V75 Färjestad – 29/6-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Färjestad

Spilstop. kl.16:20

Rigtig flot V75 omgang fra Färjestad, der bl.a. byder på de klassiske E3 finaler.

V75

V75 Forslag

Til Färjestad - 29/6-2024

V75 Forslag

V75-1: 5 Dea Sprint Bar
V75-2: 1,3,4,6,8,11
V75-3: 1,2,4
V75-4: 7 Esperia Font
V75-5: 1,2,4,6,10,11
V75-6: 2,5
V75-7: 1,7,9,10,12

1080 Rækker x 0,5 kr = 540 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, og et midlertidigt udkast – drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

V75 gennemgang og analyse er lavet af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Herunder kan du finde links til vores V75 spil:

Du kan rolig købe til begge spilklubber, da vores spil ikke er ens. Vi satser på god uddeling – Køb gerne i god tid.

Tips til V75 Farjestadt lørdag den 29/6-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Farjestadt, med mange gode løb, vi kommer med de sidste tips inden vi (M&A’s JP Fiduser) tager en lille sommerferie, men vi vender stærkt tilbage i august måned, vi kan finde på at slå lidt spil op, hvis der pludselig kommer en jackpot, eller andet der tiltaler, vi satser på at lukke ned med at ramme de 7 rigtige.

Bemærk, at i denne omgang er der ikke voltestart i nogle af de 7 afdelinger.

I ønskes en god sommer fra M&A`S JP Fiduser, husk at støtte op om travtips.dk og travklubben når de laver spil.

Afdeling (1) 2140 meter Autostart

Vi starter med en halvsvær omgang, lige nu er favoritværdigheden hos 5 Dea Sprint Bar, og det ligner også en hård nød at knække for modstanderne, jeg kan forestille mig at Gul kusk blæser til føring og styrer løbet derfra. Der er dog modbud, 8 Poleposition er altid med fremme og pt i superform, jeg tror dog den er hæmmet af startsporet og kommer til at gøre jobbet udvendigt, 7 Pingis kan jeg ikke helt slippe den er en fantastisk afslutter og jeg bliver ikke overrasket hvis den kommer i top 3. 4 Imperator F.I. er en super outsider som er ved at finde sig til rette, og jeg har den som luring i dette løb, hvis man er modig vælger man at blanke 5 Dea Sprint Bar.

 • Vindertip: 5 Dea Sprint Bar
 • Fidusen: 4 Imperator F.I.
Afdeling (2) 2140 meter Autostart

8 Heavenly Zet er nok feltets bedste hest, men med startspor 8 får den noget af en opgave med at komme hurtigt ned i feltet, jeg tror dog at en rutineret kust som Ørjan nok skal løse opgaven om det så rækker til sejr er en anden ting. 1 Stens Rebell er absolut en god udfordrer og stald Untersteiner taler godt om hesten, formen er i top. 6 Competivo kommer også på kupon, den s sidste løb blev vundet i dødens og det kan den sagtens gøre igen, der er dog mange om buddet i denne afdeling og 11 Facetime Love må ikke glemmes, det samme må vi sige om 4 Cherokee Face, topform på dagen og den er med på målfoto, luringen 7 Dostojevskij den har været uheldig de sidste par løb, men en superafslutning og den er med på stregen, det er et svært løb at forudse, nogle vil vælge at gå blank med Heavenly Zet, da der ellers kræves en del heste på bon.

 • Vindertip: 8 Heavenly Zet
 • Fidusen: 7 Dostojevski
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Endnu en svær afdeling, her er der dog tre heste der skiller sig lidt ud i forhold til konkurrenterne, mit tip går til 2 Magic In, det ser ud til at Per Nordstrøm har gang i endnu en klasshest, og en hest vi kommer til at høre mere til i fremtiden, indtil videre 4 sejre i fem løb, og dette bør stige støt, modbud i nummer 1 Free Time Jepson I.T. som kommer til at gå efter starten, men spørgsmålet er om den kan holde spids, hvis de to førnævnte kører for meget på hinanden, så har Jørgen Westholm en heftig modkandidat i 4 Dream Mine en hest der ikke må undervurderes, Westholm har ikke lagt skjul på at han har sigtet mod dette løb, så det bliver mellem disse tre vinderen skal findes, langskuddet og fidusen i dette løb er 6 Artic Emerald.

 • Vindertip: 2 Magic In
 • Fidusen: 6 Artic Emerald
Afdeling (4) 2140 Autostart

Jeg vælger at gå hårdt ud i denne afdeling og blanke 7 Esperia Font, jeg er sikker på at dette løb kan blive et løb mellem to heste 8 Dutchess Sun eller vores blankbud, jeg skal have plads på min kupon til flere heste i de næste afdelinger, derfor er valget blevet at gul kusk styrer denne hjem til sejr. Staldkammeraten til Espiria Font 15 Celiaz havde hvis startsporet var bedre været en hård konkurrent, jeg satser og blanker 7. Fidusen 9 Mi Amore Bros, kan sagtens komme ind i kampen, men jeg synes startsporet trækker ned.

 • Vindertip: 7 Esperia Font
 • Fidus: 9 Mi Amore Bros
Afdeling (5) 2140 Autostart

Igen en afdeling hvor der er flere favoritter, 4 Eric The Phantom har de sidste par løb skuffet, hvor den har været forholdsvis stor favorit, vi har den med på kuponen, men denne gang lidt mere outsider. 2 Call Me Gleipner har en tendens til at galoppere, men efter sidste løb hvor den startede med galop kom der er god ophentning, og på opløbet overspurtede den sine konkurrenter og vandt, det skal dog siges at førerhesten der førte suverænt gik i galop 100 meter fra målstregen. 1 Kilgore fra Wajerstens formstald kan også blande sug i dette løb, og 6 Peter Pan sammen med Goop må man heller ikke glemme. 10 Caughtredhanded var hesten der gik i galop med de 100 meter tilbage, er med i dette løb og stadig en af favoritterne. 11 Emerald Island må ikke glemmes selv med et dårligt startspor, men hesten besidder så meget kapacitet at den sagtens kan overspurte sine konkurrenter, luringen i dette svære løb er 3 Zaxton.

 • Vindertip: 2 Call Me Gleipner
 • Fidusen: 3 Zaxton
Afdeling 6 (2140 meter) Autostart

Jeg vælger i denne omgang at låse på to heste 5 S.G. Empress og 2 Oriana Boko, Roger Walmann har en rigtig god hest og jeg giver den en lille fordel og jeg tror vi kan se en spids og slut. Det er dog ikke meget der skiller de to favoritter, derfor låser jeg afdelingen på disse to, Oriana Boko har et bedre startspor end sidste gang den vandt sit løb, men mangler måske lidt i startmomentet, derfor lille plus til 5. Fidusen 9 O`Hara Boko som med det rigtige løb godt kan blande sig på målfotoet.

 • Vindertip: 5 S.G.Empress
 • Fidusen: 9 O`Hara Boko
Afdeling 7 2140 meter autostart

Vi slutter med et rigtigt spændende løb.

9 Dont Say Gar får en lille favoritværdighed i dette løb, den har sin værste konkurrent i staldkammeraten 10 Dany Capar, det bliver interessant at se de to Gocciadoro heste fra anden stratrække, jeg tror de moser deres modstand og gør op om sejren. Der er dog modbud i 1 Triton som efterhånden må være klar til en sejr, nu har den et godt startspor og kan den komme godt fra land er meget vundet. 7 Working Class Hero fra Stald Westholm vil jeg ikke undlade på bonen, det er nok de fire der kæmper om det, med mindre min luring 12 Riet Hazelaar, kommer godt afsted fra sit dårlige spor, er den absolut et pladsspil værd og staldformen hos Wajersten er som bekendt med pil opad, vi er alle meget klogere lørdag ved 19 tiden 😊

 • Vindertip: 9 Dont Say Gar
 • Fidusen: 12 Riet Hazelaar

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til søndag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Rent Trav

Der er fuld fart frem mod 100-årsfesten på Jydsk Væddeløbsbane i weekenden. Hvem vinder de to Grand Prix-løb? Med både V75 og GS75 gennemgang.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere