V75 Kalmar – 23/6-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Kalmar.

Bemærk! V75 – Spilstop kl.16:20 (søndag)

V75 fra Kalmar med midsommertrav. En kæmpe festdag i Sverige, og tilmed krydret med en stor Jackpot og spændende løb med gode chancer for overraskelser.

V75

Søndagens V75 Forslag

Til Kalmar - 23/6-2024

V75 Udkastet

V75-1: 5 Never Mind’em
V75-2: 3,6,7,11,12
V75-3: 1 Eolo Wise L.
V75-4: 6,10,11,12
V75-5: 1,2,4,5,7
V75-6: 1 Denver Gio
V75-7: Alle (12)

1200 Rækker x 0,5 kr = 600 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, og et midlertidigt udkast – drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndagens V75 gennemgang og analyse er lavet af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Herunder kan du finde links til vores V75 spil:

Du kan rolig købe til begge spilklubber, da vores spil ikke er ens. Vi satser på god uddeling – Køb gerne i god tid.

Tips til V75 Kalmar søndag 23/6-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Kalmar, midsommertrav en kæmpe festdag i Sverige, stor Jackpot. Masser af spændende løb gode chancer for overraskelser, vi er klar til at gøre indhug i den store jackpot pulje, vi gør et forsøg til denne omgang også.

Afdeling (1) 2140 meter Autostart

Jeg starter denne omgang med at sætte 5 Never Mind`Em ind som mit førstebud på en blank, jeg ved godt at den galopperede i sin sidste start, men det var under forsøg på at komme fremad at den tabte travet, hesten er normalt meget travsikker, så jeg tøver ikke med at sige det var en lille fejl som er blevet rettet, jeg tror det bliver tæt på spids og slut, konkurrenter er der, men de bør ikke kunne gøre nogen skade på mit blankbud. 1 Gatlin har vist fin form det sidste stykke tid, men sejrer sig ikke ihjel men den er første udfordrer, et sjovt bud er 11 Tuppen, den mangler nok det obligatoriske løb i kroppen før den er helt på top, men et plads spil er det da værd at satse på.

9 Swish The Cash og 10 Always A Pleasure er outsidere, men bagspor er en hæmsko, og det kan blive svært at hente en længde på Never Mind’em.

 • Vindertip: 5 Never Mind’em
 • Fidusen: 11 Tuppen
Afdeling (2) 2140 meter Voltestart

3 Nikki Lane har været lige ved og næsten i dens sidste par starter, i dette løb som jeg synes kræver en del heste, får den favoritværdigheden, der er dog en del modbud som sagtens kan gøre op om sejren. 6 Donato Princess melder stald Kolgijni op, den havde en uheldig galop i seneste løb, men kan den holde sig fra denne unode, er den med på målfoto. 9 Organzza med Jepson i sulkyen er også blandt modbudene, fidusen 2 True Blue som mange nok glemmer lidt er absolut også en mulighed og der er med på min kupon, dette er nok også afdelingen med størst skræl muligheder, blandt andet 11 Laferrari Dimanche.

Som er meget op og ned, på gode dage er den i topklasse, dette kan vi så håbe den er på søndag.

 • Vindertip: 3 Nikki Lane
 • Fidusen: 2 True Blue
Afdeling (3) 1640 meter Autostart

1 Eolo Wise.L er favorit jeg holder den nok blank på søndag, hvis procenten stikker helt af, overvejer jeg at låse den på to heste. 5 Roger Moore er absolut i topform og den er nok lidt hurtigere i startmomentet end favoritten, det er dog spørgsmålet om det kan række hele vejen, da jeg tror gul kusk vil presse på, det bliver interessant om de to førnævnte kører så hårdt på hinanden at andre kan komme med i legen. 4 Hardcore DK kan godt blande sig i striden hvis de to favoritter svigter, og så har jeg en fidus i 7 Hellacopters som hele tiden leverer toppræstationer, men lige mangler at sætte mulen først, det kan blive søndag.

 • Vindertip: 1 Eolo Wise.L
 • Fidusen: 7 Hellacopters
Afdeling (4) 3140 Voltestart

Et langløb over tre omgange, her har jeg en tiltro til at det bliver en bagspors hest der overspurter sine konkurrenter på opløbet, derfor får 12 Drill mit tip, værste konkurrent er nok 11 Bowlerday, hvis Goop kan styre den, nu forsøger man at køre hesten skoløs, og det kan give det sidste. 7 Vancouver High har jeg haft fidus til igennem et stykke tid, og den er med på bon, min store luring er 10 Neo Turbo, den er en fantastisk afslutter og er helt sikker med fremme, de sidste par løb har ikke været prangende, men nu meldes der fuld tank og derfor er den min fidus i dette løb, af andre heste der er på bon er også 6 Victory Eagle, men vinderbuddet er 12.

 • Vindertip: 12 Drill
 • Fidus: 10 Neo Turbo
Afdeling (5) 2140 Autostart

Dette er nok det sværeste løb i denne V75 omgang! 7 Maroon Day er pt. favorit og det er også iorden, men der er absolut en del heste der kan løbe med om sejren 2 De Chambeau holder Thomas Uhrberg højt og han mener den har mulighed for at blande sig helt i topstriden og dette er jeg også enig i derfor er den sikker på bon. 5 Parameter og Victor Rosleff har holdt fin form, og kan godt blande sig men lige nu er den mest min fidus og outsider, 1 Cameron Hills tør jeg ikke undlade da den også viser fin form. 4 Ekolod er kuskeforstærket med Magnus Djuse og hjemmehest, og derfor sigtet lidt mod dette løb derfor sætter jeg den på kupon også, det helt store langskud er 12 Maldini Pellini. Desværre er den havnet på et iskoldt startspor, men havde den haft et bedre spor havde den været på bon, er der råd på søndag kommer den på.

 • Vindertip: 7 Maroon Day
 • Fidusen: 5 Parameter
Afdeling 6 (1640 meter) Autostart

Her kommer der en af V75 omgangens højdepunkter, en fartfest mellem 1 Denver Gio og 5 Don Fanucci Zet, jeg giver i skrivende stund en lille fordel til gul kusk. Don Fanucci er absolut lige efter, den skuffede i Elitloppet ved ikke at kvalificere sig til finalen, men selv heste kan have en dårlig dag. Jeg er dog sikker på at den løber med om sejren, under normale omstændigheder burde den stå først, men gul kusk har bare staldform en god hest som kan flytte sig, så derfor er den førstevalget. Outsider er helt klart 10 A Fair Day, den skuffede til Elitloppet, med galop, men nu er den tilbage dog på spor 10, men er god nok til et pladsspil, 8 Click Bait har jeg svært ved at se komme i top 3, da den er så afhængig af sin hurtige start og den kan ikke tage en længde på 1 eller 5 fra dens startspor, derfor er Click Bait denne gang højest et pladsspil værd.

Måske 4 Betting Pacer kan blande sig i løbet hvis de to favoritter svigter.

 • Vindertip: 1 Denver Gio
 • Fidusen: 10 A Fair Day
Afdeling 7 2140 meter autostart

7 Dakovo Mail og gul kusk er pt. favoritter, jeg tror dog der er flere om buddet, og denne afdeling har jeg mest lyst til at lukke helt. 8 Draupner er min helt store luring, den har gået helt fantastisk i sine sidste løb og er helt glemt, i dens sidste løb kom den i mål med kræfter sparet, jeg synes at denne afdeling lugter af en eller mange og derfor kommer der her lidt bud på hvem man bør have på 1 Corazon De B. er starthurtig og tager spids og kan føre hele vejen. 10 Friend Of Elves skuffede i Norge sidst hvor den var medfavorit, denne gang tilbage i Sverige og medfavorit. 3 Joe Dalton bliver ved med at være en hest man snakker om, nu skal den til at bevise at det ikke kun er snak. 12 Mulberry gammel Falster hest som jeg har fulgt igennem mange år, nu i Sverige og den beviser faktisk at den er rigtig god, kommer den fri på opløbet er den absolut en god afslutter. 9 Without A Doubt, er altid med på målfoto godt startpor, tåler at gøre arbejdet fra dødens, måske søndag 😊

 • Vindertip: 1 Corazon De B
 • Fidusen: 3 Draupner

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til søndag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere