V75 Mantorp 1/6-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Mantorp.

Spilstop kl.16:20

Lørdagens V75 bliver analyseret af Michael Andersen fra M&A’s JP Fiduser og tilrettelagt af Steen M. Nielsen.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Mantorp - 1/6-2024

Dagens V75 Forslag

V75-1: 2,3,4,5,6,8,11
V75-2: 2 Dea Sprint Bar
V75-3: 3 Herakles Zet
V75-4: 2,8,9,12,15
V75-5: 1,2,5,8
V75-6: 7,9
V75-7: 1,2,7,8,9

1400 Rækker x 0,5 kr = 700 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse her på siden står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Travtips.dk kører ikke noget andelsspil til lørdagens V75, men er derimod klar med et spil til søndagens GS75 istedet.

Link til andelsspil i weekenden:

Vi satser på god uddeling både lørdag og søndag – Køb gerne i god tid.

Tips til V75 Mantorp lørdag 1/6-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Mantorp, Elitelopps weekenden, er overstået og sikke en flot omgang trav vi så i sidste weekend, sikke et Elitelopp vi havde og sikke en suveræn vinder vi fik i Horsy Dream, vi fik set at Francesco Zet ikke er usårlig, samt Ideao de Tillard, måske ikke fungerer optimalt på de svenske baner, men sikke nogle løb der var. Desværre var lørdagen ikke så fin spillemæssigt, dog blev søndagen lidt bedre, derfor må det gerne vende i denne weekend, det ligner en halv svær omgang, men vi er klar til at ramme de 7 rigtige igen, jeg tror denne omgang kan give en høj udbetaling.

Afdeling (1) 2140 meter Voltestart

Vi starter med en åben afdeling hvor jeg giver favoritværdigeheden til 3 Vanquish, jeg tror Carl Johan Jepson smutter afsted, og bliver forfulgt af 6 De Chambeau med Thomas Uhrberg, det er to af de bedste Voltestarts kuske der her kæmper om teten, der er flere gode bud i denne afdeling 4 Røde Orm og 11 Ready Star kommer lige i hælene på de to førstnævnte Røde Orm lavede en spids og slut i sin sidste start, denne gang er modstanden en lille tand bedre men den er absolut en hest der skal med på kupon, 2 Money Matters er også på kupon jeg har dog altid mine forbehold når det er Jorma Kontio i voltestart, ejg er stor fan af Kontio bare ikke når han voltestarter 😊 fidusen i denne afdeling er 8 Oberon Warfare som dog har et lunkent startspor, men ingen tvivl om at denne afdeling kræver sine heste.

 • Vindertip: 3 Vanquish
 • Fidusen: 8 Oberon Warfare
Afdeling (2) 2140 meter Autostart

Her vælger jeg at gå hårdt ud og blanke 2 Dea Sprint Bar, da jeg mener den er bedre end sine konkurrenter, og med spor 2 bør den lave en spids og slut, værste konkurrent er 6 Utah Southwind og 4 Marabou Brodda luringen i dette løb er 11 Gatling som hvis den kan holde sammen på travet absoltut godt kan blande sig i topstriden, men tage en længde på Gul kusk tror jeg dog ikke på.

 • Vindertip: 2 Dea Sprint Bar
 • Fidusen: 11 Gatling
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Denne afdeling vælger jeg i skrivende stund at låse på to heste, 3 Herakles Zet er første hest og hesten at slå, jeg kan stå på lørdag og blanke den, men llige nu ser jeg 7 Bicc`s Tobee som lidt underspillet i forhold til Herakles Zet, derfor har jeg den med på bon, den er en rigtig god allround hest og har ikke brug for et bestemt oplæg, derfor er følelsen to heste lige nu, af andre nævneværdige som altid leverer på top kan nævnes 6 Kuiper som jeg udnævner lidt til afdelingens fidus, den skal dog være heldig at en at favoritterne ikke leverer, 11 Everything Bi tror jeg kommer til at kæmpe lidt med startsporet men hesten er kapabel i klassen.

 • Vindertip: 3 Herakles Zet
 • Fidusen: 6 Kuiper
Afdeling (4) 2640 Voltestart

Endnu en åben afdeling hvor jeg tror der kan komme en suser ind, denne afdeling tror jeg bliver den der kræver flest heste på kupon, jeg går ud med fire til fem heste på udkastet men der kan sagtens komme flere på.

15 Friendofphantom er min favorit, men ikke en der ikke kan besejres, hesten har en del galopper bag sig og er derfor svær at blive klog på. 8 Odette Valery kommer på kupon den har gennem længere tid præstereret fint og er vel efterhånden moden til en sejr, det samme kan man ikke sige om 9 Can Can Broline, den har vist kanonform og kan Emilia Leo styre den rundt fra start er det en hest der garanteret kommer på målfoto. 2 S.G.`S Alecta fra startvolten er vel også en konkurrent, da den har 20 meter ned til de andre konkurrenter, min luring ligger hos 12 Dirty Sweet som endnu ikke har vundet, men træner har talt positivt om hesten og hun mener at Carl Johan Jepson kan styre den til sejr, jeg vælger dog at anbefale et pladsspil i første omgang men sætter den på min kupon.

 • Vindertip: 9 Can Can Broline
 • Fidus: 12 Dirty Sweet
Afdeling (5) 2640 Autostart

Her vælger jeg at satse på at fire heste er nok, 1 Jameson K.W. har en fin starthurtighed, og sætter sig i front af løbet, 2 Cameron overtager efter 300 meter og kan lede løbet til målstregen, jeg tror dog at 5 Decathlon vil forsøge at gå efter at få tempoet op, da dette absolut er en fordel for den, slutteligt kan 8 Kipketer Mearas overspurte dem alle, dette kunne være scenariet, men mon ikke der bliver kørt reelt om sejren jeg sætter 2 først da den viser styrke på denne distance, og Jørgen Westholm har en stald i form derfor er det også mit vindertip, luringen eller fidusen i løbet er 9 Star Cash som flyver lidt under radaren, så lidt pladsspil på denne anbefales.

 • Vindertip: 2 Cameron
 • Fidusen: 9 Star Cash
Afdeling 6 (2140 meter) Autostart

Her kommer endnu en af Redens hædersheste 9 Admiral As sæsondebuterer og, sigtekornet er indstillet på sejr, rapporterne og fra stald Reden siger at den har haft lidt pause efter sit Frankrigs eventyr, og nu har den trænet godt derfor er den klar til nye eventyr, sidste sæson havde den lidt unoder med galopper osv. det skulle den være over derfor er den et blankbud, jeg vil dog lige nu godt se om den kan slå heste i form inden jeg tør det, derfor synes jeg også at procenten er lige vel høj lige nu, første udfordrer er 7 Demon og 6 Brother Bill begge heste er i form og for Demon,`s vedkommende er den i min verden hesten at slå, distancen er fin og den kan plukke mange ned på opløbet, så jeg sætter lige nu den først, Brother Bill, har fået sit obligatoriske løb i kroppen og fra stald Nurmos er der pil op, et plads spil på 2 Ferrari Sisu kan være givet godt id , den har ledt efter formen men er på vejsiger Lugauer den har en fantastisk finish, så glem den ikke.

 • Vindertip: 7 Demon
 • Fidusen: 2 Ferrari Sisu
Afdeling 7 2140 meter autostart

Vi siger velkommen tilbage til 9 Great Skills som efter et Frankrigs ophold er tilbage på de svenske baner, den har haft lidt pause og har måske brug for et løb i kroppen, jeg ser da også flere gode heste som modbud 8 Lozano De Quattro, som var en potentiel Elitelopps hest er absolut en fin konkurrent og må ikke glemmes 2 Queen Belina skal heller ikke glemmes den har en lille fordel af startsporet og vil nok gå i føring, jeg har gennem et stykke tid synes at 1 Joe Dalton har lænet sig op ad en sejr, men den har manglet det sidste, nu er der mindre pres på den og så kan det være det lykkedes, 7 Akilles Face kommer også på bon, nogle anbefaler at blanke Great Skills og det kan da også være en mulighed, men jeg venter lidt, der er dog ingen tvivl om at vi her har en rigtig god hest.

 • Vindertip: 2 Queen Belina
 • Fidusen: 7 Akilles Face

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere