V75 Åby – 4/5-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Åbytravet

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Åbytravet - 4/5-2024

Dagens V75 Udkast

V75-1: 2 Jerka Sting
V75-2: 1,2,3,4,5,6,8
V75-3: 1,4
V75-4: 1,2
V75-5: 7 Celiaz
V75-6: 1,3,4,5,6,7,9,11
V75-7: 1,2,7,9

896 Rækker x 0,5 kr = 448 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Åbytravet byder på en flot V75 omgang med bl.a. Drottning Silvias Pokal, Konung Gustaf V:s Pokal og Paralympiatravet, som pynten på kransekagen.

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Link til V75 Andelsspil:
Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

Tips til V75 Åby lørdag 4/5-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Åby byder på en del gode og jævnbyrdige løb, denne bane har dobbelt open stretch , hvilket kan give nogle skræl, der er flere jævnbyrdige løb og man kan godt komme ud for en V75 omgang med en god udbetaling til 7 rigtige, der forsøges at komme tilbage på sporet, efter en lille nedgangs periode, hvor vi desværre lige har manglet det sidste.

Afdeling (1) 2140 meter Autostart

2 Jerka Sting har gennem længere tid leveret fine og godkendte præstationer, nu står den som favorit og hos nogle er den et muligt blankbud, der er dog et par mulige modbud, til Jerka Sting, 4 Xanthis Hilton har gået helt fint igennem længere tid, selv om det ikke er førstepladser den kan smykke sig med hvergang er det en reel udfordrer, det samme kan man sige om 5 Moses Boko som også er med på målfotoet næsten hvergang den løber, nu har den haft en lille pause, og vender tilbage med fornyet kræfter, fidusen i denne afdeling er 8 Crown Wise As, der også har været hårdt betroet de sidste par gange den har løbet, denne gang er startsporet ikke optimalt, men jeg er sikker på Johan Untersteiner får placeret sig rigtigt, så han er med i kampen om sejren.

 • Vindertip: 2 Jerka Sting
 • Fidusen: 8 Crown Wise As
Afdeling (2) 2140 meter Autostart

Denne afdeling er en af de mere åbne afdelinger, med mange potentielle vindere, jeg er ude i 5-6 heste og så er der endda et par mere man kunne putte på, 5 Karaboudjan har fået Erik Adielsson i sulkyen er lille favorit hos mig, efter at have set dens sidste løb, sikke en afslutning den kom med, men der er modbud i staldkammeraten 4 Xia Lloyd, samt 2 Countess Face at Adrian Kolgijni vælger at køre denne kunne vise at det er den han har mest følelse for, 6 Ninetta Boko skal med på bon, 3 Eteria vandt sit sidste løb efter lidt fravær, det ligner et løb hvor der skal køres reelt om sejren, især fordi der er så mange om buddet, det kan være jeg tager fejl, 8 Kinglet Bird får et tip som fidus denne gang.

 • Vindertip: 5 Karaboudjan
 • Fidusen: 8 Kinglet Bird
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

2 hestes lås i denne afdeling, jeg synes procenten på 4 Lexus B.R. er lidt for høj, men den er kneben favorit i forhold til 1 Esteban Bar, som jeg synes har leveret toppræstationer, hesten har endnu ikke prøvet at tabe i REGI Bjørn Goop, og dens præstation, i V86 for små 14 dage siden viser at dér her er tale om en rigtig god hest, outsideren i dette løb er 6 Kjella, man skal dog ikke afskrive Lexus B.R. den er starthurtig og kan godt tage en spids og slut.

 • Vindertip: 1 Esteban Bar
 • Fidusen: 6 Kjella
Afdeling (4) 2140 Autostart

Her kommer jeg med omgangens første blankbud 4 Holmcombe Zet, vinder dette løb, uden problemer, kun galop er imod, Daniel Reden er ved at have styr på sine heste og så kommer der som regel en del gode sejre til hans heste, jeg må bare tage hatten af for ham, han forstår virkeligt at få noget ud af disse heste, outsider og fidus er 2 Baron Tilly jeg tror dog ikke den kan slå Holmcombe Zet.

 • Vindertip: 4 Holmcombe Zet
 • Fidus: 2 Baron Tilly
Afdeling (5) 2140 Autostart

Jeg vælger at fortsætte med blankbud og går med ” Gul Kusk” og 7 Celiaz, jeg synes den står for klassen i feltet og med en offensivt indstillet kusk, tager den føringen, ret hurtigt. Der er dog et par modbud hvis Celiaz mod forventning skulle have en dårlig dag, 3 So Far Away Ås, har jeg de sidste par gange nævnt som en fidus det prøver jeg igen, den er absolut en top 3 hest i dette løb, 10 Luciano Lobell er lidt ubekendt da jeg ikke har kunnet finde video materiale på hesten, men resultatlisten viser at der her er tale om en god hest, om den kan hamle op med mit blankbud får vi at se lørdag.

 • Vindertip: 7 Celiaz
 • Fidusen: 3 So Far Away Ås
Afdeling 6 (2640) Autostart

Afdelingen der siger en eller mange 7 Wishfull Order er kneben favorit, og den er hesten at slå i dette løb, distancen passer perfekt, men der er flere konkurrenter der står klar til at stride med om sejren, 3 Charron er vel nærmeste konkurrent og viser fin form, det samme gør 4 Jaques Mearas, 9 Emma Jet ligeså den sejrede på Jægersro for 14 dage siden hvor omgangens store favorit Ooh Tooma fejlede, her viste Emma Jet sig fra sin bedste side og vandt med kræfter sparet og allivel en meget flot sejr, 6 Vancouver High har jeg haft fremhævet gennem et stykke tid, er det mon denne gang den sejrer, den er min fidus i dette løb.

 • Vindertip: 7 Wishfull Order
 • Fidusen: 6 Vancouver High
Afdeling 7 2140 meter Autostart

Vi slutter med et brag af et løb, dette er nok det løb jeg glæder mig mest til på lørdag, og er man med til 7 rigtige, er der ekstra spænding, jeg tror der er fire til 5 heste der, kæmper om sejren, det er svært at pille en ud som favorit, men 1 Bengurion Jet har fået et rigtigt godt startspor, den kommer dog til at køre stærkt fra start da 2 Castor The Star også er starthurtig, samtidig kommer der en anden tophest i 7 Önas Prince som også er starthurtig ned i svinget og gør op om spids kørslen også, bagved ligger 9 Kentucky River og luner sig, og håber på de andre kører sig trætte, derfor tipper jeg lidt frækt den som vinder af løbet, da den kan gemme sig indtil den når Open Stretch, hvor Ørjan kan give den gas, den er en fin afslutter, så et lidt frækt bud, men tag minimum 1,2,7,9 med på kupon 😊 Fidusen er 10 Usian Tøll.

 • Vindertip: 9 Kentucky River
 • Fidusen: 10 Usian Tøll

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Travtips Logo

Klar til V75?

Er du klar til V75 på Åbytravet på lørdag? Det er vi her på Travtips.dk – Og vi kører selvfølgelig et V75 spil til omgangen og satser på million uddeling.

Kun 50 andele ialt – Så køb allerede nu via linket her:

Rent Trav

I V75 gennemgangen kommer panelet med et bud på et rigtigt dårligt startspor å¨Åby-banen. Lyt til det nyeste Rent Trav afsnit her.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere