V75 Solvalla – 26/5-2024 – Elitloppet Søndag

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla. 

Spilstop kl.15:00.

Eliteloppet Søndag skal hovedløbet afgøres – Hvem bliver kongen af Elitloppet 2024?  Dessuden skal Elitkampen, Montéeliten og Breeder’s Course afgøres.

Spil med i vores V75 andelsspil til søndagen via link herunder:

Elitloppet søndag

Søndgagens V75 Forslag

Til Solvalla - 26/5-2024

Søndagens V75 Forslag

V75-1: 2,4,6,7,9,10
V75-2: 2,6,8
V75-3: 2,4,5
V75-4: 2,7,9
V75-5: 2,3,4
V75-6: 2,10
V75-7: 2,7

1944 Rækker x 0,5 kr = 972 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Værd at vide

Eliteløbsweekenden topper på sin sidste dag på søndag. Prøver og finaler til Elitloppet 2024 afgøres. Elitloppet er et af verdens største travløb. Det har været kørt siden 1952 og afgøres altid den sidste søndag i maj på Solvalla.
Verdens bedste heste inviteres til at dyste i forsøg og finaler over sprintdistancen på 1609 meter.

Har man oplevet folkefesten og stemningen på Elitloppet én gang, længes man som regel tilbage.

Udover Elitloppet køres en række andre interessante løb af højeste klasse. Nogle af dem er Elitkampen for koldblodstravere og Montéeliten, sidstnævnte er på V4.

Travtips.dk kører et andelsspil til dagens V75.

Hos Travtips.dk sætter vi andelsspillet op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet. Vi forbeholder os ret til at ændre i vores andelsspil, i forhold til forslaget her på siden.

Køb gerne i god tid 😉

V75 Analyse 26/5-2024

Så er det “Juleaften” – Og det er vel det bedst besatte Elitloppet i nyere tid, så det er bare om at nyde løbene. Vi så i går (lørdag), at tiderne var meget hurtige og banen helt perfekt. Vi kan måske se rekorder blive sæået i dag. Lad os komme igang.

V75-1 1640m Auto (Elitkampen)

Elikampen indleder denne søndags flotte Elitloppet søndag, og her bliver min førstehest sidste års vinder 2 Evartti, der sidste år åbnede på 13,2 de første 200m. og vandt fra spids. Hesten virker til at have fundet vinderformen igen, kommer den til spids, så kan løbet måske være ovre, men jeg synes dog feltet til årets udgave er bedre, og den kan ikke på samme måde bare køre den hjem i år, så gardering kræves. Spidsen kan måske være optaget i år, da 4 Grislefaksen G.L. sagtens være hesten, der nupper spidsen foran favoritten, og så ser det pludselig meget svære ud. Åbnede bl.a. på 12.7 de første 200m. senest, og spørgsmålet er selvfølgelig om den kan tage en hel længde – spændende. Vandt senest uden at rykke den norske. Den anden finske gæste 6 Issakan Valon er en mere stærk end hurtig hest, og har derfor ikke dcideret fordel af sprint, men vil der være tempo på løjerne, så kan denne inviteres ind i kampen. 9 Stumme Fyr vandt jo Unionskampen sidste år til skældodds, men har siden vist at dette ikke var en bluf sejr, og kan her følge ryggen på 2 Evartti og få et perfekt løb. 7 Månlykke A.M. har altid være en Svensk kæledække, men har ikke fundet samme form som for et par år siden, men er måske lidt tilbage, og har som jeg tidligere har fortalt her på bloggen fast fåat Magnus A. Dhuse i sulkyen, og det er et stort plus kontra Gunnar Melander. Kan måske overraske. 10 Tangen Bork er en stærk afslutter, og bedst når den får lov at gå i rygge som her. Så skal også regnes hvis den ikke skal ud i tredjespor for meget her.

Ranking: A:B:4,9,10,6,7,3  C:8,5,1

V75-2 1609m Auto (Elitloppet, Heat 1)

Der er her flere løbscenarier, og da det er første heat, da er det ikke altid her man skal skyde alt krudtet af, og det kan have indflydelse på resultatet. Distancen er den klassiske 1609m., og min spidsfavorit er 2 Don Fanucci Zet, hesten har vundet pligtskyldigt, men med kæfter tilovers i sine to sidste starter og virker til at have fundet formen, og her bør det normalvis blive spids (kun galop imod), og fra spidsen vil det være en topchance, da jeg ikke tror at Prix de Amerique vinderen 8 Idao de Tillard og Clément Duvaldestin vil gøre alt for at vinde, og kun gøre det nødvendige for at kvalificere sig ind på en 2-3. plads for at få et fornuftigt spor i fanialen. Men når det er sagt, så kan meget ske på et opløb i kampens hede. Skulle Don Fanucci Zet gallopere, som den har gjort et par gange før i Elitloppet (det håber vi ikke), så vil 6 Önas Prince nok være spidshesten, og da har den jo set grum ud på det seneste, og ellers så lugter det lidt af dødens på netop Don Fanucci Zet, og det behøver ikke at være ringe, hvis de kan “følges ad” hen til opløbet og så spurte ind til kval begge to. Men faktisk, så ser jeg 1 Denver Gio som den initielle spidshest, men jeg tror dog at Goop slipper, og sidder klar i vinderhullet og derfra håbe på en smyger ind. Jeg tvivler på den han vil køre i spidsen, men man ved aldrig. 3 Go On Boy er bestemt ingen startraket, og er mere en stærk spurter til sidst, og her er det bar at køre i andetsporet og spurte til sidst, som vi har set så mange gange før. Det bliver også spændende at se 4 Joviality, og vi ved at denne også kan åbne fra start, dog tror jeg mere de prøver en smyger, og ikke vil satse butikken på spids, da der er katapulter både indvendigt og udvendigt. 5 Capital Mail er også en startraket, men kunne f.eks. næstsenest ikke holde Denver Gio fra at tage spidsen. 7 A Fair Day, var det nærmest et svensk folkekrav om at se i Elitloppet, og det må siges at være en ilddåb, kan få det svært fra spor 7, og selvom hesten også kan åbne fra start er det utopi, at den vil kunne komme forbi indvendige.

Ranking: A:2,8  B:6,3  C:4,5,1,7

V75-3 1609m Auto (Elitloppet, Heat 2)

Som jeg læser løbet, da kan 1 Hustle Rain initielle måske kunne holde op indersporet, hvorfra det ligger i kortene at Mats slipper til en af de større favoritter, enten 5 Francesco Zet eller 4 Horsy Dream der begge kan åbne stærkt. Horsy Dream var faktisk favorit til Prix de Amerique i 2023, og med den amerikanske vogn, kan den nok overraske mange. Men mest tro har jeg dog til 5 Fencesco Zet, der jo er en drøm vi endelig får at se i Elitloppet. Jeg tror Örjan kører lidt fra start af og overtager spidsen, og derfra bør det være en topchance. Men det kommer dog også lidt an på hvad de franske heste vil. Sidste års Elitloppet vinder 2 Honneck er ingen raket fra start, men kan åbne okay over middel hvis de vil. Og jeg tror at fra dette perfekte spor, sidder de i andetsporet direkte, og får en perfekt rejse, og derfor nok ikke satser hele butikken fra start, for at prøve at tage spidsen, da denne fungerer fint med et rygløb ind til opløbet, om den så kan nedspurte en Francesco Zet eller Horsy Dream må vi se. Men disse er hestene man skal se op for i dette forsøg. Har man disse tre med, hvis ikke man tror mest på én, så bør det række med tre streger i dette forsøg.

Ranking: A:5  B:4,2  C:3,1,7,8,6

V75-4 1640m Auto

Et spændende fireårseliten for hopper, hvor 7 Ester Degli Dei bliver favorit, og det er forståelig med en heste der bare vinder og vinder. Det der dog kan sætte en kæp i hjulet for denne er, at det bestemt ikke er sikkert at de kan komme til spidsen, som jeg tror den kan ende i dødens, eller i tredjesporet længe. Kan måske også blive “sluppet” til spids, og så er løbet ovre. nej i spidsen tror jeg at 2 Gigi Hannover sidder, hesten kommer nu ud uden sko og med amerikanervognen og bør være gået meget frem formmæssigt siden sidst. 9 Karaboudjan er en hest Kolgjini holder højt, og kan herfra følge ryggen på 2 Gigi Hannover og få et fint løb i andetsporet, og derfra bestemt regnes tidligt. 6 Rijita J.P. kan faktisk også åbne fra start, og er jo anmeldt med den amerikanske sulky for første gang, men tror dog ikke den ville kunne nå spidsen herfra, men bør kunne komme ned på andetsporet og få et fint løb. 3 East Asia er ikke så kvik fra starten, og kan nemt ende lidt nede i køen, ligesom den er meget usikker, og det er defor kun en lille outsider her, selvom bulettiner siger at den har trænet godt (men den skal jo også vise det i løb).

Ranking: A:7,2  B:9,6,3  C:5,10,4,8,1

V75-5 2140m Auto

Et af de mest åbne løb på dagen. 1 Otis Dream åbnede til spids senest på wolvega, og overlod så taktpinnen til 4 Omerta Boko, hvortil sidsnævnte vandt sikkert. Samme scenarie kan sagten forekomme her, selvom Dion Tesselar har adviseret at han vil prøve i spidsen denne gang. 2 Far Wise As vil kunne få et perfekt løb her fra andetsporet, og er faktisk selv starthurtig, og kan på en god dag måske komme forbi indvendige, men jeg tror det dog ikke, men kan derfor ende i dødens eller anden udvendigt på 4. 3 Fellow Wise As er ikke en startraket, selvom den spidsede sidst, men det var i et 4-hestes løb. Men bør få en god placering herfra i forreste geled med en stjernekusk, og Örjan skal altid regnes med. 8 Feldenkrais Pal kan være den store luring. Sporet er iskoldt, men den spurtede som skudt ud af en kanon bagved Omerta Boko senest og kan måske overraske.

Ranking: A:B:2,3,1,8,10,6,7  C:5,11,9,12

V75-6 1640m Auto

Da Gocciadoro blev spurgt ind til hvilken hest han troede mest på under hele Elitloppet weekenden, så var det 10 Expo Wise As, og vi holder også denne som et eventuelt blankbud. Men vi garderer dog med bl.a. 2 Holcombe Zet, der er spidsfavoritten. senest galloperede den da Öran rykkede bomulden og tog ned draskylapperne, og det var uheldigt. Fra spidsen skal Hocombre Zet tælles tidligt. outsideren må være 6 Point Of Perfect, der kun i kort tid har været i regi Mattias Djuse, og gik bl.a. ny banerekord senest på Skive, så formen bør være fin, selvom den har været ude på en noget omtumlet rejse.

Ranking: A:10  B:2,6,4  C:1,3,7,5,8

V75-7 1640m Auto

Jeg er inde på her, at 2 Jo Black temmeligt sikkert er spidshesten, og derfra vil det være hesten at slå. Kommer med et starket i rækken. Meget spil kommer der bestemt på 7 Dana Ek, men jeg tror dog ikke denne vil kunne komme til spids herfra, da den ikke er en raket, og det kan koste kræfter at køre offensivt, da Dante sikkert vil prøve sig fremad med det samme. 1 Jimbaran Zon er en hest jeg altid har holdt af, men den har dog ikke altid være lige travsikker, men kommer direkte fra en fin sejr, og er favorit til hullet, da den er over middel fra start. 6 Kingslayer Pellini er middel- til lidt over middel fra start, men intet spidsbud (har kun spidset 1 ud af 15 gange på fremspor). Men bør kunne komme ned i andetsporet og få et fint løb derfra. Synes disse fire heste stikker lidt ud i afslutningen.

Ranking: A:2,7  B:1,6,3  C:8,10,11,9,5,4,12

Held og lykke med spillet.

Reprise – Elitloppet 2023. Her kan du se en reprise af sidste års Elitlopp finale, hvor Honneck vandt.

V75 - Elitloppet

Spil med Travtips.dk til søndagens V75 via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere