V75 Bjerke – 9/6-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Bjerke

Spilstop kl.15:00 (søndag)

Søndagens V75 bliver analyseret af Michael Andersen fra M&A’s JP og du kan købe en andel her:

V75

Søndagens V75 Tips

Til Bjerke - 9/6-2024

V75 Forslag

V75-1: 3,9,11,13,14,15
V75-2: 2,4,6
V75-3: 1,5,6,7,9
V75-4: 6 Tangen Bork
V75-5: 2,4,9
V75-6: 1
V75-7: 2,3,4,6

1080 Rækker x 0,5 kr = 540 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

I weekenden er der hele to omgange med V75, da der køres en ekstra omgang fra Bjerke om søndagen.

Lørdagens V75 gennemgang og analyse er lavet af Steen Møller Nielsen, Travtips.dk, mens søndagens omgang vil blive analyseret af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser.

Herunder kan du finde links til vores spil i weekenden:

Du kan rolig købe til begge spilklubber, da vores spil ikke er ens. Vi satser på god uddeling både lørdag og søndag – Køb gerne i god tid.

Tips til V75 Bjerke søndag 9/6-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Bjerke, med Oslo Grandprix nogle rigtigt gode afdelinger og vores danske stolthed Extreme, jeg vil prøve at sammensætte nogle gode tips til søndagens løb, og håbe at få vendt skuden og ramme de 7 rigtige igen, det er ved at være et stykke tid siden, men hvorfor ikke forsøge denne søndag, jeg har nogle gode ideer, så lad os krydse fingre, der er muligheder for gode præmier selv om der er et par store favoritter,

Afdeling (1) 3180 meter Voltestart

Vi starter med en åben afdeling, hvor der er flere om buddet den modige vælger at, stå blank på 14 Indy Rock som hvis den kan holde styr på travet. Er hesten at slå,den har dog ikke været helt pålidelig efter hjemkomsten fra Frankrig, vores danske islæt 2 Carvaggio Jet er absolut en modstander der går helt til målstregen, jeg så den for en uge side på Falster trav og der vandt den uden at have tømt tanken, så absolut en hest der kommer på bon, det samme gør 3 Dee Godfather, der har været fuld valuta i dens to sidste løb og formen er i top, 11 In love Dèjacuel er absolut også på bon, den leverede et fint løb i Elitlopps weekenden og der sigtes mod en god placering i dette løb, 15 Hell Patrol vil jeg heller ikke afskrive da Kim Pedersen melder alt vel og en hest i god form, minusset er startsporet, fidusen i dette løb er danske 13 Gangnam Style K, den har ikke vist noget af betydning i et stykke tid, men den plejer at fungere godt på denne distance og er min luring i dette løb.

 • Vindertip: 3 Dee Godfather
 • Fidusen: 13 Gangnam Style K
Afdeling (2) 2140 meter Autostart

2 The Way I Talk Ås, har jeg igennem længere tid haft, stor tillid til og hver gang har den svigtet, jeg mener stadig at det er hesten at slå i dette løb den er klar favorit i min verden, hvis den kan få det hele til at stemme, nu er den begunstiget af et perfekt startspor og jeg tror den tager spids og leder hele vejen, jeg tør dog ikke blanke den da den lige mangler lidt stabilitet i at sætte snuden først over stregen, men klar førstehest, den hest der står lige efter er 6 Epicure, men også her er vi ude i en lidt ustabil hest der leder efter formen ifølge træneren har der været lidt sygdom inde over, men den meldes i god forfatning så jeg tager chancen og sætter den på kuponen, 4 Head Of State sæson debuterer i dette løb og her tror jeg den har bug for det obligatoriske løb i kroppen, min store luring i dette løb er er 7 Jonathan Bank A.B, den har en forfærdelig evne til at gå i galop, men hvis den har en god dag så er den en rigtig god hest, så vi tager chancen og håber at unoderne er smidt væk, 1 Thai Manhattan må absolut ikke glemmes, hvis den kan forsvare spidsen, ellers kan den komme til at gøre meget af arbejdet i dødens og det kan blive svært.

 • Vindertip: 2 The Way I Talk Ås
 • Fidusen: 7 Jonathan Bank A.B
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

9 Type A er ikke den hurtigste fra start af og det kan være en fordel i dette løb, men den skal have lidt held for at, tage en længde på, min formodede vinder 6 Jimmy Ferro B.R, som er tilbage i Skandinavien efter løb under sydligere himmelstrøg, jeg er normalt af den overbevisning at heste fra Gocciadoro normalt skal bruge lidt tid til at akklimatisere, men det tror jeg ikke er nødvendigt her, jeg tror der er fuld fart fra start og i føring kan den blive svær at håndtere, meget kan blive afgjort fra starten da 1 Friend of Elves, nok ikke giver sig uden kamp, og derfor er jeg inde på at låse denne afdeling på 1 og 6. Med lille fordel til 6, jeg er dog lidt i tvivl med denne afdeling og noget i mig siger luk, men mon ikke jeg er helt klar på søndag, fidusen i dette løb er 7 Skate Trix, som dog kommer til at give fortabt i startmomentet og så må arbejde sig fremad, men en meget spændende afdeling vi har her.

 • Vindertip: 6 Jimmy Ferro BR.
 • Fidusen: 10 Skate Trix
Afdeling (4) 1609 Autostart

6 Tangen Bork er min soleklare blanke, verdens bedste koldblod lige nu, jeg er stadig imponeret over måden den vandt elitekampen på, stille og roligt tager den meter efter meter ind på Evartti, som jeg synes var for stor favorit på dagen, men som solgte sig dyrt helt til målstregen, men Tangen Bork var for god, den form tror jeg fortsætter, især fordi startspor 6 er ideelt for den. Derfor blank på 6.

Hvis favoritten skulle kikse er mine fiduser 4 Stumne Fyr eller 7 Månlykke AM som stadig har Magnus Djuse i sulkyen.

 • Vindertip: 6 Tangen Bork
 • Fidus: 4 Stumne Fyr/7 Månlykke AM
Afdeling (5) 2100 Autostart

2 Kjella er lige vel hårdt spillet, den er favorit men der er flere gode modbud. Blandt andet 4 Commandandconquers, som absolut er en god konkurrent og den er faktisk min vinder, den er ikke så afhængig af løbsoplægget og kan sagtens lave et grov jo, disse to heste skiller sig lidt ud, men der er to af de lidt mindre betroede heste man skal se lidt op for, 5 Slave to love Cal & 9 Extreme Point, de skal håbe på lidt løbsheld, da løbet bliver kørt hårdt fra start af.

 • Vindertip: 4 Commandandconquers
 • Fidusen: 5 Slave to Love Cal
Afdeling (6) 1609 meter Autostart

1 Felicia Zet er vinder af sporlotteriet, da nærmeste konkurrenter begge har trukket bagspor, 9 Betting Pacer & 10 Delicius Gar kan godt komme ind i kampen, selv med bagspor, jeg er ikke helt vild med at blanke i denne afdeling, jeg vil endda tilføje en fidus som synes totalt glemt men har en fantastisk finish nemlig 6 Iceland Falls, procenten på Felicia Zet er lige nu lige til den høje side, men den skal stå først, selvom staldformen hos Reden er lidt nedadgående, jeg kan tage fejl, men vælger at gardere.

 • Vindertip: 1 Felicia Zet
 • Fidusen: 6 Iceland Falls
Afdeling (7) 2100 meter autostart

Oslo Grandprix afslutter denne løbsdag og med Dansk Islæt i 3 Extreme, det bliver spændende at se den mod klasseheste i dette løb, er den tilbage i fuld vigør, i dette løb vælger jeg dog at betragte den som outsider, da jeg mener at der er to næsten ligeværdige favoritter i 4 Joviality og 6 Barack Face, Joviality kom ikke i finalen til Eliteloppet men var meget tæt på, og har den bare lidt af sin form med fra det sidste løb skal den nok dukke op på målfotoet, 6 Barack Face som vandt Copenhagen Cup uden at bruge for mange kræfter står som min vinder af dette løb, jeg tror Adrian Kolgijni har helt styr på sin hest og den har et ekstra gear i opløbet hvis ikke den har nedkæmpet sine konkurrenter inden, jeg sætter dog 2 Devillish Hill ind som min store luring dette felt, det bliver et spændende løb, denne søndag, jeg synes 9 Kentuky River og 10 Stoletheshow, er lidt hæmmet af bagspor og derfor er de højst outsidere, men absolut gode heste.

 • Vindertip: 6 Barack Face
 • Fidusen: 3 Extreme

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på søndag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere