V75 Jägersro – 20/4-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Jägersro.

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Jägersro - 20/4-2024

Dagens V75 Forslag

V75-1: 1,3,4,6,7
V75-2: 6 Ohh Tooma
V75-3: 1,2,3,7,8
V75-4: 1,6,12,13,14,15
V75-5: 3,4,6,11
V75-6: 3,8
V75-7: 4 Bengurion Jet

960 Rækker x 0,5 kr = 480 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Vi er begge med i ugens Rent Travs podcast, som udkommer fredag, hvor vi bl.a. andet kommer med lidt input til V75 mm.

Link til V75 Andelsspil:

Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

Tips og udkast til V75 Jægersro lørdag 20/4-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Jægersro byder på en del gode og jævnbyrdige løb, efterhånden har vi manglet de sidste marginaler i et stykke tid, vi håber skuden bliver vendt denne lørdag, der er flere danske heste til start på dagen, så det skulle være nok grund til at, bruge lørdagen på lidt trav.

Afdeling (1) 2640 meter Voltestart

Vi starter lørdagen med en afdeling hvor der nok kræves 4-5 heste for at komme i mål, og leve videre mod de 7 rigtige, 6 Emerald Island får tippet, den har i løbet af året været i løb 5 gange, hvoraf de 4 er vundet, og det er også hesten at slå, 4 Toni Barosso er absolut en der kan løbe med om sejren, det samme kan siges om 1 King Of Sand, som i de sidste par løb lige har manglet det sidste, det kan komme denne gang, kan den holde spids er den med på målfotoet, jeg anbefaler lidt pladsspil på 5 Vanquish.

 • Vindertip: 6 Emerald Island
 • Fidusen: 5 Vanquish
Afdeling (2) 2640 meter Voltestart

Jeg tror stald Reden efterhånden er ved at komme i omdrejninger, så jeg vælger at gå all in og blanke 6 Ohh Tooma, jeg tror at det sidste løb blot har skærpet hesten og Ørjan ved hvor målstregen er, mod bud 9 Bold Face og 14 Urbina Southwind, fidusen 7 Cheri Cheri Lady, jeg tror de tre førstnævnte gør op om sejren, ellers er der en stor del af hestene der skal på kupon, så der satses på at Ørjan styrer Ohh Tooma til sejr, prøv eventuelt et tvillingespil
Hvo 6 bruges som U Hest
Kombination kunne være U:6 1/2: 1,7,9,10,14, pris 25 kroner ved 5 kr pr væddemål

 • Vindertip: 6 Ohh Tooma
 • Fidusen: 7 Cheri Cheri Lady
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

3 Afdeling, er nok omgangens sværeste afdeling, da der er en del klasseheste med, jeg medgiver at 1 Catullo Jet er favorit, men samtidig også en favorit i fare, og lige i skrivende stund har jeg faktisk 2 Hildalgo Heldia som vinder, det er tit når Gocciadoros heste kommer til Sverige, at det første løb bruges til at af klimatisere, og derfor er det lidt en favorit i fare, modbud er også 8 Triton som er lidt min fidus i dette løb, den plejer at levere en afslutning af de bedre, på kupon kommer også 3 Winner Brodde, som hvis den kan holde sammen på travet også er en klassehest, 9 Major Ass og 10 Stenson er luringer som med er et godt rygløb godt kan løbe med om top placeringerne.

 • Vindertip: 2 Hildalgo Heldia
 • Fidusen: 8 Triton
Afdeling (4) 3140 Voltestart

Dette løb over 3140 meter med nu 14 heste, er lidt en lækkerbisken, der er godt med vinder muligheder, det er et af de løb hvor det kan skrælle vildt eller også er det bare favoritten der vinder, som spiller tager jeg 5-6 heste med lige nu, vi har et dansk islæt i nummer 13 Harpy og 12 Even Steven, begge kan være med helt fremme, Harpy har tilbragt vinteren i Frankrig og er blevet hærdet dernede, begge heste er selvfølgelig på min kupon, det samme er 15 Under Armour som måske får lidt favorit værdigheden, skarpt forfulgt af 1 Luca Barosso, som med startspor 1 og en ekspert i Voltestart som kusk ( Erik Adielsson ) kan det være spids og slut for denne, løbet er dog åbent synes jeg, 14 Real Scotch, kommer også på kupon, fidusen i dette løb er 6 Bowler Day, som lige nu ikke er så betroet, men det kan være en fejl da formen er fin.

 • Vindertip: 1 Luca Barosso
 • Fidus: 6 Bowler Day
Afdeling (5) 1640 Autostart

Sprinterløb og en lidt for stor favorit i 6 Boreas, da jeg mener der er et par heste der godt kan være med i kampen om sejren, 11 Kapten Nemo selv med et svært spor 11 er med i striden, det samme er 4 King Of The Hill, 5 Leandro Boko, og så min luring 3 Global Difference, starten i dette løb bliver meget afgørende, da de to favoritter i in optik starter side om side,
Vindertippet får 6 Boreas dog.

 • Vindertip: 6 Boreas
 • Fidusen: 3 Global Difference
Afdeling 6 (2140) Autostart

Jeg er lige nu inde på et to hestes lås på 3 In Love Mearas og 8 Dany Capar.
De to ligner dem der gør op om sejren, da jeg ikke har kunnet finde noget video materiale på Dany Capar er det lidt et skud i tågen, det er første løbsstart i Sverige men ud fra sejrsliste og Gocciadoros normalt offensive kørsel, tror jeg den nok skal være i form, og klar til sin Sveriges debut, der er dog et par heste man skal holde øje med i dette løb, blandt andet 6 Joliceur, samt 7 Ringo Adore, fidusen i løbet er 1 Frankie Godiva.

 • Vindertip: 3 In Love Mearas
 • Fidusen: 1 Frankie Godiva
Afdeling 7 2140 meter Autostart

Vi slutter V75 omgangen, med et løb, hvor der godt kan komme fart over feltet en af mine favoritheste 4 Bengurion Jet stiller til start, jeg har siden dens første løb i Sverige hvor den løb en helt fantastisk tid haft fidus til denne hest, at så der satses på at den kommer med i Elitloppet, gør det jo kun mere interessant, jeg vælger at holde Bengurion Jet blank, på min kupon. Modbud er der men de kommer til at løbe om 2 pladsen 😊 2 Ferrari Sisu og 1 Unico Broline er bedste udfordrere, men jeg tror ikke de slår Bengurion Jet
fidusen i løbet er 10 Emoji, vores Danske ven som på en meget god dag godt kan overraske.

 • Vindertip: 4 Bengurion Jet
 • Fidusen: 10 Emoji

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere