V75 Hagmyren – 7/9-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Hagmyren

Spilstop kl.16:20 (lørdag)

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Hagmyren 7/9-2024

V75 Forslag

V75-1: 3 Stjärnblomster
V75-2: 4 Olly Håleryd
V75-3: 1,2,3,4
V75-4: 1,4,5,6,10,11,12,13,14,15
V75-5: 10 Le Patron Boko
V75-6: 2,3,5,7,10
V75-7: 1,4,5,7,9

1000 Rækker x 0,5 kr = 500 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Husk dette er kun et udkast.

Værd at vide

Ligesom i sidste uge, så køres der 2 x V75 denne weekend. Således både lørdag og søndag. Lørdag er det Hagmyren der står for V75 cirkusset og på Søndag er der bl.a. Norsk Trav Derby på V75 fra Bjerke.

Både M&A’s JP Fiduser og Travtips.dk kører V75 andelsspil via Bet25 til begge omgange. Du kan sagtens købe en andel til hver klub, da vi kører forskellige systemer – du kan finde link dertil her:

 

Lørdagens V75 gennemgang og analyse er lavet af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Vi ser frem til endnu en fantastisk weekend. 

Tips til V75 Hagmyren lørdag den 7/9-2024 fra M&A`S JP Fiduser  

V75 fra Hagmyren  

Vi går mod en helt normalt V75 lørdag uden jackpot, men en alligevel spændende lørdag med en chance for en høj udbetaling, da der er flere jævnbyrdige løb. Fame and Glory tog suverænt det svenske derby, sammen med Bjørn Goop, det var første gang i 19 år at Goop vandt derbyet, det virker helt vildt at en klassekusk som ham ikke har vundet derbyet i så mange år. Der var ikke de store problemer for Fame and Glory frem til spids og styre derfra.

Det Lykkedes os at plette søndagens V75 sammen med mange andre derfor var der lav udbetaling, så der dukker nok en jackpot op snart igen. Hagmyren med et af de korteste opløb i Sverige på 170 meter står for lørdags underholdningen, jeg er klar med tips, til en runde hvor jeg tror på en pæn udbetaling til de 7 rigtige.

V75-1 – 2140 meter Autostart 

3 Stjarnblomster gør karrierens sidste start, og slutter med en sejr, jeg vælger at smide forsigtigheden og stå blank på denne klasse koldblodshest, jeg synes den er så tilpas overlegen i forhold til sine konkurrenter og med en rutineret kusk som Per Linderoth, kan jeg ikke se den misse føringen, og derfra styrer den løjerne, luringen eller fiduserne 9 Dån Klara og 12 Teknolina er vel bedste modbud, jeg tror bare ikke de slår Stjarnblomster. En sjov luring kunne også være 7 Ragnild.W.M. 

  • Vindertip: 3 Stjarnblomster 
  • Fidusen: 9 Dån Klara 
V75-2 – 2140 meter Voltestart 

4 Olly Håleryd er favorit i dette løb men startspor 4 kan snyde lidt, det er absolut et muligt blankbud, men jeg vælger at låse med 7 Kingen Mearas som viste noget af den kapacitet den besidder i sit sidste løb godt nok på sprint og fra spor 11 i et lidt lavere løb, men den kan flytte sig. Nu tror jeg den tager spids fra sit springspor og det kan betyde at Olly Håleryd kommer til at kæmpe i dødens over 2 omgange, det kan den også klare. Men jeg er usikker på om den kan vinde, derfor låser jeg løbet på disse 2 heste. Modbud kan der findes i 10 Ajlexes Hans som dog galopperede sidst, og spor 10 er nok ikke det bedste i det selskab, 2 Krakas har jeg haft lidt lid til i de sidste par løb den har været med i pga. dens afslutning, hvis man vil spille lidt pladsspil er dette absolut et godt bud. 6 Everglo Lemon kan en masse hvis den får det rette løb, men det er ikke denne gang, de modige kan vælge at gå blank på Olly Håleryd, jeg bestemmer mig endeligt lørdag.

  • Vindertip: 4 Olly Håleryd 
  • Fidusen: 6 Everglo Lemon 
V75-3 –  1640 meter Autostart 

En forholdsvis åben Guldivision, hvor 2 Mister Hercules bærer favoritværdigheden, formen i top, godt startspor og konkurrenter der er til at tale med. 1 Zeudi Amg og 4 Global Badman kan godt være gode konkurrenter og skal med på kupon. 3 Sourire Frö som kan så meget men svigter tit kommer også på, 9 Rome Pays Off som også i sine lyse stunder er en top hest, 7 Following med evigt unge Jorma Kontio er en luring i dette løb, holder den sig fra galopper er den garanteret med på målfotoet. Er der råd til det så tag 10 Theresnolimit på også, denne afdeling kan man også gå kort på Mister Hercules, men nogen steder skal favoritten svigte og det kunne være denne afdeling.

  • Vindertip: 2 Mister Hercules 
  • Fidusen: 7 Following 
V75-4 – (2140) Voltestart 

Puha 4 afdeling er nok den afdeling der giver mest hovedbrud i denne omgang af V75. 15 heste i 3 volter, det ligner en to, tre, omstarter  inden hestene kommer afsted, denne afdeling har også potentiale til at blive der hvor en lav procenter kommer ind. Det kan være det bliver enkelt at 11 Mahala bare vinder men, jeg tror 14 Mi Amore Bros vil være en svær konkurrent, det samme er 1 Edsinette, som med spor næsten ikke kan undgå at komme godt fra start, formen på denne, er opadgående og den har været tæt på i de sidste løb. 5 Elin Avant må man ikke glemme og 6 Quinan Tooma kan med springspor og sin hurtighed få en perfekt start. 12 Florence Ima ved vi kan afslutte, og jeg ser her en mulighed for at den kan blande sig. 15 Breeze kan selv med 40 meters tillæg sagtens blande sig , alene på volten og mulighed for at få en rolig start gør at den efter en omgang er i kontakt med feltet og en afslutning langt ude fra ligner recepten, det er dog et svært løb at forudse så put de heste på som pengepungen tillader.

  • Vindertip: 14 Mi Amore Bros 
  • Fidusen: 12 Florence Ima 
V75-5 – 1640 Autostart 

En sprinter afdeling hvor jeg er inde på en alternativ blank i 10 Le Patron Boko, hesten er i god skik og startspor er ikke det store problem for hesten, jeg tror den er så hurtig til at komme i spids at, den kan styre løbe efter et stykke tid. Modbud er der i 5 Bank Angel der også er i forrygende form og ved hvor målstregen er, den har vist fine takter uanset startspor og dette gør at den absolut er en mulighed. 4 Carrera Hall er outsider i dette løb den mangler lidt det sidste i at komme helt til tops, men hesten er god. 2 Stop The Count med Daniel Wajersten må ikke glemmes den er en fin luring, og alene navnet Wajersten gør at staldform viser pil op, den har dog ikke sejret sig ihjel på det seneste og jeg tror højest den er til et pladsspil denne gang.

  • Vindertip: 10 Le Patron Boko 
  • Fidusen: 2 Stop The Count 
V75-6 – 2640meter Autostart 

2 Jerka Sting står som favorit, men jeg synes der er mange om buddet, det er klart at den står godt inde i løbet godt startspor god kusk, jeg synes bare at den skuffer af og til og det kan ske denne lørdag. 3 Chesnut er absolut i ligeså god form, og har en snu kusk i Per Lennartson, Chesnut er bedst på de lange distancer og kan sagtens tåle et par omgange kørt fra dødens. 5 Beacon Kronos, må man heller ikke glemme det er en hest der går lidt under radaren hos spillerne. 7 H.C.`S Crazy Horse fra Wajersten er farlig at glemme, den har ikke været som bedst et stykke tid men på kapacitet alene bør den på kupon. 11 Laredo Boko med tilbagevendte Robert Bergh skal også på, og så den store fidus 8 Kinky Boots, den er altid klar til at levere en toppræstation og jeg undlader den ikke på min kupon, spil eventuelt lidt plads på denne, det kan være godt betalt. At 10 Never Mindèm ikke er spillet højere er mig et mysterium, husk den. 

  • Vindertip: 3 Chesnut 
  • Fidusen: 8 Kinky Boots  
V75-7 –  2140 Autostart 

7 Eolo Wise As ville normal være pæn favorit i dette løb men, da staldformen hos Gocciadoro stadig er lidt ulden, kommer der lidt flere heste på. 9 Not For Sale fra Wajersten i god form er i med kampen om sejren, den har dog brug for at der kommer tempo på løbet, så den gør brug af sin finish som er i top. 1 From the Hip kan godt være med i startmomentet og det kan være at den kan holde føringen, gør den det, kan den blive farlig. 4 Freako fra en stald i form skal også tages alvorligt da den er en super allround hest og ikke har brug for et bestemt løbsoplæg. 6 Say No More Zaz er min fidus i dette løb da den viser god form.

  • Vindertip: 9 Not for SaleFidusen:  
  • Fidusen: 6 Say No More Zaz 

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkas.

V75

V75 Bjerke

Der er norsk travderby fra Bjerke på søndag, i denne anledning køres der en ekstra V75 omgang – Med lidt ekstra penge i 7-puljen. Køb en andel her

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere