V75 Gävle 18/5-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Gävle.

Spilstop kl.16:20

Gävle tilbyder en spændende Jackpot-runde, som kan udløse høje gevinster.

Lørdagens V75 bliver analyseret af Michael Andersen og tilrettelagt af Steen M. Nielsen.

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Gävle 18/5-2024

Lørdagens V75 Forslag

V75-1: 1 Poleposition
V75-2: 2,3,4,6,9,10,11,13
V75-3: 8 Eric The Phantom
V75-4: 1,2,6,10,12
V75-5: 3,4,6,10
V75-6: 1,7
V75-7: 1,2,3,6,8,11

1920 Rækker x 0,5 kr = 960 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Værd at vide

Gävle byder på en fin Jackpot omgang og vi satser på høj uddeling. I sidste weekend var der fuld-plade, da vi på Travtips.dk’s SpilKlub25 ramte de syv rigtige både lørdag og søndag. Så formen er i top.

Selvom Michael A. fra M&A’s JP Fiduser ikke ramte de syv rigtige, så er formen også god her, da de indspillede hele 13.806 kr. på V65 fra Skive, og her viste, at man sagtens kan få en god præmie selvom flere favoritter går hjem – der skal bare et par skræl til i de andre afdelinger 😉 Det blev desuden også til gevinst på onsdagens V86 for både Travklubben og M&A’s JP Fiduser.

Lørdagens V75 forslag og analyse her på siden står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Link til V75 Andelsspil Lørdag:
Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

Tips til V75 Gävle lørdag 18/5-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Gävle, en omgang hvor der kæmpes om endnu en billet til Elitloppet, så en 6 afdeling med meget på spil. Denne omgang byder desuden på endnu en gang Jackpot, så der er noget at gå efter for os spillere, tillykke til travtips.dk som satte V75 både lørdag og søndag, meget flot, vi valgte i sidste uge en forkert blank, der var endda flere oplagte blankbud at tage af, nu må det snart vende på V75 😊

Afdeling (1) 2640 meter Voltestart

Vi begynder med et voltestartsløb, hvor der er en kraftig overvejelse i at simpelthen blanke 1 Poleposition fra start, eneste lille minus jeg har er at jeg nødigt blanker 1 afdeling og at blanke i et voltestartsløb er ikke at foretrække, men denne gang gøres en undtagelse, jeg ved at Poleposition galopperede i sit sidste løb, men det sker af og til, skulle favoritten have en off day er min fidus 6 Matiere, men her sættes der lid til at blankbuddet holder.

 • Vindertip: 1 Poleposition
 • Fidusen: 6 Matiere
Afdeling (2) 2140 meter Voltestart

Her kommer der er et meget åbent koldblodsløb, lige pt er 10 Arding kneben favorit, men der skal en del heste på kupon for at slippe igennem, 11 Månbest A.M er en af de heste der gør op om sejren er jeg sikker på, det samme er 13 Svarte Petter, der hvis den kan holde sig fri af galop også, put også 9 Kleppbest og 7 Hulte Sixten, som er en lille luring der hvis Goop kan styre den fri af galopper, 6 Rams Bror er også er en mulighed, men denne afdeling skriger nærmest på en lavoddser der løber sit livs løb netop lørdag😊 4 Jarvsø Jop er en stabil hest med en rigtig god koldblods kusk i Ulf Ohlsson, og denne ekvipage får vindertippet.

 • Vindertip: 4 Jarvsø Jop
 • Fidusen: 9 Kleppbest
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Næste blankbud kommer i denne afdeling, i mange år har vi hørt om firmaet Reden/ Kihlstrøm, nu er der kommet en konkurrent Nurmos/Djuse er ved at være en sammentømret enhed og her bringer de en kommende stjerne i 8 Eric The Phantom på banen, vi taler her om en super god hest der ved hvor målstregen er, se eventuelt dens sidste løb og de sidste 400 meter, der ser man hvor stor kapacitet der er i hesten, den er ikke afhængig af noget specielt løbsoplæg og startnummer 8 tillægger jeg ikke den store betydning, modkandidater i tilfælde af en sløj favorit er 3 Mellby Kaliber, og 10 Rajon, 12 Jascal, samt fidusen 5 Sparkys Dream.

 • Vindertip: 8 Eric the Phantom
 • Fidusen:5 Sparkys Dream
Afdeling (4) 2140 Voltestart

Desværre blev en af de pæne favoritter 15 Olly Håleryd streget hvilket gør at løbet bliver mere åbent, 12 Mahala må bære favoritværdigeden og bliver nok hesten at slå, der er dog stærke modbud, kan 1 Lilly Avant få en god start er der en mulighed for at denne fører løbet længe, 2 Karma Mearas følger nok lige efter og kan få et rygløb og ligge lidt i skjul, 10 Make It A Star kommer også på bon den er i fin form og vandt sit seneste løb. Bagspors hestene 13 Florence Ima og 14 Mitzy Gold skal ikke helt udelukkes hvis der kommer overpace på løbet, og fidusen 4 Lucia Lane, er absolut et godt pladspil.

 • Vindertip: 12 Mahala
 • Fidus: 4 lucia Lane
Afdeling (5) 1640 Autostart

Et sprinterløb der er forholdsvis åbent og en 4-5 heste er påkrævet, jeg sætter 6 Bjorn som første hest skarpt forfulgt af 3 Oracle Vixi, som dog ikke har haft det store løbs held i de sidste par løb, jeg sætter også 8 Semifreddo.S.F på kuponen. 10 Queen of the Night fra spor 10 er ikke optimalt men en god kuske præstation fra Magnus Djuse kan godt få hesten med frem. Den store luring er 1 Bravo Alicia, som hvis den kan holde spids, ikke skal glemmes.

 • Vindertip: 3 Oracle Vixi
 • Fidusen: 1 Bravo Alicia
Afdeling (6) 1609 meter Autostart

Løbet alle skal se, en rosa billet på spil, det kan kun blive spændende.

1 Hail Mary må betragtes som favorit, og devisen er klar spids og slut, jeg tror Bjørn Goop tager spids og sælger sig så dyrt som muligt, det bliver spændende om den holder hele vejen en hest som Hail Mary bør være med i Eliteloppet, men nu nærmer sidste chance sig. 2 Clarissa er en stærk konkurrent og kan skabe en overraskelse, 3 Stoletheshow vandt finland Ajo for et par uger siden og kvalificerede sig til Eliteloppet, efterfølgende takkede kredsen omkring hesten nej tak til en Rosa billet. 7 Mister Hercules er absolut også en der skal regnes med i dette løb, spor 7 er dog ikke optimalt, men en snu ræv som Ørjan Kihlstrøm bør kunne få hesten med i spidskampen, den kommer nok til at kæmpe hele vejen i dødens men den har styrken til dette. Den store fidus til dette løb er 5 Click Bait som er feltets i særklasse bedste starter, men om den når spids denne gang er spørgsmålet.

 • Vindertip: 1 Hail Mary
 • Fidusen: 5 Click Bait
Afdeling (7) 2140 meter Autostart

Sidste afdeling denne lørdag er en åben en af slagsen. 3 Xanthis Hilton har gennem vinteren/ foråret været i fin form, og spørgsmålet er om der stadig er lidt tilbage i tanken, den kommer på kupon, 2 Mizai er måske den bedste hest i feltet, 10 Melby Joker er bedre end sine sidste løb, 6 Heartbeat Thunder galopperede i sit sidste løb, nu kuskeforstærket med Ørjan hvilket er et plus. 11 Joe Dalton er stabil som få men har svært ved at komme først over målstregen, men i dette løb kunne det ændres da den har en voldsom god afslutning, og så er der 1 Caio Titus Bond fra gul kusk, den er ikke hæmmet af startsporet da den er starthurtig og samtidig er den ikke afhængig af starten, den kan sagtens gøre jobbet fra andre positioner.

 • Vindertip: 2 Mizai
 • Fidusen: 1 Caio Titus Bond

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Formen er i top:
Travklubben V86
GS75

GS75 Åmål

Grand Slam 75 er tilbage denne søndag, hvor Åmål byder op til dans – og vi er klar med andelsspil til dagen.

Vi holder GS75 højt hos Travtips.dk, og har vundet mange gode gevinster om søndagen – Vil du være med?

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere