V75 Gävle – 17/8-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Gävle

Spilstop kl.16:20

Lørdagens V75 bliver analyseret af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og tilrettelagt af Steen M. Nielsen.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Gävle - 17/8-2024

Dagens V75 Forslag

V75-1: 1,2,6,8
V75-2: 1,2,9,11
V75-3: 3 Far Wise As
V75-4: 1 Money Matters
V75-5: 2,3,6,7,9,10,12
V75-6: 2,3
V75-7: 1,2,3,4,6,12

1344 Rækker x 0,5 kr = 672 kr.

Det viste forslag er bare et foreløbigt udkast med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste, nyt staldinfo – som kan indvirke på ændringer.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 gennemgang og analyse er lavet af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

I onsdagens analyse af V75 Solvalla, var jeg inde på at Great Skills nok skulle kunne finde ud, men at risikoen var for at den kunne komme til at sidde fast. Desværre endte det med at Daniel Wäjersten ikke kunne komme ud, og det synes jeg faktisk ødelagde løbet lidt, da man sad med en flad fornemmelse bagefter – når man jo kender dens kapacitet og havde set frem til lidt mere festfyrværkeri.

Løbet blev i stedet vundet af 3 Clarissa, der ellers under opvarmningen galopperede flere gange, men det fik Gul-Kusk dog styr på til løbet. Nå, men nu skal vi videre til lørdagens V75, hvor Michael står for analysen.

Held & Lykke med spillet😊

Tips til V75 Gävle lørdag den 17/8-2024 fra M&A`S JP Fiduser

En uge er snart gået og travet kører derudaf, vi ser tilbage på sidste lørdag stort anlagte Åby Grand Prix, som desværre blev lidt af en fuser med udgåede heste, og et løb hvor der reelt blev kørt om andenpladsen, da konkurrenterne havde for stor respekt for verdensstjernen Horsy Dream. Jeg havde glædet mig meget til løbet, men sad med en flad fornemmelse bagefter, nuvel der er en ny uge igen, og vi er klar med lidt tips og tanker til lørdagens V75, det krydres med en dejlig jackpot som vi gerne vil have fingrene i 😊

V75-1 – 2640 meter Voltestart

Vi starter med et langt løb med 12 heste på en volte, jeg giver lidt min favoritværdighed til 6 Carrera Hall, som jeg tror tager starten, den kan blive fulgt til dørs af 8 See My Muscles som hvis Kotio kan få den ordentligt afsted kan komme til spids. 1 Crazy Little Mary er også på kupon da den godt kan flytte sig i startmomentet, og kan den holde Carrera Hall fra at tage spids er meget vundet, der bliver dog kamp i første sving om pladserne. Flere af hestene er ikke oplagte voltestarts specialister og det kan give lidt problemer, derfor anbefaler jeg så mange heste på bon som muligt. 12 Ka Boom Mearas skal på, 2 Steady Roc, 7 Fleafire finder også plads på kupon og fidusen i løbet 10 Indigo Brick.

  • Vindertip: 6 See My Muscles
  • Fidusen: 10 Indigo Brick
V75-2 – 1640 meter Autostart

Hvis første afdeling var svær, synes jeg anden afdeling er lige så svær, her er ingen oplagte favoritter men tolv rigtigt gode heste som er meget jævnbyrdige, 1 Parveny er forholdsvis starthurtig og kan den tage spids er meget vundet, den får kamp til stregen af 2 In Love Mearas som også er i fin forfatning. 9 Dany Capar har jeg altid haft fidus til selv om den har spor 9 vil jeg ikke afskrive den, og selv om staldformen hos Gocciadoro er lidt ulden skal den ikke afskrives, den får dog følge på bon af 11 Joe Dalton, som virker meget klar til opgaven, den besidder en stærk afslutning og selv om den har spor 11 på sprint skal den ikke afskrives. Min fidus i denne afdeling er 7 Apasso, den kan sagtens slå til i et løb som dette så spil lidt plads på denne, det være en god investering.

  • Vindertip: 2 In Love Mearas
  • Fidusen: 7 Apasso
V75-3 – 1640 meter Autostart

Vi fortsætter på sprinter distancen, og her kommer mit første bud på en blank.

3 Far Wise As får tippet, jeg synes den er så tilpas bedre end de konkurrenter den løber mod i dette løb og ser derfor kun sygdom eller galop imod, spor 3 er en gave til den, da den er starthurtig og den vil kunne styre løbet fra spids, så spids og slut på 3. Skulle vores favorit mod forventning svigte er der mange ombuddet, jeg vil dog sige at 5 Lando Mearas er bedste bud. Fidusen er 4 Romulus Tooma, som med det rette løb er en god plads hest.

  • Vindertip:3 Far Wise As
  • Fidusen: 4 Romulus Tooma
V75-4 – 2140 Autostart

Fjerde afdeling er en afdeling hvor jeg vælger at holde mig til 4 heste, da de virker til at skulle kæmpe om sejren, jeg sætter 1 Money Matters først  og den er et muligt blankbud. Jeg er dog stadig lidt solgt overfor 6 Melby Knekt som i sine sidste løb har løbet under niveau, det håber jeg er ved at vende for er den i form løber den med om sejren, den har Magnus Djuse i sulkyen og han plejer at have styr på hesten. Jeg har også 7 Lexus.B.R. med på kuponen, den er en rigtig god afslutter og den er ikke helt væk i dette løb. 8 Eolo Wise L er absolut også en der skal på kupon, selv med startspor 8 synes jeg den har en vinderchance og Gul Kusk plejer ikke at skelne så meget til startsporene, så mon ikke den blander sig i topstriden, men om den kan vinde er jeg lidt i tvivl om. Fidusen i dette løb er 11 Nikita R som dog kommer til at kæmpe hårdt fra spor 11, men et godt hårdt kørt løb kan få den med i topstriden.

  • Vindertip: 1 Money Matters
  • Fidus: 11 Nikita R
V75-5 – 2640 Autostart

5 Kentucky River blev streget tidlig torsdag morgen og dette gjorde at afdelingen blev meget åben, jeg havde den som bud på en blank. 6 Melby Jinx, samt 2 Danger Bi, må dele favoritværdigheden, der skal dog anbefales et par stykker mere. 10 Global Badman har igennem det sidste stykke tid vist god form men ikke fået fuld valuta, det kan komme lørdag. 12 Phoenix Photo fra et håbløst spor 12 skal man ikke overse, den præsterer gode løb hver gang, det samme kan siges om 9 It`S Peppertime, som også er en god allround hest og godt kan lide denne distance, den ligger tit i top 3 men mangler lige et sidste i at sætte mulen først over stregen. 3 Staro Mack Crowe kommer også på kupon. Fidusen i dette løb synes jeg helt klart er 7 Thereisnolimit som med den rette rejse er et godt skrælbud samt et godt pladsspil, så sæt så mange på som pengepungen kan holde til.

  • Vindertip: 6 Melby Jinx
  • Fidusen: 7 Theresnolimit
V75-6 – 1640 meter Autostart

Et meget åbent og jævnbyrdigt løb i denne afdeling, anbefalingen er så mange på som muligt. 2 S.G.Empress er min favorit i dette løb, jeg synes staldformen hos Roger Walmann peger opad især efter jeg så hans hest Bedazzled sox vinde hovedløbet på Solvalla onsdag aften, det peger i en positiv retning. Første udfordre tror jeg 3 Olivia Bros bliver, meget kan blive afgjort i starten, jeg tror ikke 1 Kilimanjaro Face kan holde de to andre væk i kampen om spidsen, derfor kan den blive lukket inde og måske først komme ud til sidst, men der ligger så også en god afslutning gemt i denne hest. Fidusen i denne afdeling er 7 Oriana Boko der dog får lidt problemer med at komme ned i feltet fra spor 7, men løbet er som skrevet meget åbent.

  • Vindertip: 2 S.G.Empress
  • Fidusen: 7 Oriana Boko
V75-7 – 2640 Voltestart

Vi slutter af med en lille lækkerbisken over 2640 meter hvor det ligner en kamp mellem 4-5 Heste. Jeg sætter i skrivende stund 12 Keep Gamble først den har et startspor der giver den fred og ro til at komme fint ud af volten og finde en god plads i feltet, de lidt længere distancer er den glad for, dens sidst start var dog ikke prangende, men med Magnus Djuse i sulkyen tror jeg nok det skal gå. Modbud kommer i første omgang fra 4 Greensboro Zet, som dog heller ikke ligefrem har taget topplaceringer, men nu er den tilbage i rette element, jeg læste at Reden mener at denne hest er bedst på de lidt længere distancer, og ham tror jeg på! 6 Global Caps og Jorma Kontio skal man heller ikke helt afskrive de får dog kun en outsider chance her, men de er med på udkastet. Det samme er 1 Diabel, jeg er dog bange for at den ikke kommer til spids og så er den sårbar, den har dog en af Sveriges bedste voltestarts kuske i sulkyen og det kan være at Erik Adielsson kan ramme spidsen. Outsideren i dette løb eller en god fidus er 3 Urbina Southwind.

  • Vindertip: 12 Keep Gamble
  • Fidusen: 3 Urbina Southwind

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere