
Min førstehest her bliver 6 Cameron, der får Victor S. Sundgren i sulkyen, hesten gør altid gode løb, og er tilmed starthurtig. Her tror jeg de får “lov” at køre til spids, og ja så kan det sagtens holde hele vejen. Kan være et frækt blankbud. Men det er et lærlingeløb, og alt kan ske i disse. 10 Lexus B.R. er en fin norsk gæst, der endelig kom tilbage i vindercirklen sidst, og har fundet lidt form igen efter et par mindre vellykkede løb. Kan være en fordel at komme bagfra i disse. Jeg vil bestemt heller ikke undvære 9 Competivo og 11 Humanity Pellini på kuponen, hvis der skal garderes. 2 Hashtag Simoni kan være en luring, endeligt har denne fået et fint startspor.
 
  • Vindertip: 6 Cameron
  • Fidusen: 2 Hashtag Simoni
V75-6 – 2640m Auto
Diamantstoet, som spårtrappa, hvor de heste med mest indtjening står i de ringe spor. Og har kan det stort set altid betale sig at være gavmild med stregerne. Da det er den længere distance, har bagsporshestene flere meter til at kunne nå frem, men det er dog nogle kapable heste der står på forreste geled, bl.a. 5 Ecstacy, der her kommer ud uden sko for første gang i sverige (ved ikke om den har gået uden i italien), og kender vi Gocciadoro ret, så kører han nok fremad med det samme for at overtage spids. Derfra kan den måske holde hele vejen ind. 8 Caia er meget starthurtig, og det er ikke utænkeligt at den kommer først for derefter at slippe for at sidder klar i vinderhullet. 14 Ultra Violet har tjent mest i feltet, men har nok også hoppet ligeså mange penge væk. Fejlfritt, skal man aldrig vide sig sikker. Kun 2%
 
  • Vindertip: 5 Ecstacy
  • Fidusen: 14 Ultra Violet
V75-7 – 2640m Auto – Svenskt Mästerskap 2024
7 San Moteur må siges at være tilbage igen, da han senest car helt suveræn. Wow. Her blev det lidt langt ude på vingen, men jeg har på fornemmelsen at respekten må være stor, og Goop kan søge fremad med det samme. Kommer de det, så er løbet måske ovre, da goop plejer at være en mester i at køre et stigningsløb. Så spørgsmålet er selvfølgelig om de andre vil race! Vil man gardere på lidt større systemer eller alternative kuponer, så er det vel fremst 3 Staro Mack Crowe, der har et godt spor og kan køres ned i andetsporet direkte, den har altid en god spurt at tilgå og er i super form. 6 High On Pepper, har kun fordel af distancen, da den altid går hele vejen ind. Var faktisk foran San Moteur i Åby World Grand Prix den 10. august, men fik da også en smørrejse.
 
  • Vindertip: 7 San Moteur
  • Fidusen: 3 Staro Mack Crowe
Travtips.dk Gevinst
V75 Gevinst

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere