V75 Bergsåker – 13/4-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Bergsåker

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Bergsåker 13/4-2024

V75 Forslag

V75-1: 1,2,4,5
V75-2: 1,2,3,4,9
V75-3: 10 Kaxig In
V75-4: 6,13
V75-5: 2,3,4,5,6
V75-6: 2 Mellby Jinx
V75-7: 5,7,9,14,15

1000 Rækker x 0,5 kr = 500 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og ellers er dette tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Hør også Rent Travs podcast, som udkommer torsdag/fredag, hvor vi bl.a. andet kommer med lidt input til V75 afdeling (Bemærk, dog at denne allerede blev indspillet onsdag morgen).

Link til V75 Andelsspil:

Køb gerne en andel eller to inden de er udsolgt.

Tips og udkast til V75 Bergsåker lørdag 13/4-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Bergsåker, en meget svær omgang, hvor der for en gangs skyld ikke er Jackpot, i skal ikke snydes for en omgang tips & Fiduser, jeg tror det bliver en omgang med høj udbetaling.

Afdeling (1) 2640 meter autostart

Vi starter lørdagen med en meget åben afdeling, jeg kan se en del heste løbe med om sejren, 1 Melby Knekt er en af de bedre heste i feltet, om den efter små 3 måneders pause er skarp, er spørgsmålet, havde den haft fuld løbsform havde den været et blankbud, men her får den kamp til stregen af blandt andet nummer 4 The Flying Eagle, som igennem længere tid har vist fuld løbsform, derefter er der en bred vifte af konkurrenter, blandt andet 2 The Pirate, som jeg synes bliver lidt glemt, det er en meget kapabel hest, på bon kommer også 12 Jackpot, som dog er hæmmet lidt af startsporet, men med et godt rygløb sagtens kan blande sig i sejrstriden, fidusen er 10 Nikylon.

 • Vindertip: 4 The Flying Eagle
 • Fidusen: 10 Nikylon
Afdeling (2) 1640 meter Autostart

Sprinterløb og der er lagt op til et brag af et løb, 2 Spike M.M. er kneben favorit foran 4 Kingen Mearas, og fra bagspor kommende 9 J.J.Detgårbranu hesten der endnu ikke har prøvet at tabe, men med en Djuse i topform er det ikke sikkert at det sker denne gang, da den godt kan lægge sig i ryg på både 1 og 2, og så køre løbet i ryg og slå til på opløbet, fidusen i dette løb er 1 Popeye Tooma som kommer fra samme træner som 9, og der er staldformen god.

 • Vindertip: 2 Spike M.M.
 • Fidusen: 1 Popeye Tooma
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Denne afdeling er nok den sværeste afdeling i denne lørdags V75, det er en eller mange. Og da det ikke ligefrem er nemt at finde blankbud, vælger jeg at tage chancen og blanke nummer 10 Kaxig In ellers bliver det en dyr omgang, og den er i topform og det betyder ikke det store om der er bagspor, da den besidder klassen til at tage sejren fra flere positioner, modbud 12 Kendall Jackson, hvis den kan holde sammen på travet, da den har været lige ved og næsten i dens sidste par løb, 3 Riet Hazelaar og 4 Mahala er også modbud.

Fidusen er 5 No Limit Express. Erik Adielsson plejer at vinde en afdeling i V75 og det kunne sagtens være denne.

 • Vindertip: 10 Kaxig In
 • Fidusen: 5 No Limit Express
Afdeling (4) 2140 Autostart

Koldblodsløb og stadig en mulighed for en overraskelse, denne gang har jeg dog valgt at låse afdelingen med 2 formheste i nummer 6 Blomsterprinsen og 13 Sol Storm, jeg tror at disse 2 er så meget bedre end modstanderne at de gør op om sejren, men det er jo koldblodsløb så selvfølgelig er der også et par fiduser i dette løb 7 Klack Vidar er absolut et pladsspil værd sammen med 14 Guli Em, som har en af de bedste koldblods kuske i sulkyen.

 • Vindertip: 6 Blomsterprinsen
 • Fidus: 14 Guli Em
Afdeling (5) 2640 Autostart

Endnu en svær afdeling hvor man kan risikere at skulle bruge en del heste, der er 5-6 heste som viser form, er godt kusket og som vil blande sig i topstriden, lige pt er 6 Winterburn favorit, men der er stærke modbud blandt andet 3 O´Mara Zon, 2 Jerka Sting, så løbet kan godt gå hen og blive et seværdigt løb, jeg giver lige nu fordelen til Winterburn, fidusen eller luringen i løbet er 5 Hannibal Face som efter et par måneders pause er tilbage, om den har brug for et løb i kroppen, er lidt uvist, men der er kapacitet til stede hvis former også er tilstede.

 • Vindertip: 6 Winterburn
 • Fidusen: 5 Hannibal Face
Afdeling 6 (2140) Autostart

Og så til det løb jeg glæder mig mest til at se, i et løb med mange gode heste vælger jeg at holde 2 Melby Jinx som første hest og vinder af løbet, der er et par gode modstandere i 4 Castor The Star og 1 Kentucky River, meget kan bliver afgjort i starten af løbet, jeg tror Melby Jinx er den tand hurtigere i startmomentet og derfor tror jeg den laver en spids og slut, jeg tror ikke 8 Mister Hercules, som sæsondebuterer kan gøre sig gældende i dette løb, den har nok brug for det berømte løb i kroppen, fidusen til et plads spil er 7 Diamanten.

 • Vindertip: 2 Melby Jinx
 • Fidusen: 7 Diamanten
Afdeling 7 2140 meter Autostart

Vi slutter V75 omgangen, med et løb hvor alle knappen kan komme i brug, der er en stor jævnbyrdighed i dette felt, og chancen for et skræl er der, jeg vælger at tage 9 Mi Amore Bros som første hest, den sæsondebuterer, men er hesten at slå, af konkurrenter kan nævnes 5 Mercedes Hall og 14 Olly Håleryd, som begge besidder stor kapacitet de 3 er måske dem med størst chance, men der fiduser som sagtens kan være med, 7 Never To Young er nok den der er størst fidus i og det anbefales at man giver den lidt plads spil, 15 Young Mistress skal også nævnes og vil finde plads på kupon,

 • Vindertip: 9 Mi Amore Bros
 • Fidusen: 15 Young Mistress

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast/forslag her på siden.

Travspil

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen med på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere