V75 Umåker – 11/5-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Umåker

Spilstop lørdag kl.16:20

Umåker tilbyder en spændende Jackpot-runde, som kan udløse høje gevinster.

Lørdagens V75 bliver analyseret af Michael Andersen og tilrettelagt af Steen M. Nielsen.

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Umåker 11/5-2024

Lørdagens V75 Forslag

V75-1: 4,7,8,9,11
V75-2: 7 Melby Lion
V75-3: 3,4,6
V75-4: 1,2,3,4,8,9,11
V75-5: 5 Jikken
V75-6: 1,3,4,5
V75-7: 2,3,5

1260 Rækker x 0,5 kr = 630 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Umåker byder på en fin Jackpot omgang og jeg tror bestemt på høj uddeling, da der ikke er de der helt klare blank-holdepunkter, og alle afdelinger nærmest kræver garderinger. Det kan for en gangs skyld blive til mange millioner denne lørdag.

Jeg er i denne uge med i Rent Travs Podcast, hvor vi kigger på både V75 Umåker, men også til V75 Lunden på søndag. 

Lørdagens V75 forslag og analyse her på siden står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Link til V75 Andelsspil Lørdag:
Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

 

Tips til V75 Umåker lørdag 11/5-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Umåker, en spændende omgang hvor der ligger overraskelser på lur, ingen vanvittigt store favoritter, så det kan blive en omgang med pæn uddeling, og så er der jo jackpot endnu engang, vi går efter det endnu en gang, vi er inde i en stime hvor de blanke rammes, men vi misser de store overraskelser, i sidste uge var det Maserati Hall der snød os, og sejrede i et løb der var præget af galopper, sådan er det desværre af og til, men vi giver ikke op 😊 i sidste uge var der 2 gange V75, det er der også i denne uge, Copenhagen Cup Danmarks største løb køres søndag, glæd jer der er mange gode løb.

V75-1 – Afdeling 1 2640 meter Voltestart

Vi starter ud med et voltestartsløb, hvor jeg giver fordelen til 7 Facetime Love pga. et lidt bedre startspor end værste konkurrent 9 Cherokee Face, da Ulf Ohlson umiddelbart må kunne tage spids med sin starthurtige hest, det er en afdeling der i min verden kræver en del heste på kupon for at komme igennem 1 afdeling, 11 From The Hip, har vist god form de sidste par løb og taget en sejr og en andenplads, så den er med på kupon, det samme er 4 Fructose formen på vej mod top og en Djuse i sulky gør at man skal se op for hesten. 8 Frodo De Castella er afdelingens fidus.

 • Vindertip: 7 Facetime Love
 • Fidusen: 8 Frodo De Castella
V75-2 – Afdeling 2 (2140) meter Voltestart

7 Melby Lion er et potentielt blank bud i denne afdeling, da værste konkurrent 15 Queen Belina har 40 meters tillæg, og det tror jeg ikke den kan hente da Melby Lion fra start vill sætte et højt tempo, jeg er dog ikke helt med på hvor meget Melby Lion har voltestartet og derfor er det lidt en chance at tage at blanke, især i et Voltestartsløb hvor der som regel er lidt omstarter osv. Fidusen i denne omgang 8 Luxury River,

 • Vindertip: 7 Melby Lion
 • Fidusen: 8 Luxury River
V75-3 – Afdeling 3 2140 meter Autostart

5 Borups Victory er pæn favorit og det er forståeligt det er en klassehest vi her har med at gøre, jeg vil blive meget overrasket hvis ikke den er med i Eliteloppet, jeg tør for nuværende ikke at blanke den, fordi der er fine konkurrenter. 6 Castor The Star er jeg ikke klar til at afskrive endnu, i sidste uge var den en del af favoritfeltet, men en galop på vej ud af første sving ødelagde dens chancer, mod så stærke heste som Ønas Prince og Bengurion Jet. 3 Indy Rock er også en kapabel hest som jeg har med i tankerne til kuponen, og så tror jeg stald Nurmos har løbets outsider i nummer 8 Brother Bill, den kan blive aktuel for Eliteloppet hvis den præsterer, man kan sige at starts sporet er lidt imod i dette løb men finder Djuse ned i banen, er det absolut en fin chance, luringen er 9 Axel Ruda, måske feltets bedste afslutter og med et fint rygløb vil den kunne tage mange meter ind i opløbet.

 • Vindertip: 5 Borups Victory
 • Fidusen: 9 Axel Ruda
V75-4 – Afdeling 4 1640 Autostart

Koldblod på sprint, jeg er allerede begyndt at ryste, som altid når der er koldblodsløb er der i min verden en lyst til at lukke afdelingen, da der tit kommer en hest ind der løber sit livs løb netop den dag man ikke har den på bonen, 2 Grislefaksen. G.L. er favorit i skrivende stund og det er også min første hest, men fejler den er 4 Jarvsøodin absolut klar til at tage over, den er på sine gode dage en af de bedste koldblods heste i Sverige og med på min bon, 11 Teknojerven havde hele sidste år problemer med umotiverede galopper, og den gav noget hovedbrud nu har man fået styr på hesten og den er begyndt at vise sit potentiale, dette betyder at jeg har den med som en af favoritterne da den er en rigtig allrounder hvor løbsdistancen ikke betyder så meget, 1 Bæckløs Uriel skal på, 9 Stallone ligeså. 3 B.W Sture er vel løbets fidus, men distancen kan være et minus da jeg tror den er mere til normal distancen, det må vi se lørdag.

 • Vindertip: 2 Grislefaksen .G.L.
 • Fidus: 3 B.W. Sture
V75-5 – Afdeling 5 1640 Autostart

5 Jikken bliver den ene af mine blanke til lørdagens omgang, jeg tror den tager spids og slut, da hesten er starthurtig, i form, har en god kusk og så er den bare bedste hest i feltet, og Stald Reden er begyndt at have hestene klar.

Modbud hvis Jikken skulle svigte er der i 1 Heartbeat Thunder og 3 Mayback W.F, fidusen og et godt pladsspil er nummer 2 Leave Your Sox On.

 • Vindertip: 5 Jikken
 • Fidusen: 2 Leave Your Sox On
V75-6 – Afdeling 6 2140 Autostart

Da jeg så startlisten til dette løb var min første indskydelse at stå blank på 5 Melby Knekt, den ide har jeg dog droppet da jeg synes der er et par modbud, dens sidste løb havde den vundet hvis ikke der havde været en dum galop efter 200 meter, hvor hesten blev bange for skyggen fra en lysmast, det udtalte Jorma Kontio efter løbet, men hesten er klart min første hest, i dette løb, men 1 Soccerbox som har leveret det sidste stykke tid kan tage spidsen og så kommer Melby Knekt til at gå løbet i dødens, 3 Jamie Sisu har en fantastisk resultat række og den er rigtig god også, det viser dens løbs statistik, og den kan vinde fra forskellige positioner, 4 Portofino må betragtes lidt som løbets outsider, men den er med på målfotoet hvis løbet flasker sig for den, den helt store luring har jeg dog i 12 Zaxton, den er dog hæmmet lidt af spor 12, men jeg kan ikke afskrive den helt som et godt pladsspil.

 • Vindertip: 5 Melby Knekt
 • Fidusen: 12 Zaxton
V75-7 – Afdeling 7 2140 meter Autostart

Vi slutter med et åbent løb hvor jeg dog begrænser mig til 3 heste på kupon. 3 Kingslayer Pellini og 5 Never Mind Em, og 2 Underbarosåfin, det er disse 3 tre der står for klassen og hvem jeg giver vindertippet 3 Kingslayer Pellini.

Og et godt pladsspil på 11 No limit Express.

 • Vindertip: 3 Kingslayer Pellini
 • Fidusen: 11 No Limit Express

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Rent Trav
Podcast

Copenhagen Cup-dagen i Charlottenlund på søndag er i fokus i den special af Rent Trav Podcast. I studiet Steen Møller Nielsen og Mogens Jensen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere