Dansk Galop Derby 2024

Dansk Galop Derby 2024

En skandinavisk fest på Klampenborg Galopbane. Oplev en uforglemmelig dag med hestevæddeløb, mode og fest, når Bet25 Derby 2024 løber af stablen på Klampenborg Galopbane lørdag den 3. august.

Dansk Galop Derby 2024

Bet25 Galop Derby 2024

Bet25 Derby 2024 på Klampenborg Galopbane - Lørdag 3. august kl.14:45

Selvom vi har på Travtips.dk kun spiller på trav, da har vi også et lille øje på galopsporten, og når årets største galop dag venter lige om hjørnet, så vil vi gerne hjælpe dig på vej med lidt links til spil, tips og info om dagen.

115 år med dette præstigefyldte galopløb

Bet25 Derby 2024 på Klampenborg Galopbane den 3. august er årets største danske galop begivenhed. Dette prestigefyldte løb, der har kørt uafbrudt i 115 år, samler nogle af de bedste treårige galopheste fra hele Skandinavien. Dagen byder på et spændende program med i alt ti løb, der starter kl. 14:30 og kulminerer med Derbyet kl. 19:25.

Selvom Schamyl, vinderen af Svenskt Derby, ikke deltager, er der stadig hård konkurrence fra norske og svenske heste. Blandt favoritterne finder vi Amason, trænet af Jan-Erik Neuroth, og Duke Of Hastings fra Patrick Wahls stald. Derudover deltager Reuterskiöld Junior med et stærkt hold fra Jägersro, hvilket gør Derbyet til en sand skandinavisk kamp.

Festlige aktiviteter og traditioner

Dagen starter med den danske nationalmelodi fremført af Kronborg Brass Band, som også underholder ved indgangen. Traditionen tro afholdes der en “Best Dressed” konkurrence, præsenteret af Boutique Bolou. Banens partnere, herunder Carlsberg, Copenhagen Distillery og Revolution Bastards, sørger for forfriskninger til publikum, der forventes at møde talstærkt op.

Efter løbene fortsætter festlighederne med live musik fra det populære band Stagebreakers, efterfulgt af DJona, som sørger for en livlig afslutning på dagen. Bet25 Derby 2024 er mere end bare væddeløb; det er en fejring af tradition, sportsånd og socialt samvær, der bringer mennesker sammen på tværs af landegrænser.

Med kun 12 deltagende heste i år er feltet mindre end normalt, og det er også bemærkelsesværdigt, at ingen hopper deltager. Dette gør årets derby ekstra specielt og uforudsigeligt. Alle deltagende heste har gennemgået intensiv træning, og dagen er en kulmination af mange års dedikation fra opdrættere og trænere.

Galop Spiltips

Spiller du selv på hestene, så kan du bl.a. finde staldtips til Klampenborg Galopbane via linkene herunder:

Flere spilklubber har åbnet for andelsspil til dagen, og vi anbefaler at man køber en andel eller to.

Vi kan bl.a. anbefale Bet25 spilklubben “Top Galop i Klampenborg” – Der bl.a. sidste år indspillede fine gevinster på dagen, klubben har åbnet for V4 og V5 spil, og link dertil finder du herunder:

Vi har ingen andel i denne spilklub, og det er en ren anbefaling herfra. Husk spil ikke for mere end du har råd til at tabe.
 

Held og lykke med spillet.

 

Program

Lørdagens program (med forbehold for ændringer):

Kl. 12.00: Dørene åbner
Kl. 14.30: Første løb
Kl. 16.15: Best dressed konkurrence
Kl. 19.25: Bet25 Derby
Kl. 20.00: Sidste løb
Kl. 20.05: Livemusik
Kl. 21.45: DJ
Kl. 23.45: Tak for i aften

Du kan finde lørdagens Bet25 Derby 2024 løbsprogram her.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere