V86 Xpress – Solvalla & Åby – 4/9-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop kl.20:30

Køb en andel til Travklubbens V86 andelsspil til i aften. Kun 75 kr. pr. andel

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Åby 4/9-2024

Dagens V86 Forslag

V86-1:  1,3,9
V86-2:  7 Mister Lion
V86-3:  3,5,12
V86-4:  2,4
V86-5:  3,6,7
V86-6:  2,3,4,6,8
V86-7:  1,3,5
V86-8:  1,5,8,10

3240 Rækker x 0,25 kr = 810 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åby & Solvalla, som vel er den mest klassiske V86 Xpress kombination (af baner) som vi kender det. Her er det vigtigt at huske, at der på Åbytravet er dobbelt open-strech, så har man en spurtstærk hest, så er det ikke ringe at sidde i vinderhullet.

Spilstop er først kl.20:30 onsdag aften. Vi sætter det endelige spil op ca. 15-20 minutter før spilstop. Du kan spille med her.

Vi håber på udsolgt – så vi kan lave en stærk kupon. Vi går ud fra vores synspunkter i analysen her på siden, samt seneste staldtips og eventuelle strygninger ‘in mente’.

V86 Xpress – 4/9-2024 – Analyse

V86-1 – 1640m Auto (Åby)

1 Nugget Zon er en hest som højner sig i spids, hvilket vi har set ved flere tilfælde, har dog også vist at den kan spurte bagfra, men dette bliver ikke nødvendigt her. Her gælder det om at tage spidsen og prøve at holde der hele vejen ind. 9 Denco’s Galliano er meget hurtig fra start, men bagsporet er ikke en fordel på sprint, men følger den ryggen på Nugget Zon, hvilket den kan – så kan den måske komme til at sidde i vinderhullet, og på Åbytravet er det bestemt ikke dårligt for en så spurtstæk hest. 3 Great Time Trot er også starthurtig, men når nok ikke spidsen, og kan med stor sandsynlighed risikere at ende i dødens, men har dog styrken på en god dag til at gøre arbejdet færdigt – og er derfor et sundt garderingstreg. Styrken er bestemt også noget 7 Sandokan har, den har der dog fået et usselt spor, og skal have decideret overpace for at komme ind i løbet.

Ranking: A:1,9  B:3,7,5  C:2,8,6

V86-2 – 2140m Auto (Solvalla)

Min førstehest i løbet bliver 7 Mister Lion, denne kabable hest er den yngste deltager i løbet, men har vist at den er talentfuld. Har oftest taget sine sejre fra spidsen, og dette selvom den ikke er en startkanon. Her tror jeg på offensiv styring, og den burde have respekt nok med sig så den bliver sluppet til spids. Indvendigt er der ikke nogen deciderede startkanoner, men det står vel fremst mellem 3 Fuel Capacity og 6 One Moment In Time (fordel førstnævnte), hvorefter en af disse slipper til 7 Mister Lion. 8 Staro Raymond har nu fået to løb i kroppen efter et kortere ophold, og formen virker på top. Sporet er elendig, men den står sig godt i dette selskab, og det er bare at søge ned mod andetsporet. 10 French Omelette har virkelig fundet formen igen og skal teste med den amerikanske sulky denne gang. Sejren lader sig dog vente på sig, og med to andenpladser i de seneste løb kan hesten endnu engang få fin betaling for sin gode form i dette selskab, da den altid går godt til slut. 1 Capitano Z. er til sine 10% på nuværende tidspunkt decideret overstreget – Bliver over fra sit inderspor, og skal have løbsheld for overhovedet at komme i betragtning her.

Ranking: A:B:8,10,3,11,12  C:1,6,4,9,5,2

V86-3 – 2140m Auto (Åby)

Der er absolut ingen tvivl om at 3 Stensjös Hennessi tager spidsen her, da der  ingen startkanoner er med. Så planen er helt sikkert en spids og slut, men kapacitetsmæssigt er der flere ligeværdige heste i løbet, og husk på med open strech, kan den ikke bare bluffe dette hjem fra spids. En værdig modstander er 5 Västerbo M-A.S.H., som faktisk mødte den førnævnte og var faktisk mere spillet end denne, ligesom den vær nær i mål. 12 Attitude Superb går som en kanon i øjeblikket og med amerikansk vogn denne gang skal den bestemt ikke glemmes i dette selskab. 

Ranking: A:B:5,12,11,1  C:7,8,4,2,6,10,9

V86-4 – 2140m Auto (Solvalla)

4 Nephys Boko med Mats E. Djuse bliver min førstehest her, da den både kapacitetsmæssigt står sig godt, og da den nok også sidder i spidsen ind i første sving. Derfra vil det være hesten at slå for de andre. Senest blev den påkørt og havnede langt tilbage, og så var den dag ødelagt – så glem det løb. 2 Jobiline Ridge er dog en værdig modstander, der både er stærk og hurtig – Det oplagte scenarie er nok at Magnus A. Djuse ligger sig i dødens for at kunne “styre” derfra, og med mindre de kører hindanden i sænk – så er det et “to-hestes” løb. Stærk lås.

Ranking: A:4,2  B:3,5,1,12,7,11  C:6,9,10,8

V86-5 – (2640m) Volt (Åby)

6 Quattro Håleryd, testede Derby-kvalen senest og rakte ikke, men her er det nemmere imod, og jeg tror den har stor chance at tage sig til spidsen fra sit springspor. Fra spidsen er det bare for Johan Untersteiner at styre tempoet optimalt, så det gør det sværest og så hårdt som muligt for tillægshestene at nå frem. Procenterne på Quattro Håleryd, er dog ved at springe fra (over 40%), og med både open-strech til rådighed og den længere distance er det bestemt ikke en jeg vil anbefale som blankbud. Favorit til vinderhullet er 3 Booster Broline, der ved flere lejligheder har vist fin starthurtighed i volten. Holdt senest til kort før mål, og Gustav Johansson bør være fint interesseret i ryggen på 6, med open-strech i tankerne. Værst imod er dog nok 7 Smajlis som virker til at have taget et par skridt frem i sin udvikling henover sommeren. Han vandt senest fra udvendig lederen på V75 og viste dermed god styrke, som også vil kræves her. Synes også at 10 J.S.Camaro vist fin form og garderer man videre, så tag den med.

Ranking: A:B:7,3,10,12,4,2  C:8,9,11

V86-6 – 2140m Auto (Solvalla)

En åben afdeling med få heste, hvor jeg nok kommer til at gardere. Synes faktisk at de fleste af hestene har en fair vinderchance i denne spårtrappa. Kun 1 Tony Afrika er på dybt vandt her. 3 One Cristal så godt ud senest som fastlåst, kan få løbet perfekt skræddersyet her fra spor 3 med Örjan i sulkyen. Hesten kan åbne fra start og er spurtstærk – så taktikken er ikke fastlåst fra start – men mon ikke han prøver i spids. Har udviklet sig stærkt i år. Dette er førstehesten. 4 Xanthis Hilton har været ude i stærke felter, og formen er bedre end resultatrækken. 6 Triton leverer bare hver gang – og virker til at have uendelig formtop. Har altid en polet til slut, og skal ikke negliceres helt her – skal vel med ved mere end 4 streger. 2 Ikaros Sisu er kommet fint tilbage, og vandt senest flot. Kommer nu ud med optimalt balance. 8 Lozano di Quattro har fået fordel af en strøget hest – og vinder oftest den hårde vej, men er den god nok til dette imod så kabable heste? 5 Night Art er en hest man havde forvente sig mere af. Hesten gør det godt dog uden at imponere, denne er mere en outsider. Men til den lave procent er det en sjov en man godt kan smide på kuponen hvis der er råd.

Ranking: A:B:2,4,8,6,5  C:1

V86-7 – 2140m Auto (Åby)

5 Arctic Dominant, ser ud til at blive favorit her, og det kan vi godt køb, men som tilfældet er – da er stregprocenten  nu over 60% og det er meget i overkanten. Derfor vil vi gardere, da den ikke vinder dette løb 6 ud af 10 gange. Hesten er starthurtig og tager spidsen eller vinderhullet an på hvor hurtig 1 Muscle Rex er. Netop 1 Muscle Rex er ret så starthurtig, og får til denne start igen den amerikansk sulky på, og den har tidligere vundet to gange med denne kombi. Skal fra spidsen eller vinderhullet tælles tidligt. 3 L.Way Joli var fin senest, men det er en hest der ikke altid løber i trav hele vejen – gør den det idag, så skal denne også tælles med tidligt, da den er mere en kababel nok til at nedlægge favoritten.

Ranking: A:5  B:1,3,11,7,6  C:9,2,8,4,10

V86-8 – 1640m Auto (Solvalla)

Her tror jeg at 1 Ready Star med Mats E. Djuse sætter sig i spidsen, og derfra vil det være hesten at slå over den korte distance. Modstanden er dog hård, og flere streger skal der nok til. 5 Lucky Lane åbnede hårdt for at komme til spids senest, men vandt dog alligevel i overlegen stil, modstanden er dog bedre i dag. 10 Eldorado Jet med Magnus A. Djuse, som forstærker i sulkyen er også tidlig her, hesten kommer fra Italien som relativ ny i regi Gocciadoro (kun 2 starter i hans regi). Hvad kan denne i det svenske? Kan 8 Can Can Broline gøre det igen, som senest – da de fra spor 7 bare var overlegen til sejr på en 11-tid. Lignende oplæg i dag?

Ranking: A:1  B:8,10,5,3  C:4,6,9,12,2,7

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere