V86 Xpress – Solvalla & Åby 25/9-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop kl.20:30

Vil du være med i aftenens V86 andelsspil – så køb en andel til Travklubbens spil via linket:

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Åby & Solvalla - 25/9-2024

Onsdagens Lille V86 Forslag

V86-1:  6 Our Brodde
V86-2:  2,7,10
V86-3:  6,8
V86-4:  2,4,10
V86-5:  8 Man After Midnight
V86-6:  1 Decathlon
V86-7:  1,2,9,10
V86-8:  1,11

144 Rækker x 0,25 kr = 36 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Spilstop er først kl.20:30 onsdag aften. Vi sætter det endelige spil op ca. 15-20 minutter før spilstop. Du kan spille med her.

Vi håber på udsolgt – så vi kan lave en stærk kupon. Vi går ud fra vores synspunkter i analysen her på siden, samt seneste staldtips og eventuelle strygninger ‘in mente’.

Værd at vide

Onsdagens V86 omgang deles imellem Åby & Solvalla – Denne onsdags omgang er den første af i alt seks omgange med V86 Superdays, der kører over seks hverdage, hvor alle eventuelle jackpot kroner føres videre til næste onsdags V86 spil (8-puljen).

Vi kører andelsspil til alle dage. Vi sætter først spillet op ca. 30 minutter før spilstop når vi kender budgettet, og har fået de sidste nye staldinfo ind. Derfor kan forslag også variere fra det vi viser her på Travtips.dk. Det er ikke sikkert vi når at lave spiltips til alle omgangene, men vi vil prøve;)

V86 Superdays bliver kun afbruft af to gange V75 denne weekend – og Travtips.dk’s egen spilkub er med begge dage. Kun 30 andele til salg – Køb dem her V75 Åby Lørdag og søndagens V75 Solvalla Søndag.

Du kan allerede nu købe andele til flere af de resterende V86 omgange via links herunder (vi linker så snart spil er åbnet via Travklubbens spilklub):

Oversigt over V86 Superdays
  • Onsdag 25/9 – Solvalla/Åby – SPIL MED HER
  • Torsdag 26/9 – Bergsåker/Örebro – SPIL MED HER
  • Fredag 27/9 – Gävle/Umåker – SPIL MED HER
  • Mandag 30/9 – Färjestad/Mantorp – SPIL MED HER
  • Tirsdag 1/10 – Axevalla/Bjerke 
  • Onsdag 2/10 – Solvalla/Jägersro (JACKPOT) 

V86 Xpress 25/9-2024 – Analyse

Dagens V86 omgang deles imellem Åby & Solvalla, som vel er den mest klassiske V86 Xpress kombination (af baner) som vi kender det. Her er det vigtigt at huske, at der på Åbytravet er dobbelt open-strech, så har man en spurtstærk hest, så er det ikke ringe at sidde i vinderhullet.

Vi er godt klar over, at vi kun har vundet smågevinster på det seneste, men det er heste vi spiller på, og det er bare ikke altid at man kan forudse at to tre af dem vi har holdt på som sikre pludselig er under niveau eller bliver påkørt. Men det har vi prøvet før, og så ruller de store gevinster pludselig ind igen i en lind strøm. Tænker at vi her på V86 Superdays, nok skal få ram på de 8-rigtige, og deraf score en fin gevinst til vores standhaftige andelsspillere. Nå, lad os komme igang.

V86-1 – 1640m Auto – Åby

Bemærk her, at det både er hingste, valakker og hopper der mødes. Alle fine treåringe med få kroner på konto’en. Den på nuværende mest betroede hest er 11 Grande Finale, som er et sygt fedt navn til en hest, denne er altså søster til bl.a. Calgery Games og Fame and Glory, og dette medfølger jo en del forventninger, og hun har da også gjort det fornuftigt. Men spor 11 over kort distance på Åby, er bestemt ikke noget man bare går ud og vinder – og hesten er i min bog derfor overstreget til over 40% på nuværende, men mon ikke den falder mod spilstop, med mindre folk har tabt sutten. Er kun et andetvalg for os. Min førstehest i løbet er Birger Jørgensen køretur, nemlig 6 Our Brodde som senest vandt på Lunden via spids og slut. Til den start kom den ud efter pause og sygdom, og bør være yderligere forbedret til denne start. Jeg tror ikke den får svar indvendigt, da der jo er open-strech, og der ingen startkanoner er indvendigt – Og den bør derfor sætte sig i spidsen og så skal Birger styre løbet derfra. Denne kan sagten være et blankbud på den korte distance, eller stærk lås med 11. I samme løb på Lunden var 8 Bekir H.T.V. også med i, og her spurtede denne stærkt til slut og virkede som en hest med vinderkræfter, hvis åbningen var kommet lidt før. Planen for Ken Ecce må være at køre lidt fra start og søge ned i andetsporet, og med et rygløb herfra kan den skrælle (kun 4% på nuværende). Begge heste er rykket et spor ned (da 5 El Chapo ikke kommer til start). Vil man gardere mere, så er det 1 Pirat Brodde, der senest satte over 100-150m til, og fuldførte bag feltet i en fin tid, dette er første autostart med hesten, så hvor hurtig den er fra start står lidt i den ukendte, med bør streges ved gardering. 3 Getting Rid Of kan åbne lidt over middel fra start, men har dog haft en tendens til galop, når det har gået lidt for hurtigt. Så ved ikke om det tager en safety start. Virker dog til at være en god stærk hest som går hele vejen ind.

Ranking: A:B:11,8,1,3,10  C:4,9,2,12,7

V86-2 – 2140m Auto – Solvalla

I et ellers åbent løb, da holder jeg 2 Full Speed Forward som min førstehest. Hesten så stærkt ud senest, hvor det blev til sejr, og virker nu til at have fundet topformen for alvor efter en del starter. Denne gang er modstanden en smule bedre, men men til gengæld sidder Jorma nu i sulkyen og jeg forventer at de sidder i spidsen ind i første sving, og muligvis kan holde hele vejen ind. Med mindre den får pres på udvendigt, hvilket godt kan ske i dette selskab, da der er flere stærke heste med, bl.a. 10 Hackels Humlan, der er en rigtig fighter, hvilket hun viste sidste gang og var meget tæt på at holde hele vejen ind efter et hårdt løb i bl.a. dødens, hvor hun endelig kneb forbi spidshesten ind på opløbet, men blev to’er efter en smygkørt hest vandt. Denne gang kører Per Lennartsson, og det er et kæmpe plus, og med et bedre løb denne gang kan det holde hele vejen ind. En anden fin hest er 7 Bordeaux Face som altid har vist fin styrke, men som har galopperet bort mange penge under sin korte karriere. Dog så hesten flot ud senest, hvor den afsluttede på bedste vis. Her kan jeg godt se at Réden, der selv sidder i sulkyen kører fremad mod dødens, og prøver derfra. Skrællen i løbet er i min bog 6 J.J.Snowstorm (kun 4%)der netop er en stæk krabat. Hvis der skulle blive tempo i løbet, så kan de spurte forbi alle over opløbet – kommer fra tre sejre i træk. En anden skræl kan være 4 Elkmann As, der har en god sprint at tilgå, gik uden sko sidst, men det fungerede ikke, og de går nu tilbage til lette sko Kun 2%. 9 Bravo Victorio afsluttede godt af senest, og er endnu en hest der er mere stærk, og kan de bare nognelunde følge 2’erens ryg fra start, så er meget vundet. Glem heller ikke 12 Västerbo Cookie, der får Magnus A. Djuse i sulkyen. Hvis ikke man tror på spids og slut for 2, så er det et meget åbent løb, og det vil ikke være forkert at gardere bredt her. 

Ranking: A:2,10,7  B:6,4,9,12,1,3,11  C:5,8

V86-3  – 2140m Auto – Åby

I dette ungdomsløb, får Mads Henriksen chancen bag 6 Kyrie Eleison, der siden årsskiftet har været i træning under Flemming Jensens ledelse, og har siden da næsten udelukkende gjort gode løb. Senest var hesten tilbage efter lidt pause og gik da et godt løb, men i sidste sving så det ud til, at han skulle rulle ind i galop og mistede lidt fart på det, og jeg tror, det kan have kostet ham sejren. Mads Henriksen er en god kusk og dette er min førstehest i løbet, men den er dog streget til over 50% på nuværende, og det er alt for meget. Tænker Mads bør køres offensivt, da han kan have mulighed for at overtage spidsen fra 3 eller 4. 8 Klondyke River, er en af de bedre heste i feltet, men der er dog risiko for de kan sidde på vingen og må bakkes herfra. 3 Con Padre og 4 Jascal er begge hurtige fra start og det kan sagten bliver spids eller vindehul for dem. Tror dog 3 har størst chance, og har en god kusk i Wilma Karlsson – og med Åbytravets open-strech kan det være en vindermelodi, at tage vinderhullet, da vi måske ser en offensiv Mads med 6 Kyrie Eleison tage spidsen efter lidt indeledene spidskørsel. 1 Star Cash er en stærk hest for sammenhænget, men fra spor 1, kan de sidde fast på indersporet. Får de frit, er det en outsider man skal overveje.

Ranking: A:B:8,3,4,7,1,9,12  C:5,10,2,11

V86-4 – 2140m Auto – Solvalla

Endnu en åben affære, min knebne førstehest bliver 2 Berghsäker WF, som er sikkerheden selv. Otte podier på tolv starter taler for sig selv, og holdningen er der ikke noget galt med. Jeg tror på, at han kan køre sig frem til føringen efter lidt tid, og i den position kan han være svær at tage ned. I vinderhullet tror jeg 4 O.M.Keep on Runnin sidder, da denne er hurtig fra start, og nok er den initielle spidshest. Kommer åbningen over opløbet er denne livsfarlig. Fra bagsporet finder vi bl.a. 10 Dr Byfuglien der senest gik et stærkt løb og vandt på lette ben på en god tid. Nu bliver det endda en stort kusk plus med Magnus A. Djuse i sulkyen, ligesom den får en amerikansk sulky på for anden gang i karrieren. 9 Back To Work førte stort i det seneste løb, hvor den lå til at vinde, men tabte siden travet. Er nu behandlet, og er bedre end resultatrækken – kan være en skræl her i fejlfri udgave. Synes i bund og grund disse skiller sig lidt ud over resten.

Ranking: A:2,4,10  B:9,1,11,7  C:8,3,5,6,12

V86-5 – (2140m) Volt – Åby

At 8 Man After Midnight skal være streget til over 70% forstår jeg intet af. Jo vist en klar førstehest, men jeg ser dog flere som på en god dag kan vinde dette løb, da der ikke skiller dem meget af. Favoritten har løftet sig meget efter sin lille løbspausen, og kommer med to sejre på fin vis. Skal stå klart først, men vi råder dog til gardering på større systemer. På første volte finde vi 3 Somebodyneedsyou, denne er kun 3 år gammel, og har gået godkendt uden at brilliere, men tidsmæssgit fint i forhold til dagens konkurrence. Til denne start skal udstyret justeres lidt, og vi tror denne sidder tidligt i spidsen, kan de få fred og køres der, da kan det række langt. 11 Nyatrix fik senest en fin rejse i andetsporet og afsluttede godkendt, men kunne ikke nå El Chapo som var riktigt stærk i det løb. Hesten ser ud til at have stabileseret sig, og har en god afslutning, som rækker langt i dette selskab. efter en lång rad av galopper och klarar spåret galant. 9 Fritz S.H. virkede ikke med sin nye balance senest og de går nu nok tilbage til den gamle. Har ligesom flere af de andre ikke en super række, men plejer dog altid at gå gode løb. Her er konkurrencen ikke den værste, og den skal streges tidligt i et sådan løb. Streger man på, så tag alle med fra første volte, da det er Åbytravet med open-strech, og sidder man i første parket ind på opløbet, så kan en af disse sikkert godt vinde på en god dag, hvis favoritten ikke er på top.

Ranking: A:B:3,11,9,1,6,5,2,13  C:10,12,14

V86-6 – (2640m) Volt – Solvalla

Hvis 1 Decathlon holder spidsen her, eller tidligt får overtaget spidsen, så bør det være en fin chance. Hesten må siges at have fundet formen, og gik mere end godkendt senest udvendigt på Money Matters. Bagom er det mere åbent, og det vil ikke være forkert at gardere lidt, hvis ikke man blanker denne. Hvis man gardere, så er det mere åbent, men vi ved alle at 9 Triton har en rigtig god spurt at tilgå, og i et lille felt som dette, må det siges at den nok skal få denne brugt. På første volte som vores førstehest finder vi også 2 Caughtredhanded, der her bliver bliver kørt af sin træner Svante Ericsson, hvilket er et minus kontra Örjan. Kapacitetsmæssigt står den sig dog godt til her, og der det er muligt den tager vinderhullet, og kommer åbningen er den farlig. Örjan Khilström kører i dag i stedet 4 Oracle Vixi, og skal heller ikke glemmes. 11 Power Doc går ned i klasse her og har tidligere vist, at distancen ikke er et problem. Han sluttede godt fra en dårlig spor sidste gang og må ikke glemmes ved gardering.

Ranking: A:B:2,9,11,4,8  C:10,6,3,7,5

V86-7 – 1609m Auto (The Red Mile) – Åby

Det lugter lidt af fart overf feltet her, og selvom distancen siger 1609m, så kan det være en fordel at komme bagfra ved højt tempo. Spiskampen står fremst mellem 1 og 2. 1 Sweetman højner sig i spids, og komme den der, så kan det holde hele vejen, men jeg har dog på fornemmelsen at 2 Iznogoud AM, også siktes der, og gør den det, kan det meget vel være at denne får overtaget. Har tidligere været noget usikker, men mon ikke træningspausen har gjort den god. Jeg tror ikke, at Markus Schön ville have taget denne ud, medmindre han havde været meget glad for den i jobbet. Kapacitetsmæssigt, er der måske ingen i dette løb der er bedre! 10 Danser Brodde var fin i nederlaget mod den rigtig gode Staro Mack Crowe senest, og formen virker på top. Skulle der være et højt tempo her, kan det være meget passende netop at komme bagfra med sparet energi. 9 Secret Volo, har netop ryggen på de to starthurtige heste, og kommer til at sidde perfekt i andetsporet direkte, eller i indersporet med open-strech til rådiughed. Spurtede meget flot i kulisserne senest efter at være havnet langt tilbage og må være gået fremad med løbet i kroppen. Hun er hurtig fra start og skal ses med en god chance for at følge 1 eller 2 i starten. 

Ranking: A:2,1,10,9  B:4,3,8  C:7,5

V86-8 – 1640m Auto – Solvalla

1 Scorpion Tile er normalt meget hurtig, når den bliver fyret af fra start (hvilket den ikke er blevet de seneste år), og ved denne start tager de tilmed de fire sko af for første gang. Ligesom der sættes en amerikansk sulky på – det lugter af krudt fra start af, og alt sættes på et bræt. Holder de spidsen, så er meget vundet. Værst imod i spidskampen er 3 Joanne Leejs, og vil den kunne komme forbi, da køres denne nok i spidsen. Synes dog i bund og grund dette er en dårligere hest kapaciotetsmæssigt, og ikke en jeg vil tro kunne holde hele vejen, men til kun 2% kan den skrælle på en god dag. Bliver 1 lukket inde, da åbner det selvfølgelig løbet op. Og en man i så fald skal have med er 11 Eldorado Jet, som nok er bedste hest i feltet. Debuterede for tre løb siden under Alessandro Gocciadoro og vandt derefter sikkert i Italien fra spids. Næste løb var endnu en sejr fra spids, og senest debuterede han i Sverige. Her sad han længere tilbage i et hurtigt kørt løb og havde aldrig en reel vinderchance, men en fjerdeplads var stadig godkendt. Aftenens felt er lettere, og med et løb i kroppen på svensk grund bør formen være fremflyttet. Eldorado Jet har hidtil kørt med sko, men i aften kører han uden sko, hvilket gør det ekstra spændende. Med Magnus A Djuse i sulkyen er han tidlig. Der bagom vil jeg også nævbne 4 Apomorphin, som er i rigtig god form, og havde nok vundet senest, hvis ikke de kørte op i vognen foran sig. Den er okay fra start, og skal med ved gardering. En som også skal regnes er 9 Can Can Broline, der sluttede som to’er sidste gang efter en fin tur. Til denne start maxer de i balancen ved at køre uden sko og amerikansk sulky. Den korte distance er hendes bedste, og kommer de til fra bagsporet, så kan den meget vel vinde, specielt ved overpaced løbsafvikling. 

Ranking: A:1,11  B:4,9,2,3,6  C:5,10,8,7,12

V86 Gevinst
V86 - Onsdag
V86 Gevinst
V86 gevinst december

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere