V75 Jägersro 1/9-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Jägersro

Spilstop kl.15:00 (søndag)

Du er velkommen til at spille med i vores V75 andelsspil via linket herunder:

V75

Søndagens V75 Forslag

Til Jägersro 1/9-2024

Søndagens Lille V75 Forslag

V75-1: 1,6,10
V75-2: 3,7,12
V75-3: 2 Daim Brodda
V75-4: 3,4
V75-5: 1 Leroy Boko
V75-6: 2,5
V75-7: 9 Jalapeno K.

36 Rækker x 0,5 kr = 18 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

V75 Andelsspil

Vi tror på fin uddeling denne søndag, så husk at spil med i vores andelsspil. 

Vi vil på andelsspillet som udgangspunkt gå ud fra vores synspunkter her på siden, dog holder vi os ret til at ændre pga. strygninger og andet vigtig staldinfo inden start. Vi sætter det endeligt system op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget >> Køb en andel her

Værd at vide

Søndag kører der en ekstra V75 omgang med bl.a, det Svenske Trav Derby 2024. Herunder finder du weekendens Trav program til Jägersro – Gælder for både lørdag og søndag.

V75 Jägersro 1/9-2024 – Analyse

V75-1 – 2140m Auto

1 Dundee As gik flotte 10,5/ 1500m efter galoppen senest, hvilket helt sikkert kostede sejren, da hesten jo fløj rundt. Dette virker til at væren en af de få heste i form fra Alessandro Gocciadoros stald. Desværre er sporet det værst tænkelige, da der er risiko for at bliver over og fastlåst, men løser Santtu Raitala at få sig ud af indersporet, eller formår at holde spidsen – da er det en god chance og derfor førstehesten her. Vi garderer dog, da den kan bliver over. Både 3 Digital Dominance og 4 Behind Bars plejer at være over middel fra start, og en af dem kan være spidshesten. Måske søger 6 Global Dubhe sig frem for at prøve at overtage, med mindre 1 allerede sidder i spids. En anden hest i form er 10 Natorp Bo og denne bør kommer fint igennem med to gode startrygge. 2 Olga Utca er også tidlig, denne søger et rygløb, men har altid en stærk spurt at tilgå.

Ranking: A:1  B:6,10,2,4,3,9,11  C:7,5,12

V75-2 – 2140m Auto

7 Esperia Font var virkelig god senest ved sejren på Åby, da hun efter en hård åbning kom til spidsen. Spørgsmålet er dog om Magnus A. Fjuse vil presse sig til spids igen, men fra spor 8 er det vel bare at prøve, da hesten er starthurtig. Men denne er bestemt ikke afhængig af spids for at vinde. Spidsen kan måske være optaget af 3 Kind Of Magic FR, det var dog denne hest som overlod spidsen til netop den førnævnte hest på Åby, og da åbningne kom på opløbet gik den måske endda endnu hurtigere end vinneren Esperie Font – og det var lidt en “Næste Gang”. Uanset er den tidlig på kuponen. 12 Ester Degli Dei er en vinderhest, og nok den bedste i dette felt. Men sporet blev elendigt, men den er tidlig alligevel, for hvis den bare kommer nogenlunde igennem fra start – så kan ingen vide sig sikre. 8 Kitty Hawk er også en af de bedre i feltet, men jeg tror dog de kan ende med at skulle bakkes ned bagerst fra dette elendige spor.

Ranking: A:7,3,12  B:4,8,11,5  C:9,6,2,10,1

V75-3 – 2140m Auto – Svensk Hoppe Derby 2024

2 Daim Brodda bliver min førstehest her og er et muligt blankbud. Hesten er nemlig både strathurtig og stærk, og virker som en af de bedste heste i kullet. Vandt let sin Derby kval fra spids, men jeg tror endda den har fin mulighed fra andre positioner. 1 Sonesta er også hurtig fra start, men spørgsmålet er om den er hurtig nok at hoilde op, og hvis den gør, så bør Westholm være tilfreds med ryggen til favoritten, og dermed få et perfekt løb i vinderhullet. 4 Countess Face er bedst fra spidsen, men synes dog ikke den bør kunne tage en længde på de indvendige. Den har desværre også lidt meget galop i sig, specielt hvis farten er høj, så tror heller ikke at Kolgjini bør presse den for meget fra start – det vil være et sats. 5 Knickers Sisu var stærk fra spidsen i sit kval på en 11-tid. Kommer ikke til spidsen her, men er tidlig hvis man garderer. 9 Xia Loyd kan følge ryggen på favoritten, og bør sidder fint til i andetsporet direkte – dette kan være skrællen.

Ranking: A:2  B:5,1,4,9,11  C:6,7,10,12,8

V75-4 – 2140m Auto

4 Enea Font bliver min knebte førstehest her. Hesten har gjort det godt i sine svenske starter, og spurtede virkelig stærkt til tredjepladsen mod hård konkurrence i sin sidste optræden, hvilket var en præstation, der står sig meget godt nu. Jeg tvivler dog på at det bliver spids, da jeg ser 3 Poker Lane som hurtigere og indenom. Fra spids, skal denne tælles tidligt. 8 Everything Bi er ligsågod, som han er usikker! I trav er den tidlig, men holder den sig i trav? Nu får Magnus A. Djuse chancen i sulkyen, og det er en stor fordel. 10 Competivo er stærk og reel hest, og kan den holde ryggen på 3 og 4 fra start, børn den kunne komme ned fint i andetsporet, og skal derfra tælles tidligt. Spændende at de tager skoene på 11 Flotilla, sporet er dog det værst tænkelige, og meget skal gå dennes vej, hvis den skal findes i vindercirklen når løbet er slut.

Ranking: A:4,3  B:8,10,11,5,9  C:7,2,6,1

V75-5 – 2140m Auto

1 Leroy Boko kommer fra en overlegen spidssejr i bagagen på en 12-tid, og nu planlægger Hanna Lähderkorpi helt sikkert at gentage bedriften. Og det er helt sikkert en fin A-hest eller muligt blankbud. Men vi skal huske på, at modstanden er hårdere denne gang – og procenten begynder at være i overkanten… 4 Ladyad Bros er også starthurtig, men bør nok ikke kunne tage en længde på 1. Men er favorit til vinderhullet, og kan overraske. 10 Mc Burney er en hest de holder højt, og er en af de bedste målt på ren kapacitet her i feltet, og ved lidt fart og tempo, så kommer denne med i kampen og skal derfra tælles tidligt. 3 Ferox Brix kom tilbage fra en lang pause senest, og formen bør være endnu bedre til denne start. Glem heller ikke 9 The One, der er en stærk norsk gæst, der bla. vandt over så stærk en hest som Cameron på Axevalla næstsenest – og kan overraske. Af de danske deltagere, da holder jeg 2 Glad Nock som bedste skrælbud – og tager man 6-7 heste med – så sæt et kryds her. Sidder jo i andetsporet direkte og bør få en fin rejse.

Ranking: A:1 B:10,4,9,3,2,5  C:7,6

V75-6 – 2640m Auto – Svenskt Trav Derby 2024 

5 Fame And Glory er en hest for den øverste elite fremover, hvis hingsten holder sig sund og fortsætter sin virkelig flotte udvikling. Sidste år vandt den bl.a. Svenskt Trav-Kriterium over 2640m. Derbyet afgøres som bekendt netop over 2.640 meter, hvilket også er et plus i forhold til flere af konkurrenterne. Har bevist at den håndterer denne distance perfekt. Værste modbud bør være 2 Epic Kronos, dette er Örjan’s valg af Redéns heste i finalen, og må betragtes som en værdig udfordrer. Hesten imponerede virkelig i sin kval-sejr og har her et indvendigt spor på Fame and Glory, som gør det hele interessant set fra et taktisk perspektiv. Hesten er starthurtig, og kan måske tage en længde på 1. Bagved disse to er det mere åbent. Netop 1 Kuiper er nemlig starthurtig, og kan måske holde spidsen. Om Wärjesten så overlader den eller kører der, er selvfølgelig et godt spørgsmål, men helt væk er den ikke, hvis man vil gardere. 4 Global Etalon er også tidlig på kuponen – Her veksler de om til at gå uden sko og amerikansk sulky – begge aldrig prøvet før – Så man kan sige, at her veksles der maksimalt op. Dette er helt klart jokeren.

Ranking: A:5,2  B:1,4,3,6  C:8,10,9,7,11,12

V75-7 – (3140m) Volt

9 Jalapeno K. kommer med flere stærke præstationer bag sig. Er normalt kendt som en stærk spidshest, men kan gå bagfra også, som det jo bliver tilfældet her. Står nu på 40 meters tillæg, men i min optik, bør den kunne komme fint op til de forreste volte indenfor kort tid – og så har Eklund flere muligheder. Stærk tipsetter og mulig blankbud. Spidshesten bliver nok 1 Västerbo Voodoo, der senst havde sparet kræfter over målet i Derby-kvalen, hvilket med garanti vil komme til nytte nu. Vallakken gør sine bedste løb i spidsen, så Christoffer Eriksson har ikke så meget at tænke over taktisk. 10 Bottnas Idol elsker distancen og skulle komme med fuld form, sidst blev løbet for hårdt efter lidt for offensiv kørsel. 11 Ornello virker til at have taget et skridt fremad i sin udvikling, efter sin Frankrig tur i fpråret, og kommer med formen på top. 5 Star Cash holder jeg også højt her, klarer fint distancen, og kommer nu ud uden sko på hovene for første gang – kan godt skrælle. 3 Sultan of Sand er normalt også tidlig, men var dog helt væk seneste. Formen? Og hvor har vi 8 Winner Brodde – Har ikke fungeret på det seneste, men er normalt set tidlig – men vi vil gerne se den gå fejlfrit igen.

Ranking: A:B:10,1,11,5,6,8,12,3  C:2,4,7

Husk at Køb en andel her til vores andelsspil. Så vi kan sætte et stærk spil op.

God søndag😎

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere