V75 Eskilstuna -14/9-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Eskilstuna

Spilstop kl.16:20

Eskilstuna byder op til V75 trav-dans på lørdag, hvor vi kan se frem til en klækkelig Jackpot omgang med fin mulighed for god udbetaling.

JACKPOT
V75

Dagens V75 Forslag

Til Eskilstuna 14/9-2024

V75 Forslag

V75-1: 1,4,5,6,8,10
V75-2: 5,6,7,9,12
V75-3: 1,4,5,6,9
V75-4: 2,3
V75-5: 9 Greensboro Zet
V75-6: 2 Jobiline Ridge
V75-7: 3,4,6,7

1200 Rækker x 0,5 kr. = 600 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Vi beklager at vi ikke nåede nogle V86 tips til i går, men er lidt presset på tiden i øjeblikket. Til lørdagens V75 omgang er det igen Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser som står for analysen og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.
 
Både M&A’s JP Fiduser og vi på Travtips.dk kører et V75 andelsspil til Eskilstuna. Og du kan rolig købe en andel til hver, da vi ikke kører de samme systemer:
 

Husk at der på lørdag også køres en fin V65 omgang fra Aalborg, hvor bl.a. årets danske derbyvinder Icebreaker kommer til start i Aalborg Store Pris 2024.

Tips til V75 Eskilstuna lørdag den 14/9-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Vi ser frem mod endnu en jackpot denne lørdag fra Eskilstuna, da sidste weekends favoritparade gav muligheden for en ny jackpot denne lørdag. Den eneste favorit der svigtede var Olly Håleryd, som fik et dårligt løb – og desværre var det den ene af vores blanke så vi faldte med et brag… Jeg tror at denne lørdag bliver spændende med muligheder for skræl og høj udbetaling, det er svært at finde de oplagte favoritter, derfor ser løbene mere jævnbyrdige ud. Der er 5 afdelinger med 12 heste og 2 afdelinger med 15 Heste, det giver basis for gode og jævn tætte løb.

V75-1 – 2140 meter Voltestart

Vi starter med en meget åben afdeling hvor der er muligheder for et par omstarter, inden vi får sendt hestene ud på de 2140 meter. Jeg starter med at vurdere at dette løb er det løb, der er sværest at forudse. Jeg sætter pt, 5 Oracle Vixi først. 1 Ferrara er hvis den kan holde sig i front fra start et modbud, der kan køre spids og slut. Den er dog ustabil, og voltestart er ikke dens foretrukne, men Robert Bergh kan nok styre den sikkert fremad. 8 U.S. Marines med Adielsson i sulkyen skal ikke glemmes, da han er en af de bedste voltestarts kuske, der er i Sverige og hesten er i god form skal de på kuponen. 4 Freako som svigtede i sin sidste start med en startgalop, men kommer fra en stald i form kommer på, nu kan man få den afsted uden de store problemer. 2 Zebulon har skuffet lidt i de sidste par starter, men træneren melder om god form og de har sigtet mod dette løb. 10 Dee Godfather er også på kuponen – den er absolut en hest der ikke må undervurderes! Fidusen i dette løb, synes jeg er 6 Optimum Bankrobber, den har springspor denne gang og kan med sin starthurtighed tage føringen, jeg tror det er taktikken fra start, det er svært at udpege en vinder, men jeg tror 2 Zebulon er øverst på målfotoet

  • Vindertip: 2 Zebulon
  • Fidusen: 6 Optimum Bankrobber
V75-2 – 2140 meter Autostart

6 Billy The Bronco var en lille overraskelse sidste gang den vandt, den leverede en rigtig fin afslutning, det er ikke en startraket, men til gengæld er den utrolig god til at afslutte, se eventuelt dens sidste løb og se hvordan den flytter sig i opløbet, den kommer til at stå først på kuponen, men dog mener jeg ikke det er et blank forslag, da 12 Jeremias Sisu må betragtes som favorit. Det betyder ikke det store at startsporet er nummer 12, da en vis Magnus Djuse sidder i sulkyen – og da skal den regnes med. 5 Zenmeister er på kupon, sammen med 11 Young Andy den kommer sikkert flyvende til sidst og har en fin chance for at lande i toppen. 9 Nasdaq Newport har brug for et hårdt tempo, men kommer det er den en af favoritterne. Luringen eller fidusen er 7 Paulie Walnuts som fra spor 7 kommer til at udnytte sin starthurtighed for at søge ned i banen, lykkes det så skal der regnes med den. Jeg vælger at nøjes med de nævnte heste da jeg tror det er mellem dem det afgøres.

  • Vindertip: 12 Jeremias Sisu
  • Fidusen: 7 Pauline Walnuts
V75-3 – 1640 meter Autostart

9 Lozano Di Quattro var inde i billedet til deltagelse i Eliteloppet, det var tæt på at lykkedes, men et lille formdyk i Maj måned gjorde at den blev fravalgt. Jeg synes det er en af de bedste heste i feltet og er også min favorit til at vinde, jeg synes den er på vej frem igen og modstanden i dette løb er god, men absolut mulig at kæmpe ned. Spor 9 er ikke det store problem da den kan lægge sig i ryg på 1 Comes With Age og 2 S.G. Mistral som begge er starthurtige, føringen tror jeg dog 5 In Love Mearas tager i hård kamp med 6 Dany Capar, vi ved gul kusk jo går hårdt efter spids, så jeg tror de første 500 meter går stærkt, og kan Lozano Di Quattro lukrere på dette tror jeg den vinder. Der er dog gode heste med i løbet og selv 8 Triton som er en god afslutter vil jeg ikke afskrive, 11 Parveny ville hvis den havde været i første række også have kunnet løbe med om sejren, nu bliver det lidt sværere, men der er en chance. 4 Lucifer Boko leverer på top hver gang og står som min fidus i dette løb, den bliver dog klemt mellem 5 og 6 da de begge er hurtigere fra start, jeg glæder mig til dette løb da ser utroligt tæt ud.

  • Vindertip: 9 Lozano Di Quattro
  • Fidusen: 4 Lucifer Boko
V75-4 – 2140 Autostart

Lærlingeløb der skriger på garderinger. Det er et forholdsvist åbent løb da lærlingene som regel kører fremad, nogle gange lidt med hovedet under armen, jeg vælger i dette løb at begrænse mig til 4 heste/lærlinge. Jeg satser lidt på at 2 Gibraltar tager spids og styrer løbet derfra, det er min favorit til at vinde løbet. 3 Village Party er næst favorit og absolut en konkurrent. 9 Micke Sting har leveret lidt ujævnt et stykke tid, nu prøver man uden sko for at se om dette giver effekt, hesten har kapacitet og skal ikke glemmes. 8 Jackpot er lidt en ubekendt, den har sine dage hvor den leverer på top og andre dage hvor den kan galoppere umotiveret, men har kusken styr på hesten så er den en man skal regne med. En lille luring er 7 Ace Of Marke, kusken kørte også hesten sidste gang og her vandt den, de kan måske gentage succesen på lørdag, men det er værd at spille lidt plads på denne.

  • Vindertip: 2 Gibraltar
  • Fidus: 7 Ace of Marke
V75-5 – 2640 Autostart

I denne afdeling prøver jeg at gå med en blank som pt ikke er favorit, men som elsker distancen og så har den en kusk som netop ved hvordan man kommer først over målstregen. 9 Greensboro Zet vandt sidste gang den kørte denne distance og det er som om den er bedst på de lidt længere distancer, hvor den kan bruge sin styrke, at der er flere gode konkurrenter i løbet gør dette til lidt en chance blank, men jeg synes hesten kan levere. 11 Keep Gamble er vel største konkurrent, og Djuse ved jo også hvor stregen er. Mon ikke disse to gør op om sejren. Fidusen er 7 Jimbaran Zon, den skuffede mig sidst den var i løb hvor den endda var mit ene blankbud, men skuffede fælt med galop, Lugauer mente efter løbet at det var ham der havde forceret hesten for hurtigt ud i 2 spor, og mener stadig et den er i god skik, og at distancen ikke er et problem, han betegner hesten som en god allround hest, med en forholdsvis hurtig start.

  • Vindertip: 9 Greensboro Zet
  • Fidusen: 7 Jimbaran Zon
V75-6 – (2140meter) Voltestart

Jeg vælger at fortsætte med et nyt blankbud, 2 Jobiline Ridge som viser kanonform, ligesom flere andre fra stald Nurmos og det er nødvendigt da den kan blive udfordret af 6 Appia Express, den er en hest der er på vej frem, jeg er dog inde på at der kan komme pres fra bagspors hestene hvor især 13 Urbina Southwind og 14 Toscana Southwind skal regnes som en trussel. 12 Ultra Violet er min fidus spil lidt plads på den, den er ikke ueffen, og med Bjørn Goop i sulkyen skal den regnes med, men lige nu er 2 mit blank bud.

  • Vindertip: 2 Jobiline Ridge
  • Fidusen: 13 Ultra Violet
V75-7 – 2140 Autostart

Vi slutter denne lørdag af med en rigtig lækkerbisken af et løb, en i min verden meget åben afdeling hvor det er svært at finde den sikre vinder. 3 Mellby Jinx er i fin form og en startraket som sætter sig i spidsen af løbet, og dirigerer slagets gang jeg tror dog den får hård kamp af 6 Staro Mack Crowe som vel er i sit livs form, den sejrede i sit sidste løb forholdsvist ukørt og derfor er den første udfordrer, men med klasseheste som 2 Demon som er en god afslutter og med hårdt tempo er den farlig. 12 High On Pepper bliver ved med at præstere i top dette har den gjort over lang tid nu, styrken er dens våben og så har den jo en snu ræv i sulkyen Jorma Kontio der godt ved hvordan man finder målstregen først. 7 Bedazzled Sox som er en hest der er i fuld form og er vanvittig hurtig i afslutningen. Evigtunge 4 Missle Hill er også i gang med sin anden ungdom og skal ikke glemmes. 10 Oracle Tile er tilbage og den er sulten efter sejr og er min fidus i dette løb. 5 Phoenix Photo med spor 5 er også en outsider, jeg tror der skal mange heste på i dette løb.

  • Vindertip: 7 Bedazzled Sox
  • Fidusen: 10 Oracle Tile

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

V65

V65 Aalborg

Lørdag aften er der flotte løb i Aalborg. Ønsker du at spille med i Travklubbens V65 spil, så køb en andel via linket herunder – vi har sat ekstra andele til salg, så vi kan lave et stærkt system.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere