V75 Örebro – 27/4-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Örebro

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Örebro - 27/4-2024

Dagens V75 Forslag

V75-1: 1,3,5,6,7,8,9,11
V75-2: 1,5,6,9
V75-3: 5 Mister Hercules
V75-4: 3,5,6,10,12
V75-5: 2,6
V75-6: 3,4,6
V75-7: 10 High On Pepper

1152 Rækker x 0,5 kr = 576 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Til info: Travtips.dk’s SpilKlubs25 kører i denne weekend ingen spil.

Link til V75 Andelsspil:

Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

Tips til V75 Ørebro lørdag 27/4-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Ørebro byder på en del gode og jævnbyrdige løb, desuden er der endnu en jackpot omgang, da der ikke var gevinst til 5 rigtige i sidste uge efterhånden, har vi manglet de sidste marginaler i et stykke tid, i sidste uges favorit parade, lykkedes det at ramme den eneste favorit der svigtede, så nu skyldes der lidt til vores trofaste anpartskøbere, det forsøges der på at råde bod på denne weekend 😊, der er gensyn med vinterens hest High On Pepper.

Og så vendte ”gul kusk ” tilbage til Sverige , med sejre i 3 af V75 afdelingerne.

Afdeling (1) 2140 meter Voltestart

11 Global Caps vender tilbage efter en lille pause, på et par måneder, hvis man kigger på dens 12 starter, har den 10 sejre, sidste løb var der dog grus i maskineriet, og hesten var ikke som bedst, nu har den hvilet og i dette løb, er der igen en chance for sejr, jeg vil dog sagtens kunne finde modbud i dette løb, 7 The Pirate, må efterhånden være sejrsulten, og dens sidste start skal man bare glemme, hesten er klar til opgaven, 9 The Way i Talk Ås, ligner også en hest, der lige er på nippet til at krydse målstregen først, 1 Freako kommer med en frisk sejr, og jeg finder det er hesten at slå, fidusen er lidt 3 Rajon, den ser glemt ud pt. Det kan være en fejl at undlade den på bon, 8 Micke Sting vil jeg godt advare i mod også, selvom startsporet kan drille, 5 Lexington Yoda kan blive overset, men ikke herfra, så 1 afdeling er en svær ting at starte med.

 • Vindertip: 1 Freako
 • Fidusen: 3 Rajon
Afdeling (2) 2100 meter Autostart

En forholdsvis åben afdeling, med en del potentielle vinderbud, jeg har en tro på at 6 Spike M.M. er med helt fremme, den skuffede lidt i sit sidste løb, hvor den var udpeget som en af favoritterne, nu er forventningerne måske lidt mindre, men formen er intakt, 5 Cherokee Face vandt i sit sidste løb, nu er træneren tilbage i sulkyen og det gør at den absolut er blandt favoritterne, men 2 afdeling er lidt en afdeling hvor jeg tager chancen og nøjes med 3-4 heste, så på med 1 Popeye Tooma også, Mika Forss, vil nok gå efter spidsen, og det er ikke umuligt med startspor 1, træner Jevgeni Ivanov har meldt Popeye Tooma i superform, 9 De Facto er hæmmet lidt af startsporet men med tempo på løbet kan den godt blande sig, min fidus i dette løb er 2 Zlatan Gertorp, glem ikke 7 Quintus Tooma der storskrællede i sit sidste løb hvor den vandt, til en meget høj procent, om den kan det igen, bliver nok svært.

 • Vindertip: 5 Cherokee Face
 • Fidusen: 2 Zlatan Gertorp
Afdeling (3) 1609 meter Autostart

I denne afdeling er der flere potentielle Elitloppsheste med, det ligner et 2 hestes opgør mellem 5 Mister Hercules og 6 Clarissa, jeg vælger at gå med Mister Hercules og overvejer den som et blankbud udfra devisen om at den har fået sit løb i kroppen, Reden`s heste er på vej i form, Clarissa kommer fra løbspause på et par måneder, og så sigter man nok mod andre opgaver for Clarissa, fidusen er 10 Brother Bill som også er en mulig Elitloppshest, men her er der årsdebut og fra startspor 10 kan det det blive svært at opnå mere end en top 3 placering, den får dog mit bud som fidus.

 • Vindertip: 5 Mister Hercules
 • Fidusen: 10 Brother Bill
Afdeling (4) 2140 Voltestart

15 heste 3 Volter og en garanti for 2-3 omstarter, dette løb vil jeg anbefale at der smides en del heste på kupon, et meget uforudsigeligt løb, jeg tror at 6 Arn Silvio kommer til at stige i procenter, den har et godt startspor, i spor 6 og en god hest i form, jeg er inde på at Dante Kolgijni kan lave en spids og slut, men har samtidig respekt for at det er en afdeling med stort skræll mulighed, derfor kommer der også en del heste på, blandt andet 3 Tyson Renegade, det samme kommer 5 Kite Runner, den har fået det obligatoriske løb i kroppen, og Erik Adielsson i sulkyen, det kan betyde sejr, 12 Dats Tore med en formstærk Carl Johan Jepson i sulkyen er også på kupon, fiduserne og nogle man ikke må glemme er 11 Flacco, samt 10 Egon Vendil.

 • Vindertip: 6 Arn Silvio
 • Fidus: 11 Flacco
Afdeling (5) 1609 Autostart

Dette løb vælger jeg at låse med to heste, 2 Kendall Jackson som sluttede uplaceret i sin årsdebut og 6 Dana Ek, fra Gocciadoro som årsdebuterer, men med tanke på sidste uge hvor gul kusk nærmest holdt legestue i V75, er jeg overbevist om at Dana Ek er klar til opgaven, hvis procenterne ikke løber i vejret, kunne jeg godt forestille Dana Ek, som et muligt blank bud, fidusen i løbet er 3 Nailèm.

 • Vindertip: 6 Dana Ek
 • Fidusen: 3 Nailèm
Afdeling 6 2100 Autostart

Måske den mest åbne afdeling af samtlige, der er mange om buddet, til den endelige sejr, 6 Winterburn ser ud til at være formmæssigt den bedste, lige nu og derfor lille favorit hos mig, men 3 Combat Fighter er absolut tæt på, den viser stadig fin form, selv om sidste løb var lidt af en skuffelse, men denne gang fra spor 3 og det højner chancerne, 12 Dea Sprint Bar er også at finde på kupon, det vil være dumt at gå uden om gul kusk, 4 Crown Vise As har gennem vinteren leveret fine præstationer og er ikke ufarlig i afslutningen,

Fidusen er 5 Mizai, som er starthurtig, og kan den komme afsted fra start skal den absolut regnes med i opløbet.

 • Vindertip: 6 Winterburn
 • Fidusen: 5 Mizai
Afdeling 7 3140 meter Voltestart

10 High On Pepper har uden tvivl været vinterens hest, og i denne afdeling er den favorit, den har haft en lille pause efter sidste løb, hvor den blev slået reelt af Phoenix Photo, og sluttede på en skuffende 4 plads, nu har den tanket op og er forholdsvis stor favorit i dette løb, jeg har dog lidt fidus til nummer 14 Gamin Jaba, desværre har jeg ikke kunne se dens sidste løb, men mon ikke den er kapabel, og en af de heste der skal regnes som en konkurrent til favoritten High On Pepper.

 • Vindertip: 10 High On Pepper
 • Fidusen:14 Gamin Jaba

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Rent Trav Podcast

Musketerdagen i Skive på søndag er i fokus i den special af Rent Trav Podcast. I studiet er der debut til Søren Aaen. Sammen med Mogens Jensen analyserer han de løb på årets første rigtige storløbsdag, der er med i V4- og V5-spillet. Du kan lytte med via Spotify eller Apple Podcast.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere