V75 Östersund – 8/6-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Östersund

Spilstop kl.16:20

Spil med på vores V75 andelsspil til lørdagens omgang. Kun 75 kr. pr. andel (maks. 50 andele):

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Östersund - 8/6-2024

V75 Lille Forslag

V75-1: 3,5
V75-2: 3,6,8
V75-3: 5 Zeudi AMG
V75-4: 4 Rams Bror
V75-5: 4,6
V75-6: 4,5
V75-7: 2 Kilgore

24 Rækker x 0,5 kr = 12 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. Forslaget viser vores A-Heste.

På andelsspillet sætter vi det endelige system op ca. 15 minutter før spilstop, når vi kender vores spilbudget og set de sidste opvarmninger og staldnyt. Det kan derfor sagtens variere fra det der vises her på siden. Ligesom vi ofte spiller flere kuponer/systemer mm.

Værd at vide

I weekenden er der hele to omgange med V75, da der køres en ekstra omgang fra Bjerke om søndagen.

Lørdagens V75 gennemgang og analyse er lavet af Steen Møller Nielsen, Travtips.dk, mens søndagens omgang vil blive analyseret af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser.

Herunder kan du finde links til vores spil i weekenden:

Du kan rolig købe til begge spilklubber, da vores spil ikke er ens. Vi satser på god uddeling både lørdag og søndag – Køb gerne i god tid.

Tips til V75 Östersund lørdag 8/6-2024 fra Travtips.dk

Lørdagens højdepunkt på V75 er Jämtlands Stora Pris i V75-6, hvor et flot felt stiller til start, inklusive det “Danske” islæt Hustle Rain. Vi har desværre ramt lidt forbi skiven på det seneste, men der er ikke andet end bare at komme op på hesten igen – og vi har en god feeling til denne weekends V75 omgange – Lad os komme igang;)
V75-1 2140m Auto

5 Not for Sale har været ude i lidt simplere sammenhænge og har gjort det godt. Nu er der hårdere imod, men hesten er god selv, og åbne godt fra start. Stall Wäjersten er positiv i sine interviews omkring denne, og vi ranker den op. 3 Heavenly Zet er nok den der sidder i spidsen her, og kommer med formen på top med et par sejre i streg, dog også i lidt enklere selskab. Men fra eventuelt spids, skal chancen være der til at holde hele vejen ind. Kan dog godt blive lidt hed i spidsen, og det kan ligge i kortene at de overlader spidsen til 5’eren. 6 J.J.Dragon har hævet sit niveau på barfodsbalancen, og er tidligt bagom mine A-heste. 10 Punchboard kom ud efter lang pause senest, og vandt på flotteste vis, formen bør være rykkete ndnu længere frem til denne start.

Ranking: A:5,3  B:6,10,9,4  C:8,7,2,12,11

V75-2 2140m Auto

Diamantsoet, 15 heste og lærlinge, ja V75-2 kan sagtens byde på skræl. 3 Önas Rose er den mest sandsynlige leder, og har gjort det godt fra spidsen. Men det kan blive fuldt fart over lærlingeløbet, og så kan der være langt hjem. 6 Mi Amore Bros fik et sent hul sidst og spurtede godt på tredjepladsen, og er sandsynligvis meget tæt på topformen. 8 Dutchess Sun gjorde et rigtig godt løb sidste gang og vandt let fra dødens, og Stall Wäjersten er også klar til denne opgave. Hvis hun skal vinde, bliver det nok også denne gang på den hårde måde. Det vil ikke være forkert at gardere bredt her, hvis ikke man går ret ud på disse tre.

Ranking: A:3,8,6 B:7,1,10,4,5  C:14,12,13,2,11,9,15

V75-3 1640m Auto

Der er pt. for stor forskel i procent på 4 Riet Hazelaar og 5 Zeudi Amg i V75-3 (14% mod 70%). Daniel Wäjersten kan sikkert godt svare – og køre i spidsen – hvis han vil med 4 Riet Hazelaar, og over den korte distance, tror jeg ikke denne slipper. 5 Zeudi Amg spurtede flot senest fra et bagspor, og der er egentlig ikke noget i vejen med formen. De lyder meget optimistiske fra stalden og følelsen er bestemt, at det bliver et klart mere offensivt setup end sidst. Stalden er i topform, og hesten skal også være favorit, da den er god nok til også at vinde fra dødens, om dette kræves. Vi Blanker nok på én kupon, og spiller en alternativ kupon med et par garderinger.

V75-4 1640m Volt

Et koldblodsløb, hvor maget ofte hænder. Mange vil nok gå direkte ud og blanke 4 Rams Bror, men det er ikke sikkert den får “lov” til at tage spidsen fra 2 Dån Klara. Men får voltstartspecialisten Adielsson fart på 4 Rams Bror, og kommer til spidsen, så vil den være svær at tage ned. Skal derfor være favorit på den korte distance. En  hest der er glemt er 5 Fräcke Prins (kun 3%) dette er en hest med fin kapacitet. Hesten træner positivt og træner Marie Svanholm føler sig ikke besejret på forhånd.  10 Olav kom sidst ud efter pause, og vandt på bedste vis i sit nye regi. Bør her fra sit springspor sidde godt til fra start, og får han en god tur, bliver han ikke så nem at undlade på systemet. 12 Ulvsåsen, 9 Sol Storm og 7 Storm Teddy er også tidlige udfordrere, og så har vi ikke endnu nævnt en kul-top som 15 Björs Balder, der bør være gået reelt frem med sidste løb i kroppen – vil man være sikre på overlevelse, så skal man gardere på og håbe på et ordentligt skræl. 

Ranking: A:B:5,10,12,9,7,2,11,15,6  C:13,3,1,14,8

V75-5 2140m Auto

Jeg holder her 4 Portofino som min førstehest. Senest er bar at glemme, mens den i de forrige starter var helt fænomenal, og en lignende indsats her vil række meget langt. 1 Invisible Sun har vel næsten aldrig været bedre, og her er sigtekorrnet kørt ind på spidsen, og de vil fremst prøve at holde 3 B.Sacamano udvendigt for sig. Men uanset er den sikret en perfekt rejse fremme. Netop B.Sacamano er hurtig fra start, og kommer med formtop, og skal derfor også medreges fra et perfekt spor. 6 PolePosition virker til at bliver bedre og bedre for hvert løb. Fra et spor midt i banen tror jeg, Magnus A Djuse vil lade prøve sig fremad mod spidsen eller sigte efter et perfekt løb i andetsporet, uanset skal den tælles meget tidligt her.

Ranking: A:4,6  B:3,1,7,2  C:9,11,5,12,8,10

V75-6 2140m Auto

Jämtlands Grand Prix skal afgøres her og finder 4 Mellby Jinx til spidsen her fra et perfekt spor, så skal de andre skal være rigtig gode til at slå ham. 5 Hail Mary vil Örjan nok gerne køre i spidsen, men som sagt kan den være optaget.  3 Mister Herkules skal bestemt heller ikke glemmes. Her er sporet perfekt, og hesten synes jeg traver bedre end længe set og gået flere topløb i år og fra et perfekt spor, skal den med tidligt. 2 Axel Ruda har endelig fået et godt fremspor. Hesten har altid skarpe afslutninger til rådighed, og jeg vil bestemt ikke udelukket at den kan plukke alle over opløbet.

Ranking: A:4,5 B:3,2,7,9  C:10,8,1,3

V75-7 1640m Auto
2 Kilgore har på papiret en perfekt opgave foran sig her. Hesten er starthurtig, og fra et perfekt spor 2, er spidsen indnfor rækkevidde. Hesten afsluttede godt sidste gang som nummer tre under Eliteløbsweekenden, og modstanden er lettere nu. 9 Jackpot har været meget ujævn, men har høj kapacitet, og hvis han får det til at fungere rigtigt, er han en af de bedste heste i feltet. Oscar berglund har skærpet ham i træningen, og hvis det falder godt ud, kan den skrælle. Har en perfekt ryg på Kilgore. Det var et fint indtryk på 5 The Lion senest, da den var fra spidsen, men modstanden i dag er skærpet, og det er kun en lille outsider her, og jeg holder bl.a. 6 Zaxton foran ham i rankingen. Denne gør nærmest altid gode løb og skal tælles tidligt her bagved Kilgore.
 
Ranking: A:B:9,7,6,4,5  C:10,8,1,12,3,11
 
Held og lykke med spillet derude.
 

Sidste NYT! – Lørdag kl.13:15

Om Banen – Vi har været længere ind og kigge lidt statistik til dig, og som du nok allerede ved, så har Östersund, en af Sveriges længste opløb med sine 218 meter, hvilket betyder en betydeligt lavere andel vindere fra spids end gennemsnittet. Desuden er spor længere ude bag bilen at foretrække, og det bemærkelsesværdige er, at hverken spor 1, 2 eller 3 er med i top-5 blandt højeste sejrprocenter på denne bane.
 

Bedste Blankbud – Vi kører nok med 5 Zeudi AMG (V75-3), jo mere vi analyserer løbet jo mere kommer vi frem til at chancen for sejr er god. Modstanden er ikke hvad den før har mødt og sejret imod, ligesom der kan være lidt spidskamp i starten mellem de indvendige ekvipager, som gør at når Zeudi AMG kommer og stiller spørgsmålet, så slipper man nok.

Sidste nyt – 5 Hail Mary (V75-6) tabte en sko snest, og blev bare kørt sikket i mål. Bliver i dag lettet, og har aldrig blevet lettet så meget ifølge Redén, og jeg har en stærk feeling på den bare vinder dette, efter at have hørt denne info. Kan være en alternativ blank på vores system.

 
Afslutningen på V75 – Her tror de meget på 2 Kilgore (V75-7) fra stald Wärjersten, da udtaler Oscar Florhed sig: “– 2 Kilgore ser det väldigt bra ut för. Han har fått perfekta förutsättningar här och måste ha en väldigt bra chans att kunna leda runt om.” De tror mindre på staldkammeraten 6 Zaxton, og ser mere denne som en pladshest. Vi tror dog der kan blive lidt tempo på forestillingen, da specielt Oscar Kylin Blom gerne vil køre offensivt med sin 7 Go For Manny, han udtaler bl.a.: “Han har fått tråkigt utgångsläge, men är väldigt kvick bakom bilen och med tanke på att det är kort distans kör jag offensivt. Formen är absolut på topp och trots läget ska han ses med bra chans”. Og han giver hesten en chancevurdering på 4 ud af 5. Vi vil derfor gerne have begge heste med, ligesom vores tredje streg skal være 9 Jackpot kan få et perfekt løb med tempo, og da nedsurte alle over opløbet. Jeg mangler dog lige at høre de sidste bulletiner fra Oscar Berglund om denne.
 
Både 7 Go For Manny og 9 Jackpot er kun spillet til hendoldsvist 6% og 7%…

Da vi pt. ikke har solgt så mange andele – hælder vi til at prøve at blanke 5 Hail Mary, også set i lyset af Redéns udtalelser.

Skal også ses i lyset af, at vi endnu ikke har set de sidste opvarmninger og staldnyt.

 

Rent Trav Uge 23

I studiet er Mogens Jensen og Rikke Munk Sørensen – Lyt med i udsendelsen, hvor de bl.a. kigger på ugen der gik, lørdagens V75, samt Extreme, der starter i Olso Gran Prix om søndagen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere